Waar zitten toch die Eenhoorns in De Sims 3 Beestenbende?

Op onze homepage en ons forum zijn al veel vragen binnen gekomen over de eenhoorns uit De Sims 3 Beestenbende. En dan vooral over waar deze in het spel te vinden zijn. De Engelstalige fansite Platinum Simmers heeft er een handig, klein artikel over online gezet.

Als je Sims de karaktereigenschap ‘Dierenvriend’ heeft zal deze in het buurtoverzicht een gloed zien: dat is de plek waar de eenhoorns meestal zitten. Heeft je Sim die karaktereigenschap niet zoek dan, meestal na zonsondergang, bij de visvijvers of langs het strand. Grote kans dat je dan niet alleen een eenhoorn vind maar ook wilde paarden.

| Platinum Simmers: How to get a Unicorn in The Sims 3 Pets |

Eenhoorns zijn speciaal dus vandaar dat ze ook niet al te makkelijk te vinden zijn. Weet jij nog een goede plek om deze eenhoorns te vinden, of misschien een andere truc? Laat dan je reactie achter bij dit bericht.

341 reacties

 1. Maar als je veel geluk heb. komen ze ook wel eens bij je huis in de bosje ofzo. en terwijl mijn huis niet bij een rivier staat.

   1. juist cool maar ik heb het ook en je hebt gelijk het zou leuk zijn als er ook eens witte ofzoo waren maar ach het is gewoon zo toch?

    1. Ik heb bijna altijd witte, maar toevallig heb ik nu een zwarte geadopteerd 🙂

  1. Ik heb al VIJF keer een Eenhoorn in mijn familie gehad!
   iK doe testingcheatsenabled true als cheat, en dan klikje met shift op het paard en doe je: toevoegen aan actieve familie

   Zo zit hij bij je in de familie! Hij is supersnel en kan supergoed springen, dus kun je leren paardrijden met hem, hij kan het van de eerste keer al!

   Veel geluk! P.S.: Je vind ze meestal in je achtertuin, is bij mij al drie keer zo gelukt, of in de bossen!

   1. Weet ik ik heb al twee keer een eenhoorn gehad met de Sims 3 en met dezelfde cheat kun je je eenhoorn veranderen van kleur en geslacht en naam alles wat je maar wil

 2. Heel lwuk maar als ik hem vraag om in mijn gezin tekomen dan zegt hij dat ik eerst vrienden moet worden met alle wezens dat heb ik ben nu bevriend met de eenhoorn paarden kat en hond! Ik weet alleen noet of sims er ook onder vallen

  1. en welke paarde bedoel je die wilde of die tamme paardse die paarde die van iemand zijn en die van je zelf welke paarde bedoel je ??

  2. Ja ik snap dat ook niet echt.
   Moet je met alle: honden katten paarden & sim bevriend zijn in die stad om die eenhoorn aan je huishouden toetevoegen?

   1. je kan ook deze cheat in vullen: testingcheatsenabled true.
    en dan als je een eenhoorn vindt: shift ingedrukt houden en dan op de een hoorn klikken en dan kan je hem gelijk aan je huishouden toevoegen!

  3. Je moet veel in het wild scharrelende dieren tam maken, dat is wat bij mij werkte. Paarden, wasbeertjes, dat soort dieren.

 3. ik ben een witte eenhoorn tegen gekomen bij een vis plek in de bergen.
  ik vroeg me af: zijn er meerdere eenhoorns in een gebied/stad?

 4. Mijn sim heeft de eigenschap ‘dierenvriend’ maar ik zie geen gloed ofzo. Ik zoek echt overal, want paarden -vooral witte- zie je heel goed lopen op de kaart. Als je een beetje oplet tenminste.

  En een vraagje, kun je eenhoorn veulens krijgen?

  1. ja, als je een eenhoorn en een paard samen doet heb je de helft kans op een eenhoorn veulen en twee eenhoorns alle kans op een eenhoorn veulen

 5. Je moet met testingcheatsenabled true beste vrienden worden met een eenhoorn.
  Dan klik je op hem en dan staat er “Eenhoorn aan huishouden toevoegen”.

  Het is wel niet zo leuk want dan zijn eenhoorns niet meer speciaal.

   1. Lees eerst eens de antwoorden die er gegeven zijn voor je dit weer een keer vraagt. Je begint bijna te spammen zo met elke keer weer hetzelfde vragen 🙂

 6. Je moet met testingcheatsenabled true beste vrienden worden met een eenhoorn.
  Dan klik je op hem en dan staat er “Eenhoorn aan huishouden toevoegen”.

  Het is wel niet zo leuk want dan zijn eenhoorns niet meer speciaal.

 7. volgens mij moet je met elk soort bestuurbaar dier bevriend zijn en ook een ander dier want ik kon hem pas aan mijn huishouden toevoegen toen ik ook vrienden werd met mijn vogel.

 8. Er zou maar 1 eenhoorn per buurt zijn. Je moet veel geluk hebben om deze te vinden. Van zodra je een hebt toegevoegd in je gezin, kun je hem ook weer in het wild vrij laten. Dan verdwijnt hij naar het land van de eenhoorns. W8 een tijdje tot de volgende avond, en er zal een nieuwe eenhoorn verschijnen in je buurt (ander kleur).

  1. Nee hoor, ik heb beestenbende en hij komt af en toe, moet je om twaalf uur snachts op de kaart kijken bij de kaneelwaterval of dat watertorenbassinding of het strand, en als je daar heel veel wilde paarden ziet (4) dan moet je ff wachten en dan komt ie, je hebt er verschillende , zwarte witte en goud en volgens mij nog meer, ze heten allemaal anders, en ze komen gewoon door elkaar in 1 buurt.

 9. Ik heb tot nu helaas geen eenhoorn gezien, maar dat komt wel (hoop ik) 🙂 Ik heb wel wilde paarden gezien. En inderdaad, die zijn meestal bij bossen vijvers etc.

