Gamescom 2011: jouw vragen over De Sims 3 Beestenbende, De Sims Middeleeuwen: Piraten & Adel en Hidden Springs voor De Sims 3

Op vrijdag 19 augustus zullen enkele Sims Nieuws teamleden naar de Gamescom 2011 in Keulen (Duitsland) afreizen, dat is de grootste gamesbeurs van Europa. Vorig jaar waren we er ook al en dat was een erg geslaagde dag. Niet alleen omdat we toen enkele nieuwe games hebben gezien, maar ook veel van onze collega’s van (internationale) fansites en de mensen van EA en de Sims Studio weer eens hebben ontmoet.

Ook dit jaar komen er producers uit Amerika over om ‘behind closed doors’ presentaties te geven van enkele nieuwe games. Officieel weten we nu dat De Sims 3 Beestenbende (PC/MAC en Consoles versies), De Sims Middeleeuwen: Piraten en Adel worden gepresenteerd.

En héél misschien ook Hidden Springs, de nieuwe officiële buurt voor De Sims 3. Daar is officieel niks over gezegd, maar de mensen van de Sims Studio hebben ons wel vaker verrast. Hidden Springs is de week  na de Gamescom 2011 namelijk al te koop op de Sims 3 Store.

We willen jullie de kans geven om nu al vragen te stellen over deze games en wie weet is er tijd om die aan de Amerikaanse producers te stellen en jullie vragen dus beantwoord te krijgen.

Om alles een overzichtelijk te houden verdelen we het per spel.

| Gamescom 2011: jouw vragen over De Sims 3 Beestenbende |

| Gamescom 2011: jouw vragen over Hidden Springs voor De Sims 3 |

| Gamescom 2011: jouw vragen over De Sims Middeleeuwen: Piraten en Adel |