Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC en Gidsen

Prima Games komt met Sims 3 guides box

Verschillende fansites hebben enkele dagen geleden al gemeld dat Prima Games met een box komt met daarin 7 (Engelstalige) guides voor De Sims 3. De box staat op Amazon: $19.79 en een release op 18 oktober 2011. In deze box zit ook de guide voor De Sims 3 Beestenbende en een exclusieve ‘Object Reference Guide’ waarin ook de spullen van de Sims 3 Store in staan. De box is nu ook te vinden op bol.com, de prijs daar is nog niet bekend, je kunt hem ook nog niet bestellen maar de box zal gewoon in oktober 2011 te koop zijn.

| Bol.com: The Sims 3 Box Set |

PS: de Sims 3 Late Night guide is nu te winnen met onze Uitdaging van de zomervakantie 2011 wedstrijd.

7 gedachtes over “Prima Games komt met Sims 3 guides box”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>