 10. Ik weet nog een plek waar de Eenhoorn te vinden is; in je tuin. ;P Ik had bij mn paard de levenslange beloning Kuddedier gekocht, en er kwamen wilde paarden vaak in de buurt van mn huis. Altijd 3 wilde paarden. En op een avond zag ik iets glinsteren dus ik inzoomen, jahoor, de eenhoorn met een sikkie, wauw, op een plek waar je ‘m niet verwacht haha! 🙂

 11. Bij mij komt er bijna elke dag een eenhoorn langs + wilde paarden.. ik word er helemaal gek van, want ze eten alle stro uit de wei op xD

 12. Ik ben bij die vijver gaan staan me mijn paard
  Deed lieve dingen tegen mijn paard
  En toen ineens kwam die eenhoorn aanrennen
  Ik heb dan ook lief gedaan tegen die eenhoorn
  Toen ik heele goede vrienden was heb ik gevraagd of die bij mijn huishouden wij
  En toen zij toon eerst maar eens dat je van alle wezens houdt
  Toen heb ik die met testingcheatsenabled true en heb ik die toegevoegd aan mijn huishouden

  Hopelijk helpt dit jullie zeg aub iets op mijn reactie

 13. ik ben vandaag een zwarte eenhoorn tegengekomen (mijn sim is dierenvriend en als je dan in map kijken doet dan ziet hij een soort roze wolk) en daar vond hij hem 😛

  1. hoe kun je dan een veulentje en moet je ook bevriend zijn met een mens of alleen me dieren voor je die eenhoren kunt adopteeren ??

  1. Bij bouwen ( de middelste nemen )vind je een optie dieren ( dieren pootje ) als je dan het paard aan klikt zie je vanzelf een stal in die map.

  2. Hoi Anna,
   Je moet naar de koopmodus gaan en dan niet dat gedoe met op kamer geselecteerd maar die andere.
   Dan ga je naar het dierenpootje.
   Dan klik je op paarden.
   Daar staan allemaal spullen voor paarden; zoals hindernissen, stallen en andere dingen voor je paard.

 14. o mijn god, ik zoek overal naar die eenhoorn, en kan ik hem vinden? nee hoor! ik heb nu gelezen, dat je bij levens wensen van je paard “alva dier” kan kiezen… en dat dan alle wilde paarden naar je huis komen. dan probeer ik dat maar… en ik ken de code testingcheatsenabled true wel maar wat moet je er mee doen? als ik die code gebruik zie ik alsnog nergens eenhoorns :O

  1. Ik heb een misschien een handige tip voor je.

   Je moet een stuk of 4 van die tuinkabouters voor wild in je tuin (kavel) zetten. (Zet er anders ook maar voor zwerfkatten en -honden, dat werkte bij mij ook).
   Dan iets na 8en komt er een soort van wolk. —> niet te missen. Het lijkt een beetje op noorderlicht.

   Bij iedereen werkt het anders zoals je misschien kan lezen maar dit werkte bij mij. Ik heb het ook van een ander meisje die zei dat de eenhoorn iets na 8en zou komen. Bij mij kwam de eenhoorn toen om 20:16.

   Ik hoop dat je er wat aan hebt!

  2. Je kan vinden als je goed zoekt. Ik was buiten bij water en mist met een hond aan het wandelen en k kwam zomaar een eenhoorn tegen. Met een paard erbij. Mijn hond werd vrienden met de eenhoorn en de sim niet dat was best raar. Later ben ik steeds op die plek gaan kijke

 15. Ik heb een vraag er is een zwerfhond bij mijn tuin we zijn aller beste vrienden voor altijd maar ik kan hem niet adopteren wie iemand hoe ik hem kan adopteren????? Tnkx

  1. Gewoon aardig tegen hem doen zoals eerst aan hand laten ruiken lekkers geven en heb op de nek wrijven.
   Succes!

 16. een eenhoorn kon veral vinden in de visplekken bij de bergen ook moet je in de avond naar de stadkaart gaan als je dan zwarte stippen zie waardan ook zoom daar dan op in je kunt dan herten wasberen zwerfdieren op wilde paarden vinden

  1. je moet elke nacht om 0 uur gaan kijken op de kaart bij kaneel waterval, strand, waterbassin (allemaal in appeloosa plains) en op eengegeven moment zie je een soort van wolk en dan komt er een eenhoorn

 17. @Helin, wat ik je kan aanraden: zoek niet teveel naar de eenhoorn. Wanneer je een sim bespeelt in appaloosa plains en veel omgaat met paarden en oog hebt voor wilde dieren. Dan zul je vanzelf de eenhoorn tegenkomen.

 18. wa bedoele die eenhoren met :laat eerst maar is zien dat je van alle wezens houd en dan zal ik over je aanbod denken ! wat bedoelt die er mee ?? geef een reactie plzz iemand

  1. Ik denk dat er bedoeld wordt dat je eerst goed bevriend moet raken met een eenhoorn? Of je Sim moet de karakter eigenschap ‘Dieren vriend’ hebben, dan kunnen ze meer met dieren namelijk.

   Dierenvriend (past niet met Hondenliefhebber, Kattenliefhebber en Paardenliefhebber)
   Sims die dierenvriend zijn houden van alle dieren uit het dierenrijk. Ze hebben speciale voordelen wanneer ze interacties met huisdieren uitvoeren.

  2. Dan moet je met alle dieren die je in je huishouden hebt vrienden zijn/worden. Als je alle dieren als vriend hebt wilt ie het misschien wel.

   Bij mij werkte het!

 19. ik zei alleen dat honden heel erg groot zijn in het spel en ik krijg te zien hoe bedoel dat honden en katten groot zijn heb daar foto´s van

  wtf

 20. hoi,
  ik heb egt al heel lang naar een eenhoorn geocht maar kan hte niet zo goed vinden.
  het slimste is tog om in de sunset valley goed op de stranden en vijvers te letten rond 5 uur s’avonds??

