Gamescom 2011: jouw vragen over De Sims 3 Beestenbende, De Sims Middeleeuwen: Piraten & Adel en Hidden Springs voor De Sims 3

Op vrijdag 19 augustus zullen enkele Sims Nieuws teamleden naar de Gamescom 2011 in Keulen (Duitsland) afreizen, dat is de grootste gamesbeurs van Europa. Vorig jaar waren we er ook al en dat was een erg geslaagde dag. Niet alleen omdat we toen enkele nieuwe games hebben gezien, maar ook veel van onze collega’s van (internationale) fansites en de mensen van EA en het Sims Team weer eens hebben ontmoet.

Ook dit jaar komen er producers uit Amerika over om ‘behind closed doors’ presentaties te geven van enkele nieuwe games. Officieel weten we nog niet welke games we te zien zullen krijgen, maar hoogst waarschijnlijk zijn dat De Sims 3 Beestenbende (PC/MAC en Consoles versies), De Sims Middeleeuwen: Piraten en Adel. En heel misschien ook Hidden Springs, de nieuwe officiële buurt voor De Sims 3.

We willen jullie de kans geven om nu al vragen te stellen over deze games en wie weet is er tijd om die aan de Amerikaanse producers te stellen en jullie vragen dus beantwoord te krijgen.

Om alles een overzichtelijk te houden verdelen we het per spel.

| Gamescom 2011: jouw vragen over De Sims 3 Beestenbende |

| Gamescom 2011: jouw vragen over Hidden Springs voor De Sims 3 |

| Gamescom 2011: jouw vragen over De Sims Middeleeuwen: Piraten en Adel |