Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende

De Sims 3 Beestenbende – XBox 360 nu ook binnen

Van de week kreeg Fransor al, van EA Benelux, een recensie exemplaar binnen van de PC versie van De Sims 3 Beestenbende en vandaag kreeg AnSjJ2 de XBox 360 versie binnen.

We gaan rustig de tijd nemen om De Sims 3 Beestenbende reviews te maken, maar willen nu even EA Benelux bedanken voor deze recensie exemplaren.

3 gedachtes over “De Sims 3 Beestenbende – XBox 360 nu ook binnen”

  1. Danielle

    hmmm, toch lijkt me de pc versie leuker, omdat er al uitbreidingen van zijn en je met je dier op vakantie kunt, dus veel meer mogelijkheden zeg maar dan de console versie, vond de ipad versie van sims 3 ook niet echt spannend

  2. Sims-mike

    Ik heb de console-versie (PS3) gisteren snel bekeken en moet ook toegeven dat de PC versie er leuker uitziet. De console versie verschilt heel veel met de PC versie. Wat ik wel vluchtig gemerkt heb, is dat er niet veel nieuwe zaken zijn toegevoegd aan de PS3-versie.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>