  1. Je hoeft niet persee in appaloosa plains te gaan zoeken. Ik heb drie eenhoorns en ze zijn alle drie levensecht… (bij de Sims dan). Ik heb het eens opgezocht en het blijkt en het is trouwens zo dat je sowieso 3 huisdieren moet hebben om hem te kunnen zien… Altijd om 20:00 simtijd kom de eenhoorn bij een “visstek”. En heel soms als je er gewoon helemaal niet naar zoekt en gewoon lekker bezig bent met het spel en bevriend bent voor altijd met 3 paarden kan de eenhoorn naar je eigen huis toe komen. Dat is dus 1 keer bij mij gebeurd… 1 eenhoorn veulen en een zwarte bij het meer gevonden (alle drie allemaal van sunset valley). Het nog al te leuke aan het spel is dat als je een eenhoors veulen hebt je die “sim opslaan” kunt doen… (daar moet die veulen voor opgroeien). Dan moet je zijn zadel bewerken en dan daar onder waar je het logo van het paard ziet kun je hem opslaan in het depot… En dan kun je hem in elk nieuw spel toevoegen. Ik hoop dat ik jullie genoeg informatie heb gegeven.

   Iemand

 21. ik heb een tip:
  ik heb zelf nog geen eenhoorn gezien maar je moet in appaloosa plains bij appaloosa bassin of de kaneelwaterval kijken. als je dierenvriend heb dan zie je een gloed (temnste dat zegt iedereen)

 22. net toen ik mn vorige reactie had geplaats ging ik weer simsen en ja hoor!!
  ik zag hem!!!
  de legendatrische eenhoorn!!
  ik zal de volgende keer een fototje maken van het wolkje die je in de lucht ziet.
  (hij kwam bij de appaloosa water bassin!!

 23. haay

  IEmand snel reageren plzz!

  Ik heb regelmatig contact met de eenhoorn *zwart*
  en ben beste vrienden met hem, maar als ik dan druk op ‘aan huishouden toevoegen’ zegt hij dat ik eerst van alle wezens moet houden.. Maar is er geen makkelijkere oplossing”?

  Ook doe ik: ; ‘aan huishouden toevoegen’ en dan ctrl-Schift-c :testingcheatsenabled true , ENTER.

  Maar dan gebeurt en niks:S
  Wat tedoen?

  Ik wil er zoooo graag een hebbe:D

  hopelijk hoor ik snel van iemand!
  x

  1. Je moet eerst ctrl – shift – c , testingcheatsenabled true doen en dan shiftklik op de eenhoorn ”aan huishouden toevoegen” of met alle wezens bevriend raken ja 🙂

  2. het antwoord is simpel.
   je hoeft alleen maar bevriend
   te zijn met 1 hond 1 kat en 1 paard.
   zo moet het lukken.
   en anders download je een eenhoorn van de uitwisseling.
   goodluck.

   -m.

 24. Yess!! Ik heb een eenhoorn gevonden! Ik heb al jullie reacties gelezen en toen was ik met mn vader aan het praten kijk ff opzij naar mn sims scherm en zie de eenhoorn!!! Ik beste vrienden worden enz. en aan mn huishouden toegevoegd!! Wel met code:S NEE!! Ik heb perongeluk voorwerp verwijderen gedaan en nou is heel mn huishouden weg+die eenhoorn!! :(( groetjes van een zielig meisje..

  1. Je hebt geen level nodig, je moet alleen beste vrienden worden en dan met 3 huisdieren bevriend raken, zover ik weet.
   Naja, hoor ;p

 25. zoooo vermoeiend. . . 20 vragen over de eenhoorn, wordt er door enkele mensen antwoord gegeven en dan komen er weer 20 van dezelfde vragen over die eenhoorn.
  Mensen. . . LEES eerst ff voor je gaat vragen, dan hoefd er niet weer een 200 ste vraag over een eenhoorn te komen.

 26. @veerle – tip, zet nooit zomaar je email op een website waar iedereen hem kan zien en (mis)bruiken. Er lopen een hoop vervelende mensen rond op internet.

  Als je engels kunt lezen heb je hier mischien wat aan:
  http://www.platinumsimmers.com/2011/10/how-to-get-a-unicorn-in-the-sims-3-pets/

  En anders: dit en andere forums even vanaf het begin doorlezen, een hoop mensen wilden veel weten over de eenhoorn en hebben de tips al een tijdje geleden daarop vermeld.

  Belangrijk: je sim moet de eigenschap dierenvriend hebben,
  eennhoorns verschijnen tussen zonsondergang tot halverwege de nacht en je ziet in het stads overzicht ( evt.camera uitzoomen) een gloed waar er 1 zich op dat moment bevind.

  Veel plezier ermee!

  1. Ja! als je wil dat ze een veulen krijgen moet je zorgen de eenhoorns eerst vrienden of beste vrienden worden en dan komt er vanzelf Romantisch te staan daar klik je op en dan op proberen veulen te maken

 27. @veerle: Ja, je kunt eenhoorns fokken. (eenhoorn + gewoon paard is 50% kans op eenhoorn, en eenhoorn + eenhoorn is sowieso een eenhoorn) 😀

 28. Hoe en Waar vind je die eenhoorn?

  In elke buurt is een eenhoorn ( of meerderen ).
  je moet elke avond vanaf 22:00 tot 5:00 kijken, bij vijvers, en stranden. daar is de eenhoorn meestal. als ik uitleg: je ziet er een roze wolk boven, zul je wel denken: wtf? een roze wolk? maar die valt echt wel op, als je gewoon oom 00:00 door de stad kijkt. heb je er 1tje gevonden? dan moet je bevriend zijn met 3 huisdieren, en dan als je ook goed bevriend bent met het huisdier. kan je hem aan je huishoede toevoegen. Xxx

 29. Je moet tussen 20:00 en 5:00 bij vijvers en visplekken kijken in appaloosa plains. dat ging ik doen en toen zag ik gekleurde lichtstralen! ik zoemde in en ik zag een eenhoorn! ik werd beste vriendjes met hem, ik vroeg hem bij mijn huishouden, en hij WEIGERDE! hij zij bewijs eerst dat je van alle wezens houd, dan kan ik pas over je aanbod nadenken. toen werd ik beste vrienden met tien dieren, en ik kocht een paard, een hond en een poes. toen zag ik hem weer en ik vroeg hem bij mijn huishoude. en hij zij JA. nu heb ik dus een eenhoorn die brand kan stichten, teleporteren, Fauna zegenen en Fauna vervloeken.

  1. Haha ik had een keer dat ik bevriend was met 14 dieren en toen zei hij alsnog nee! En mijn poppetje was dierenvriend. Toen kwam ik erachter dat het ook met de cheat testingCheatsenabled true kon heb ik dat gewoon lekker gedaan.

  1. Leuk!!!
   Heb je dat eenhoorne jong gevonden of gefokt?
   Is het eigelijk een mannetje of een vrouwtje?
   En waar heb jij hem/haar gevonden ( ze ouders of het veulen )

 30. In welke stad kan je eenhoorns vinden??????????????????
  Ik heb bij een sim een de wens dat je een eenhoorn moet vinden!
  Help me a.u.b!
  ( ik wil GEEN cheat gebreuken )

 31. je kunt 1 hoorns vinden in een vissers poel zeg maar je gaat naar een plek die bedoeld is om te vissen. dit moet je doen om 21:00 tot 4:30. dan zie je stralen uit de lucht op een paard (de eenhorn dus) dan ga je naar hem toen en moet je vrienden woorden (of je gebruikt deze cheat: testingcheatsenabled true

  en dan hou je shift in gedrukt en klik je op de 1hoorn. dan klik je op toevoegen aan de familie of iets wat daar op lijkt.

  maar ik heb ook een vraag want ik heb nu een hele lelijke 1 hoorn gevangen. is er een manier dat ik die 1 hoorn kan veranderen in de kleur zwart bijvoorbeeld???

 32. Ik heb nog NOOIT een eenhoorn gezien!
  Maar ik wil hem wel HEEEEEl graag!
  Maar mijn cheats werkt niet 🙁
  BALEN!
  Weet iemand een anderen cheat voor een eenhoorn!?

  1. Zie je als je goed voor je dieren zorgt een eenhoorn dan!!!?????
   Ik ben namelijk met een poppetje met 14 dieren bevriend en ik heb nog geen eenhoorn gezien!!!!!!

 33. YESSSSSSSSS!
  HEB EINDELIJK EEN EENHOORN GEZIEN!!!!!!!!!!!
  EEN ZWARTE!
  maa toen het 5.00 was was er een flits en was hij weg!
  Aleen ik heb een vraag…
  Als een eenhoorn een naam heeft is die dan van iemand anders?
  Want ik kon hem namelijk niet adopteren!
  Of moet je eerst vrienden met hem zijn?

  P.S Ik heb een foto van die gloed hoe kan je die plaatsen?!

  1. beste kiki.
   ik heb geen foto maar wel een beschrijving.
   het is een witte/ gekleurde streep die op de eenhoorn valt.
   als je op de kaart kijkt kun je hem heel makelijk zien.

 34. heey iedereen k ben bezig met een eenhoon adopteren en k woe net maar toen flitste hij weg k kom de witte elke x op maandag en dinsdag tegen maar soms verschilt het hij komt meestal om 1:00uur en gaat weg om 5:00uur k zie ze altijd in bij de wetenschap laboratorium en bij het vis plekje tegen over de internationale manege verder eigenlijk niet maar je hoeft nier persee dierenvriend tezijn maar je kan ook gewoon een paardenliefhebber zijn dan heb je sneller een band met paarden en kun je sneller leren paardrijden dus dat scheelt! 🙂

 35. kiki,
  je ziet de gloed vanzelf die is een beetje regenboog achtig net zoals in de film brother bear zo’n gloed maar dan beetje paars blauw achtig en andere kleurtjes 😉

 36. Ik heb net een eenhoorn.
  Ik was net met mijn laatste dier beste vrienden voor altijd (dus met alle dieren die je kan besturen geloof ik) en toen verscheen opeens de eenhoorn bij mij.

  1. Je moet zorgen dat ze vrienden of beste vrienden worden, en dan komt er vanzelf romantisch te staan. Daar klik je dan op en dan veulen proberen te maken!

 37. het lukt mij niet om met mijn eenhoorns te fokken.
  ik heb 2 eenhoorns (man en vrouw), ze zijn heel goed bevriend maar ik kan niet de optie kiezen: veulen maken?
  hoe kan je dit doen?

 38. Bij mij komen de wilde paarden voor mijn deur staan…
  Eentje vind ik erg mooi en ik wilde hem bekijken, hij fluchten en ik achtervolgde hem, toen kwam ik dus bij een rivier ofzo en er was ook een eenhoorn. Toen het ging drinken zag ik een regenboog en na een tijd zag ik die mooie gekleurde straal naar benden komen en de eenhoorn ging er in en alle paarde waren ook weg…

  Nu komen ze nog steets aan mijn deur staan maar zie ik niet de eenhoorn meer… Ook al volg ik ze de eenhoorn zit er niet meer bij.

  Ik heb de eenhoon 1x geaait maar ik wil hem zo graag addoptere maar het heeft ook een naam…

  Mijn vraag: Kan je de eenhoorn adopteren?
  waarom heeft het een naam en de andere wilde paarden gewoon wild?
  Kan je ondanks dat de een hoor een naam heefd wel adopteren en hoe?
  En de laatste: kan ik ook een van die wilde paarden addopteren? ze zijn namelijk erg bang en renne steets voor me weg…

 39. Bedankt!

  Ik heb om 1:00 in de kaart gekeken en idd zach ik regenboogachtige straal bij een rivier! appaloosa plains Ik zoemde in en zag dat daar de eenhoorn stond! 😀

  Ik ben er naartoe gegaan en de cheat ingevoerd: testingcheatsenabled true toen op schift en dan gekosen voor bij famillie toevoegen!

  En het werkt!!!!
  De 1 hoorn is zowiezo niet bang en het heefd leuke krachten!
  Het kan mensen en dieren zegenen en vervloeken, plaatsen of struiken in de vik zetten, rollen galloperen, teleporteren naar verschilende plekken! Graven en meer! 😀

  Super bedankt iedereen(l)

 40. Help!
  Kan iemand mij zeggen hoe ik van mijn 1hoorn afkan komen?
  Mijn levens wens is adopteren en ik voegde hem toe aan mijn gezin… NU ben ik beste vrienden voor het leven maar ik kan niet meer kiezen voor vrij laten in de natuur ofzoiets..
  En ik wil er een adopteren weet iemant hoe dat moet???

  Help! Me!

 41. @kim: je kan de eenhoorn wegdoen door op hem te klikken en ”terugkeren naar de wilde natuur”. (je kan dit denk beter stellen op het forum)

 42. Vogelzang dankje! 😀
  Het is gelukt! 😀

  Maar ik doe liever de berichten hier plaatsen dan op het forum om dat ik anders een account moet aan melden en dat is zoon gedoe >.< heb ik voor het laatst nog gedaan maar hij zecht dat de ww en naam niet kloppen 😛
  ook geen berichten in mn email ofzo… Dus van daar 🙂

 43. Hallo, een tijdje terug heb ik een eenhoorn gezien & die heb ik toegevoegd aan mijn huishouden.. Ik heb lang met dat huishouden gespeeld, maar ik heb hem perongelijk verwijderd,. Dat i nu al 4 weken geleden, maar ik heb tot nu toe geen eenhoorn weer gezien, ik heb wel de code; testingcheatsenabled true gebruikt & op ”aan famillie”’toevoegen! maar waarom zie ik nu dus nooit meer een eenhoorn, weet iemand dit?

 44. Hee ik heb nu een eenhoorn en een gewone hengst maar ze zijn vrienden maar als ik op veulen proberen te maken doen ze het niet
  hoe kan ik zorgen dat et wel lukt?

 45. ik heb een eenhoorn!!! je kan hem vinden bij het Basinmeer in de avond.. en met deze cheat: TestingCheatsEnabled true en klik dan op de eenhoorn met shift ingerdukt en dan klim je op: aan actieve familie toevoegen en dan heb je een eenhoorn in je huishouden. en elke avond is er bij het basinmeer een eenhoorn.. en inderdaad je ziet een lichtgloed.. 😀

  1. Hee, ik heb de hele avond gekeken bij het bassin meer, maar ik heb geen eenhoorn gezien, wel een hert en vier paarden, maar meer niet… Is dat echt iedere avond?

 46. nee dat verschilt, of hij is er wel of hij is er niet, maar kijk tussen de visstekken tussen 23:00 en 05:00 uur in Kaart Bekijken, als er een regenboog of wolkje (ik weet niet precies wat het was) verschijnt, moet je daarop inzoomen en dat is de eenhoorn 😀

  1. Eenhoorns kunnen vuur maken echt chill en ze kunnen je sim laten glimmen en ze kunne regenbogen doen en als je sim het paard stijgt en dan kun je zo weg gaan met het paard xD

 47. Moet je persee beste vrienden voor altijd zijn met hond,paard en kat? of kun je gewoon de cheat gebruiken om die eenhoorn in je huishouden te plaatsten?

 48. ik ben al 5 dagen aan het zoeken maar ik vind er nogsteeds geen… 🙁 maar tussen de visstekjes van 23.00 tot 5.00 ik blijf zoeken.

 49. Appaloosa PLains
  Ze komen om 12 uur ’s nachts, je moet om ongeveer 23.00 snelheid 1 kiezen, dan druk je op ‘m’. Dan zie je de hele stad, en dan ga je uitgezoomd naar de waterbassin van de stad (zitten ze meestal. Dat is ergens bij de heuvels.
  Je moet voor 24.00 er zijn, dan zie je misschien een soort glinsterende wolk boven een paard, zoom daar in. Dit paard wordt een Eenhoorn.

  CODE:
  Om de Eenhoorn te behouden, toets deze code in: testingcheatsenabled true
  Daarna houdt je shift in gedrukt, en klik je met je linkermuisknop op de eenhoorn, en dan op ‘aan actieve familie toevoegen’ of zoiets.
  Daarna komt je bij je ‘pets’ lijst.
  Maar als je de sims afsluit en daarna opnieuw opstart, is ie waarschijnlijk weer weg…;'(

 50. er is40% kans dat je hem vind en ze hoeven niet perse 0.00 uur want ik had een eenhoorn gezien om 21.00 uur XD ps als je die cheat doet van testingcheatsenabled true en daar dan op klikt dat hij bij je famili komt dan komt de levenswens van de sim die je heebt niet uit

 51. Hoeveel verschillende kleuren eenhoorn’s zijn er? 🙂 Ik heb al een grijze ( geloof ik) en een zwarte 🙂 Had ergens gelezen dat er ook bruine en goude zijn.. Klopt dat? of zijn er alleen grijze en zwarte? 🙂

 52. ik heb een gouden gehad. erg cool.
  maar ik had hem spierwit gemaakt. ;p
  maar, ik kwam 3 x een eenhoorn tegen in appaloosa plains,
  en ik zag er 1 om 18:00.
  de 2e om 22:00 en de andere om 1:00
  dat was allemaal bij de kaneelwaterval ;p
  als een eenhoorn je zegend is echt cool. xD

 53. Ja nou, bij mij kwam er zo’n kwaadaardige eenhoorn zeg maar met z’n vriendjes elke keer naar mijn huis, serieus elke dag weer!

 54. was best makkelijk gwn kijken bij die 2 vis plekken op de bergen tussen 20:00 en 5:00 heb je de meeste kans ik heb nu ook een eenhoorn(zwart)

 55. Meer tips overeenhoorns:

  -Je moet elke nacht kijken op de kaart tussen 20uur en 5 uur smorgen s dan zie je een roos soort wolkje

  -Je moet met minstens 1kat hond en 1 paard bevriend zijn as dat niet luk denk ik dat je ook bevriend moet zijn eteen vogel.

  -De eenhoorns met een sikje( baardje)zijn de mannetjes en zonder de vrouuwtjes

  -ze komen het vaakst in de nacht bij de wissenvijvers

  -Als je je eenhoorn geadopteerd hebt kan je darmee spelen dan kan j een brand stichten of blussen dus je kan kiezen of je eenhoorn slecht of goed is hij kan ook mensen vervloeken en genezen van een vloek

  -en jaa een mannetjes eenhoorn en een vrouwtjes eenhoorn kunnen een veulentje krijgen.
  als je een eenhoorn met een gewoon paard een veulentje laat krijgen is het 50 procent kans op een eenhoorn of 50 procent op een gewoon paard.

  -de veulentjes hebben nog geen krachten pas als ze volwassen word.

  Ik hoop dat dit jullie vragen een beetje oplost 😀

 56. testingcheatsenabled true klik met shift op een dier staat er toevoegen aan huishouden klik er op en hij hoort er bij (geen garantie dathet werkt)

 57. Je kan je eenhoor wit maken onder de cheat testingcheatenabled true en dan klikken op sim aanpassen in sim creëren. en dan onder vacht.

 58. sory voor de powerpost, ik zag net een eenheern terwijl mijn sim geen enkele eigenschap heeft die met dieren te maken hebben. Enb ik heb altijd zwarte, heb nooit een witte of gouden mogen aanschouwen.

 59. Als je een eenhoorn ziet moet je alles op pauze gooien, dan doe je CTRL+SHIFT+C dan ’testingcheatsenabled true’ intypen, nu kan je bij je kennissen familie etc alle balkjes die je hebt helemaal naar voren trekken dat je met iedereen beste vrienden bent, dat kan je ook bij de eenhoorn doen als hij daar al tussen staat. en dan kan je hem vragen of hij bij je wilt intrekken en dan doet ie dat en dan staat hij er de volgende keer gewoon nogsteeds. en ik krijg ook elke keer zwarte maar dan moet je gewoon zijn uiterlijk veranderen bij verzorging ofzo dacht ik en dan kan je hem de kleur en zadel etc geven die je wilt! en dan kan je ook die stomme geiten sik weghalen ^^

 60. now, ik ben er al 4 tegen gekomen, altijd witte(schamp paard) en we zijn BFFs en toch wilt ie niet intrekken en ben toch BFFs met een hond en kat en een paard+mijn sim heeft niveau 8 met paardrijden! stomme eenhoorn!… maar heb wel al een wild paard 🙂

  1. ik heb al een eenhoorn fokkerij en heb er 12 gemaakt alleen z4e zijn slecht ze hebben bij mijb de monument bij die museum in de fik gezatten als ik even mijn sim verzorg of een eenhoorn ofso dan gaan er weer eenpaar iets vernielen ze hebben de BUUREN DOOD GEMAAKT!!! hoe moet ik nou die eenhoorns aan pakken? iemand een tip?

 61. hoe krijg je een Eenhoorn in èèn keer ?
  ik ben al vrienden met alle dieren en opeens kwamen alle wilde paarden bij mijn huis een eenhoorn kwam bij mij om te vrienden met me woorden

  1. je kunt er een downloaden van de uitwisseling.
   daarna kun je bij ‘sims creeren’ hem plaatsen en ook nog ‘es aanpassen. goodluck

   -m.

 62. heejjj..
  gwn testingcheatsenabled scheelt zoveel werk :p
  hoef je lekker geen vrienden te worden met al die dieren…
  er is niet veel aan maar je hebt wel een eenhoord//
  hoe zien gouden eenhoorns eruit
  ik weet niet of deze vraag of een antwoord hier al staan maar ik speel leiver sims dan dat ik hier de hele avond zit te lezen :p
  xx

  1. Angg.. het werkt bij mij niet.
   Doe ik wat verkeert ofzo ?

   Ik doe CTRL – SHIFT – C,
   Dan testingcheatsenabled treu. ( Misschien schrijf ik het fout ? )
   Maar dan snap ik het niet SHIFT ingedrukt houden etc etc.

   Kan je me plies precies uitleggen wat je moet doen.
   Want die eenhoorns gaan dan altijd weg xd.

 63. in sunset vally heb ik een zwarte eenhoorn gevonden maar ik wist niet eens dat ze bestonden toen heb ik hem toegevoegd aan mijn familie maar ik kon er eigenlijk niets mee want ik had een groot gezin toen heb ik heb vrij gelaten en nu is ie weg ik heb spijt!!
  xxx

 64. maar ik was wel eens bij zo,n eenhoorn toen wou die met mij vrienden worden en maar net op het moment dat ik hem wilde toevoegen aan mijn huishouden want ik had nog geen dieren maar dus net toen ik dat wou doen kwam er een soort wolkje en toen was hij ineens weg en ik vindat echt heel jammer!

  1. als dat gebeurt gaat de eenhoorn weg je moet weer wachten tot het 20:00 uur is dan kun je weer die eenhoorn vinden

 65. ik heb 1 eenhoorn en 1 normaal paard.ik heb ze bij elkaar gezet voor een veulen maar dat lukt niet.hoe kan daT.

 66. Ik zeg een ding.
  Geen zwarte eenhoorn nemen.
  Die vernielen alles en jouw sim krijgt daar allemaal de schuld van.
  Die stichten brand en veel meer.
  Laatst kwam de politie voor mijn sim terwijl de eenhoorn de buren gepakt had . XD Op de sims he dan xd

 67. Ik speel al een jaar ofzo op de sims 3 beestenbende en ik be pas 12 en ik heb nog nooit een eenhoorn gezien ik ben zelfs al men dieren kwijt door dat zoeken aubb help me ik heb al deze berichtjes gelezen maa geen ee werkte ik heb over gezocht HELP ME PLEASE!!!!!
  ik weet we hoe je een eenhoorn moet adopteren maat nieom er een te vinden dus help me plzz !!

 68. iedereen die een eenhoorn wilt hebben, registireer gewoon bij de sims3 website en download er 1!!! -.- grt.maartje

 69. ik zocht naar een eenhoorn en toen zag ik alleen maar een hert! ik dacht: baluuu! maar toen verdween hij en verscheen even later een paar meter verder. ik ging er met mijn muis op staan en hij had een naam! bambi. even later verdween hij weer maar kwam niet meer terug als je ooit ook zoon hert ziet laat het even weten.

 70. Als je ’s nachts op de kaart kijkt zie je soms een wolk. Zoom in bij die plek, daar ergens is een eenhoorn. Gevonden? Doe Ctrl+Shift+C dan kan je de code invoeren. De code: testingcheatsenabled true
  Nu doe je Shift en klik je op die eenhoorn en dan staat er: Toevoegen aan actieve familie.

  1. Je moet het een beetje beter uitleggen.

   Uitleg:

   1. Raak beste vrienden voor altijd met 1hond 1kat en 1paard.
   dat doe je zo: je klikt op de kat profiel en je klikt je poppetje aan en klik beste vriend voor altijd. (doe dat ook met het paard en de hond.)

   2.Nu moet je een paar dagen w8en tot je een wolk ziet boven vis plekken (met het symbool vishaak)

   3. de eenhoorn zal je zien omdat hij verlicht zal zijn door licht stralen (gekleurde)

   4. te doet CTRL + Shift + C en je typt de chet in : Testingcheatsenabled true

   5. klik shift en voeg toe aan actieve familie, je hebt 1 eenhorn.

   Veel suc6 ermee.

 71. STAPPEL STAP EENHOORN KNAPPIE KNAP EENHOORN!! JWZ! ik heb een zwarte eenhoorn heel heel erg bedankt jullie allemaal voor de tips en truuks!! het is trouwens n zwarte heb m bij sunset bij de waterval rond 12 u mdd indd gevonden en toen ge-testingcheatsenabled true’d haha,

 72. ik heb wat vragen, met testingscheats heb ik de eenhoorn wel toegevoegd, maar als ik het wil aanpassen, gaat het niet, er verschijnt geen ” sim creeeren optie” als ik er met shirft op klik. niet met mijn poppetje en ook niet via de eenhoorn zelf, en dan nog wat, ik weet niet hoe ik ze moet laten paren… en wat ik ervoor nodig heb

 73. ik heb al een eenhoorn gevangen maar ik ben in gevaar want ik heb al 6 eenhoorns ze zijn allemaal anders dan van jullie maar ik heb al de zes mooiste eenhoorns ooit 🙂

 74. ik hep witten en zwarten maar krijg ze niet te pakken of moet meer van me beesten huiden of moet me wens laaten oud kommen gggrrr

  1. Oow sorry en als je dat heb ingevoerd heb moet je naar die eenhoorn toe en als je bij die eenhoorn ben moet je shift in gedrukt houden en dan op die eenhoorn klikken en dan staater : aan family toevoegen Ofzo?!
   Succes.!!

 75. ??Gewoon, die staat bij ‘stad bewerken’, openbare kavels, en volgens mij ook als je een openbare kavel maakt bij ‘speciale gebouwen’ in de bouw-modus.

 76. hii,

  (sunset valley.) ken je die berg bij de drrie huizen vlak bij het strand ?
  daar midden in zit een park daar vond ik 3 eenhoorns te gelijk. echt een goede plek. (:

 77. als je op uitzoomen drukt en er is een een hoorn ergens in de stad zie je een wolk met regenboog kleuren daar onder staat dan de eenhoorn

 78. de eenhoorns komen meestal tussen 20:00 en 5:00 s nachts
  dan ga je boven de stad hangen en ga dan naar een beekje
  toe en als je een soort wolk ziet ga er dan op in zoemen en dan zie je een eenhoorn hij kan wit/zwart of bruin zijn maar bruin komt haast niet voor. ik denk dat jullie hier wat aan hebben… Groetjes Charlotte

 79. ik erger me altijd dood aan die eenhoorns xD als je er een ziet doe dan gwn testingcheatsenabled true en dan toevoegen aan actieve familie 😉

 80. ik had ook een eenhoorn, mantanzia paard ofzo, toen heb ik die met een wild paard laten dekken ( die donker bruine) en die heb ik toen met testingcheatsenabled treu verouderd en dood gemaakt toen het veulen nog niet was geboren.
  miss weten jullie wel dat een dood paard rood of blauw word, en omdat zijn vader dood was kreeg ik een felblauw eenhoorntje!!!!!

 81. EENHOORN!!!!!!!!
  Ik ben al een hele (echte) dag bezig om zo’n eenhoorn te vinden. Kan iemand me please vertellen of je de limetid(of hoe je dat schrijft) editie nodig hebt voor de eenhoorn?

 82. Je moet helemaal niet bevriend zijn met ene kat een hond en een paard om ze te zien! Ik zie die af en toe met een sim die niet bevriend is met een dier. Je moet gwn geluk hebben en er niet specifiek naar zoeken…Die eenhoorn komt wel.

 83. Dit vind ik nou het magische aan Beestenbende, de eenhoorn, iedereen heeft een andere wijze en er zijn wel 5 mogelijkheden om hem te zien als ik deze reacties moet geloven. Mij lukt het ook nooit en ik speel nooit met cheats maar het leuke eraan is: als ik aan een eenhoorn niet denk of ik hem niet zoek rent hij gewoon door de tuin enzo :3

 84. gebruik de cheat: testingcheatsenabled true. Als je hem dan hebt gevonden klik je met shift op de eenhoorn en klik je op aan huishouden toevoegen. Als je dan een andere kleur eenhoorn wil gebruik je weer die cheat klik je met shift op de eenhoorn en klik op sim aanpassen in sim cri-eren(sorry vond de knop met de e met puntjes niet) en klik je een andere kleur aan

 85. gelukkig heb ik eenhoorns wel 2 een volwassen en een veulen het was moeilijk te vangen met al dat dierenvriend ihihihihi

 86. Ik heb een huis op Sunset Valley alleen de vorige keer toen ik het speelde had ik een eenhoorn gevonden maar nu zie ik ze nergens meer maar hoe vind ik ze nou??

 87. Ik had zon paard in mijn tuin en zo toegevoegt en toen had die zo kind gemaakt met normaal paard en ik kreeg gwn een eenhoorn baby maar da lukt soms nie dan krijg je gwn normaal paard maar gwn blijven proberen succes

  1. ik heb een gewoon paard zwanger gemaakt van een eenhoorn krijg je dan ook gewoon een gewoon veulen??? (ik hoop van niet ik wil een eenhoorn veulen xD)

 88. weetje wat ik doe, ga naar de thesims3.com en dan naar de uitwisseling en dan bij huisdieren zoeken unicorn of eenhoorn en dan die downloaden ga naar je spel en sim creeeren en dan heb je die eenhoorn erbij staan!

  hoef je ook niet te zoeken 😉

    1. v anoniem dat kun je allebei doen 😉
     dus als je een registratie code (de code die je gebruikt met het installeren van de sims) invoert met de nieuwe account aanmaken lukt het echt wel hoor! en anders contact opnemen met EA

   1. Heey je hebt 3 kleuren eenhoorns maar je vind ze meestal bij de vissers plekjes en je kan ze vinden rond 20:00 tot 05:00
    Dan zie je bij de kaart een licht plekje met kleuren daar vind je ze
    Xx.

 89. willen jullie weten hoe je een tweeling of drieling krijgt: maak je vrouw zwanger en als ze een buikje krijgt moet je zoveel mogelijk op kindermuziek dansen!!!

 90. Ik heb een witte eenhoorn met roze manen. Als je een eenhoorn wil kijk dan om 8 uur savonds bij een vis plek! Daar vind ik best vaak een eenhoorn, en ook een mooie eenhoorn!

 91. Als je een mooiere eenhoorn wil open dan de cheatbalk en typ in testingcheatsenabled true en klik dan met de rechter muisknop op de eenhoorn en dan aanpassen in sim creëren ofzo iets en dan kun je hem maken hoe je wil 🙂

 92. Als ik de cheat testingCheatsEnabled true doe en dan met shift op de eenhoorn klik dan komt de functie toevoegen aan actirf huishouden en als ik het gwn zo probeer dan lukt het niet wat moet ik doen?:(

 93. ik vind het raar bij mij komen er geen eenhoorns en mijn sims is dierenvriend apart op me andere naam wel maar op mijn nieuwe naam niet

 94. ik moet echt dit spel instaleren !!!!! gelukkig heb ik gisteren de cd gekocht en het komt vandaag in huis ik wil een eenhoorn

 95. en als je niet weet hoe dat moet klik gelijkertijd op shift ctrl en de c op je toetsen bord dan zie je bovenaan een balk komen daar voer je de cheat in testingcheatsenabled true in daarna klik je op shift en tegelijkertijd op de eenhoorn en dan kan je hem toevoegen

 96. Het is niet heel moeilijk om er een te VINDEN (ik zeg niet om hem aan je huishouden toe te voegen)
  Ga gewoon vanaf 20:00 op de kaart kijken en zet de tijd niet op pauze zodat de eenhoorn zich kan verplaatsen. Op een gegeven moment zie je een soort zilvere witte wolk met allemaal kleuren. Het is niet heel duidelijk allemaal maar als je de ‘gekleurde wolk’ ziet weet je meteen dat je hem jebt gevonden. Het moet niet ee kleine glinstering zijn, want dat kan ook gewoon weerspiegeling van het water zijn (eenhoorns zitten vaak bij het water of de bergen) het kan zijn dat de eenhoorn een nacht niet verschijnt, dat klopt. Je moet gewoon de hele (sims) nacht een beetje rondkijken en als jje iets ziet zoom je in. Zo vind je een eenhoorn
  hoop dat je er wat aan hebt.

 97. Ik heb heel vaak een eenhoorn gevonden met en zonder cheats. Wil je ook een eenhoorn ???? (Zonder cheats) zorg ervoor dat je sim een dierenvriend is en beste vriend is met 1 hond 1 kat en 1 paard ( je mag ook met meer bff zijn) en dan kan je vragen of de eenhoorn in je huishouden komt. (Nu met cheats) ga naar cheatvenster en toets in Testingcheatsenabled true dat is de cheat dan klik je met je rechtermuisknop op die eenhoorn en kies voorwerp (er staat een rondje achter) dan staat er naar actief huishouden overplaatsen DAN HEB JE DE EENHOORN!!!! Zou het leuk vinden als je mijn youtube kanaal abonneert ik ben daar blij mee!

 98. Je hoeft niet per se de eigenschap ‘Dierenvriend’ te hebben om een eenhoorn te adopteren. Het is mij vaak genoeg gelukt zonder.

 99. Wat ik ook een keertje heb gehad was dat ik in Bridgeport de cheat gebruikte, op de brievenbus klikte en toen koos ik ‘Zorgen dat ik iedereen ken’. Na wat gescroll bleek er ook een eenhoorn tussen te zitten! Waarschijnlijk verschijnen de eenhoorns niet in Bridgeport omdat daar geen visplekken zijn. (En nee: eenhoorns verschijnen niet op het strand, zoals sommige gidsen beweren.)

 100. Eindelijk 3 dagen (voor sims) om 20:00 op de kaart gekeken naar visplekken zag ik een keer een kleuren straal en ben er naar toe gegaan heb hem op stop gezet en ik mijn familie gedaan hoefte er niks voor te doen!!

 101. hallo ik heb een vraageje ! ik woon in de sims 3 in de sunset vally ofzo en ik kijk op het strand bij een waterval op bechutten plekjes en bij vis plekjes maar nee niks geen eenhorntje zo stom help hoe vind ik ze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. Ze zijn ook heel erg lastig te vinden. ’s Nachts zie je als je geluk hebt wel eens een plek met daarboven een soort straal van noorderlicht (dat werkt het best als je uitzoomt en de hele map bekijkt terwijl je de tijd steeds vooruit laat lopen). Daaronder bevindt zich dan een eenhoorn, maar het kan ook best een paar weken duren voordat je het überhaupt ziet.

 102. hey hey ik weer helpt iemand me en snel aaaaaaaaaaaaaaaaaaah help ik zie niks geen eenhoorn help ik kan niks vinden geeneens wilden paarden en hoe krijg je een dier in je huishoud !??

 103. je moet eerst op ctrl pijltje omgoog en op c en in dat blauw moet je dit intiepen testingcheatsenabled true en dan enter dan aleen dat pijltje omgoog druken blijfen in drukken en op de eenhoorn en dan family toevoegen

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *