Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende

Waar zitten toch die Eenhoorns in De Sims 3 Beestenbende?

Op onze homepage en ons forum zijn al veel vragen binnen gekomen over de eenhoorns uit De Sims 3 Beestenbende. En dan vooral over waar deze in het spel te vinden zijn. De Engelstalige fansite Platinum Simmers heeft er een handig, klein artikel over online gezet.

Als je Sims de karaktereigenschap ‘Dierenvriend’ heeft zal deze in het buurtoverzicht een gloed zien: dat is de plek waar de eenhoorns meestal zitten. Heeft je Sim die karaktereigenschap niet zoek dan, meestal na zonsondergang, bij de visvijvers of langs het strand. Grote kans dat je dan niet alleen een eenhoorn vind maar ook wilde paarden.

| Platinum Simmers: How to get a Unicorn in The Sims 3 Pets |

Eenhoorns zijn speciaal dus vandaar dat ze ook niet al te makkelijk te vinden zijn. Weet jij nog een goede plek om deze eenhoorns te vinden, of misschien een andere truc? Laat dan je reactie achter bij dit bericht.

341 gedachtes over “Waar zitten toch die Eenhoorns in De Sims 3 Beestenbende?”

  1. Jona

   Ik heb al VIJF keer een Eenhoorn in mijn familie gehad!
   iK doe testingcheatsenabled true als cheat, en dan klikje met shift op het paard en doe je: toevoegen aan actieve familie

   Zo zit hij bij je in de familie! Hij is supersnel en kan supergoed springen, dus kun je leren paardrijden met hem, hij kan het van de eerste keer al!

   Veel geluk! P.S.: Je vind ze meestal in je achtertuin, is bij mij al drie keer zo gelukt, of in de bossen!

 1. Luuk2011

  Heel lwuk maar als ik hem vraag om in mijn gezin tekomen dan zegt hij dat ik eerst vrienden moet worden met alle wezens dat heb ik ben nu bevriend met de eenhoorn paarden kat en hond! Ik weet alleen noet of sims er ook onder vallen

   1. anoniem

    je kan ook deze cheat in vullen: testingcheatsenabled true.
    en dan als je een eenhoorn vindt: shift ingedrukt houden en dan op de een hoorn klikken en dan kan je hem gelijk aan je huishouden toevoegen!

 2. Fantastic.

  Mijn sim heeft de eigenschap ‘dierenvriend’ maar ik zie geen gloed ofzo. Ik zoek echt overal, want paarden -vooral witte- zie je heel goed lopen op de kaart. Als je een beetje oplet tenminste.

  En een vraagje, kun je eenhoorn veulens krijgen?

 3. Simser

  Je moet met testingcheatsenabled true beste vrienden worden met een eenhoorn.
  Dan klik je op hem en dan staat er “Eenhoorn aan huishouden toevoegen”.

  Het is wel niet zo leuk want dan zijn eenhoorns niet meer speciaal.

 4. Sims

  Je moet met testingcheatsenabled true beste vrienden worden met een eenhoorn.
  Dan klik je op hem en dan staat er “Eenhoorn aan huishouden toevoegen”.

  Het is wel niet zo leuk want dan zijn eenhoorns niet meer speciaal.

 5. luckyboy1983

  Er zou maar 1 eenhoorn per buurt zijn. Je moet veel geluk hebben om deze te vinden. Van zodra je een hebt toegevoegd in je gezin, kun je hem ook weer in het wild vrij laten. Dan verdwijnt hij naar het land van de eenhoorns. W8 een tijdje tot de volgende avond, en er zal een nieuwe eenhoorn verschijnen in je buurt (ander kleur).

  1. Anne

   Nee hoor, ik heb beestenbende en hij komt af en toe, moet je om twaalf uur snachts op de kaart kijken bij de kaneelwaterval of dat watertorenbassinding of het strand, en als je daar heel veel wilde paarden ziet (4) dan moet je ff wachten en dan komt ie, je hebt er verschillende , zwarte witte en goud en volgens mij nog meer, ze heten allemaal anders, en ze komen gewoon door elkaar in 1 buurt.

 6. Manouk

  Ik weet nog een plek waar de Eenhoorn te vinden is; in je tuin. ;P Ik had bij mn paard de levenslange beloning Kuddedier gekocht, en er kwamen wilde paarden vaak in de buurt van mn huis. Altijd 3 wilde paarden. En op een avond zag ik iets glinsteren dus ik inzoomen, jahoor, de eenhoorn met een sikkie, wauw, op een plek waar je ‘m niet verwacht haha! πŸ™‚

 7. Simander

  Ik ben bij die vijver gaan staan me mijn paard
  Deed lieve dingen tegen mijn paard
  En toen ineens kwam die eenhoorn aanrennen
  Ik heb dan ook lief gedaan tegen die eenhoorn
  Toen ik heele goede vrienden was heb ik gevraagd of die bij mijn huishouden wij
  En toen zij toon eerst maar eens dat je van alle wezens houdt
  Toen heb ik die met testingcheatsenabled true en heb ik die toegevoegd aan mijn huishouden

  Hopelijk helpt dit jullie zeg aub iets op mijn reactie

  1. Ninepien

   Hoi Anna,
   Je moet naar de koopmodus gaan en dan niet dat gedoe met op kamer geselecteerd maar die andere.
   Dan ga je naar het dierenpootje.
   Dan klik je op paarden.
   Daar staan allemaal spullen voor paarden; zoals hindernissen, stallen en andere dingen voor je paard.

 8. cherinda

  o mijn god, ik zoek overal naar die eenhoorn, en kan ik hem vinden? nee hoor! ik heb nu gelezen, dat je bij levens wensen van je paard “alva dier” kan kiezen… en dat dan alle wilde paarden naar je huis komen. dan probeer ik dat maar… en ik ken de code testingcheatsenabled true wel maar wat moet je er mee doen? als ik die code gebruik zie ik alsnog nergens eenhoorns :O

  1. Ninepien

   Ik heb een misschien een handige tip voor je.

   Je moet een stuk of 4 van die tuinkabouters voor wild in je tuin (kavel) zetten. (Zet er anders ook maar voor zwerfkatten en -honden, dat werkte bij mij ook).
   Dan iets na 8en komt er een soort van wolk. —> niet te missen. Het lijkt een beetje op noorderlicht.

   Bij iedereen werkt het anders zoals je misschien kan lezen maar dit werkte bij mij. Ik heb het ook van een ander meisje die zei dat de eenhoorn iets na 8en zou komen. Bij mij kwam de eenhoorn toen om 20:16.

   Ik hoop dat je er wat aan hebt!

  2. IniMiniMensje

   Je kan vinden als je goed zoekt. Ik was buiten bij water en mist met een hond aan het wandelen en k kwam zomaar een eenhoorn tegen. Met een paard erbij. Mijn hond werd vrienden met de eenhoorn en de sim niet dat was best raar. Later ben ik steeds op die plek gaan kijke

 9. superzoeye57

  een eenhoorn kon veral vinden in de visplekken bij de bergen ook moet je in de avond naar de stadkaart gaan als je dan zwarte stippen zie waardan ook zoom daar dan op in je kunt dan herten wasberen zwerfdieren op wilde paarden vinden

  1. Anne

   je moet elke nacht om 0 uur gaan kijken op de kaart bij kaneel waterval, strand, waterbassin (allemaal in appeloosa plains) en op eengegeven moment zie je een soort van wolk en dan komt er een eenhoorn

 10. Martine

  @Helin, wat ik je kan aanraden: zoek niet teveel naar de eenhoorn. Wanneer je een sim bespeelt in appaloosa plains en veel omgaat met paarden en oog hebt voor wilde dieren. Dan zul je vanzelf de eenhoorn tegenkomen.

  1. hiki

   Ik denk dat er bedoeld wordt dat je eerst goed bevriend moet raken met een eenhoorn? Of je Sim moet de karakter eigenschap ‘Dieren vriend’ hebben, dan kunnen ze meer met dieren namelijk.

   Dierenvriend (past niet met Hondenliefhebber, Kattenliefhebber en Paardenliefhebber)
   Sims die dierenvriend zijn houden van alle dieren uit het dierenrijk. Ze hebben speciale voordelen wanneer ze interacties met huisdieren uitvoeren.

 11. alicia@

  hoi,
  ik heb egt al heel lang naar een eenhoorn geocht maar kan hte niet zo goed vinden.
  het slimste is tog om in de sunset valley goed op de stranden en vijvers te letten rond 5 uur s’avonds??

  1. Iemand

   Je hoeft niet persee in appaloosa plains te gaan zoeken. Ik heb drie eenhoorns en ze zijn alle drie levensecht… (bij de Sims dan). Ik heb het eens opgezocht en het blijkt en het is trouwens zo dat je sowieso 3 huisdieren moet hebben om hem te kunnen zien… Altijd om 20:00 simtijd kom de eenhoorn bij een “visstek”. En heel soms als je er gewoon helemaal niet naar zoekt en gewoon lekker bezig bent met het spel en bevriend bent voor altijd met 3 paarden kan de eenhoorn naar je eigen huis toe komen. Dat is dus 1 keer bij mij gebeurd… 1 eenhoorn veulen en een zwarte bij het meer gevonden (alle drie allemaal van sunset valley). Het nog al te leuke aan het spel is dat als je een eenhoors veulen hebt je die “sim opslaan” kunt doen… (daar moet die veulen voor opgroeien). Dan moet je zijn zadel bewerken en dan daar onder waar je het logo van het paard ziet kun je hem opslaan in het depot… En dan kun je hem in elk nieuw spel toevoegen. Ik hoop dat ik jullie genoeg informatie heb gegeven.

   Iemand

 12. @lici@

  ik heb een tip:
  ik heb zelf nog geen eenhoorn gezien maar je moet in appaloosa plains bij appaloosa bassin of de kaneelwaterval kijken. als je dierenvriend heb dan zie je een gloed (temnste dat zegt iedereen)

 13. @lici@

  net toen ik mn vorige reactie had geplaats ging ik weer simsen en ja hoor!!
  ik zag hem!!!
  de legendatrische eenhoorn!!
  ik zal de volgende keer een fototje maken van het wolkje die je in de lucht ziet.
  (hij kwam bij de appaloosa water bassin!!

 14. Debby

  haay

  IEmand snel reageren plzz!

  Ik heb regelmatig contact met de eenhoorn *zwart*
  en ben beste vrienden met hem, maar als ik dan druk op ‘aan huishouden toevoegen’ zegt hij dat ik eerst van alle wezens moet houden.. Maar is er geen makkelijkere oplossing”?

  Ook doe ik: ; ‘aan huishouden toevoegen’ en dan ctrl-Schift-c :testingcheatsenabled true , ENTER.

  Maar dan gebeurt en niks:S
  Wat tedoen?

  Ik wil er zoooo graag een hebbe:D

  hopelijk hoor ik snel van iemand!
  x

 15. Lena.

  Yess!! Ik heb een eenhoorn gevonden! Ik heb al jullie reacties gelezen en toen was ik met mn vader aan het praten kijk ff opzij naar mn sims scherm en zie de eenhoorn!!! Ik beste vrienden worden enz. en aan mn huishouden toegevoegd!! Wel met code:S NEE!! Ik heb perongeluk voorwerp verwijderen gedaan en nou is heel mn huishouden weg+die eenhoorn!! :(( groetjes van een zielig meisje..

 16. Kira

  zoooo vermoeiend. . . 20 vragen over de eenhoorn, wordt er door enkele mensen antwoord gegeven en dan komen er weer 20 van dezelfde vragen over die eenhoorn.
  Mensen. . . LEES eerst ff voor je gaat vragen, dan hoefd er niet weer een 200 ste vraag over een eenhoorn te komen.

 17. miran

  @veerle – tip, zet nooit zomaar je email op een website waar iedereen hem kan zien en (mis)bruiken. Er lopen een hoop vervelende mensen rond op internet.

  Als je engels kunt lezen heb je hier mischien wat aan:
  http://www.platinumsimmers.com/2011/10/how-to-get-a-unicorn-in-the-sims-3-pets/

  En anders: dit en andere forums even vanaf het begin doorlezen, een hoop mensen wilden veel weten over de eenhoorn en hebben de tips al een tijdje geleden daarop vermeld.

  Belangrijk: je sim moet de eigenschap dierenvriend hebben,
  eennhoorns verschijnen tussen zonsondergang tot halverwege de nacht en je ziet in het stads overzicht ( evt.camera uitzoomen) een gloed waar er 1 zich op dat moment bevind.

  Veel plezier ermee!

  1. Kiki

   Ja! als je wil dat ze een veulen krijgen moet je zorgen de eenhoorns eerst vrienden of beste vrienden worden en dan komt er vanzelf Romantisch te staan daar klik je op en dan op proberen veulen te maken

 18. Cherinda

  Hoe en Waar vind je die eenhoorn?

  In elke buurt is een eenhoorn ( of meerderen ).
  je moet elke avond vanaf 22:00 tot 5:00 kijken, bij vijvers, en stranden. daar is de eenhoorn meestal. als ik uitleg: je ziet er een roze wolk boven, zul je wel denken: wtf? een roze wolk? maar die valt echt wel op, als je gewoon oom 00:00 door de stad kijkt. heb je er 1tje gevonden? dan moet je bevriend zijn met 3 huisdieren, en dan als je ook goed bevriend bent met het huisdier. kan je hem aan je huishoede toevoegen. Xxx

 19. Nienibal

  Je moet tussen 20:00 en 5:00 bij vijvers en visplekken kijken in appaloosa plains. dat ging ik doen en toen zag ik gekleurde lichtstralen! ik zoemde in en ik zag een eenhoorn! ik werd beste vriendjes met hem, ik vroeg hem bij mijn huishouden, en hij WEIGERDE! hij zij bewijs eerst dat je van alle wezens houd, dan kan ik pas over je aanbod nadenken. toen werd ik beste vrienden met tien dieren, en ik kocht een paard, een hond en een poes. toen zag ik hem weer en ik vroeg hem bij mijn huishoude. en hij zij JA. nu heb ik dus een eenhoorn die brand kan stichten, teleporteren, Fauna zegenen en Fauna vervloeken.

  1. Kiki

   Haha ik had een keer dat ik bevriend was met 14 dieren en toen zei hij alsnog nee! En mijn poppetje was dierenvriend. Toen kwam ik erachter dat het ook met de cheat testingCheatsenabled true kon heb ik dat gewoon lekker gedaan.

 20. kaas

  je kunt 1 hoorns vinden in een vissers poel zeg maar je gaat naar een plek die bedoeld is om te vissen. dit moet je doen om 21:00 tot 4:30. dan zie je stralen uit de lucht op een paard (de eenhorn dus) dan ga je naar hem toen en moet je vrienden woorden (of je gebruikt deze cheat: testingcheatsenabled true

  en dan hou je shift in gedrukt en klik je op de 1hoorn. dan klik je op toevoegen aan de familie of iets wat daar op lijkt.

  maar ik heb ook een vraag want ik heb nu een hele lelijke 1 hoorn gevangen. is er een manier dat ik die 1 hoorn kan veranderen in de kleur zwart bijvoorbeeld???

 21. Kiki

  YESSSSSSSSS!
  HEB EINDELIJK EEN EENHOORN GEZIEN!!!!!!!!!!!
  EEN ZWARTE!
  maa toen het 5.00 was was er een flits en was hij weg!
  Aleen ik heb een vraag…
  Als een eenhoorn een naam heeft is die dan van iemand anders?
  Want ik kon hem namelijk niet adopteren!
  Of moet je eerst vrienden met hem zijn?

  P.S Ik heb een foto van die gloed hoe kan je die plaatsen?!

 22. aethne

  heey iedereen k ben bezig met een eenhoon adopteren en k woe net maar toen flitste hij weg k kom de witte elke x op maandag en dinsdag tegen maar soms verschilt het hij komt meestal om 1:00uur en gaat weg om 5:00uur k zie ze altijd in bij de wetenschap laboratorium en bij het vis plekje tegen over de internationale manege verder eigenlijk niet maar je hoeft nier persee dierenvriend tezijn maar je kan ook gewoon een paardenliefhebber zijn dan heb je sneller een band met paarden en kun je sneller leren paardrijden dus dat scheelt! πŸ™‚

 23. Merel

  Bij mij komen de wilde paarden voor mijn deur staan…
  Eentje vind ik erg mooi en ik wilde hem bekijken, hij fluchten en ik achtervolgde hem, toen kwam ik dus bij een rivier ofzo en er was ook een eenhoorn. Toen het ging drinken zag ik een regenboog en na een tijd zag ik die mooie gekleurde straal naar benden komen en de eenhoorn ging er in en alle paarde waren ook weg…

  Nu komen ze nog steets aan mijn deur staan maar zie ik niet de eenhoorn meer… Ook al volg ik ze de eenhoorn zit er niet meer bij.

  Ik heb de eenhoon 1x geaait maar ik wil hem zo graag addoptere maar het heeft ook een naam…

  Mijn vraag: Kan je de eenhoorn adopteren?
  waarom heeft het een naam en de andere wilde paarden gewoon wild?
  Kan je ondanks dat de een hoor een naam heefd wel adopteren en hoe?
  En de laatste: kan ik ook een van die wilde paarden addopteren? ze zijn namelijk erg bang en renne steets voor me weg…

 24. Merel

  Bedankt!

  Ik heb om 1:00 in de kaart gekeken en idd zach ik regenboogachtige straal bij een rivier! appaloosa plains Ik zoemde in en zag dat daar de eenhoorn stond! πŸ˜€

  Ik ben er naartoe gegaan en de cheat ingevoerd: testingcheatsenabled true toen op schift en dan gekosen voor bij famillie toevoegen!

  En het werkt!!!!
  De 1 hoorn is zowiezo niet bang en het heefd leuke krachten!
  Het kan mensen en dieren zegenen en vervloeken, plaatsen of struiken in de vik zetten, rollen galloperen, teleporteren naar verschilende plekken! Graven en meer! πŸ˜€

  Super bedankt iedereen(l)

 25. kim

  Help!
  Kan iemand mij zeggen hoe ik van mijn 1hoorn afkan komen?
  Mijn levens wens is adopteren en ik voegde hem toe aan mijn gezin… NU ben ik beste vrienden voor het leven maar ik kan niet meer kiezen voor vrij laten in de natuur ofzoiets..
  En ik wil er een adopteren weet iemant hoe dat moet???

  Help! Me!

 26. kim

  Vogelzang dankje! πŸ˜€
  Het is gelukt! πŸ˜€

  Maar ik doe liever de berichten hier plaatsen dan op het forum om dat ik anders een account moet aan melden en dat is zoon gedoe >.< heb ik voor het laatst nog gedaan maar hij zecht dat de ww en naam niet kloppen πŸ˜›
  ook geen berichten in mn email ofzo… Dus van daar πŸ™‚

 27. Marlijn

  Hallo, een tijdje terug heb ik een eenhoorn gezien & die heb ik toegevoegd aan mijn huishouden.. Ik heb lang met dat huishouden gespeeld, maar ik heb hem perongelijk verwijderd,. Dat i nu al 4 weken geleden, maar ik heb tot nu toe geen eenhoorn weer gezien, ik heb wel de code; testingcheatsenabled true gebruikt & op ”aan famillie”’toevoegen! maar waarom zie ik nu dus nooit meer een eenhoorn, weet iemand dit?

 28. sophie

  ik heb een eenhoorn!!! je kan hem vinden bij het Basinmeer in de avond.. en met deze cheat: TestingCheatsEnabled true en klik dan op de eenhoorn met shift ingerdukt en dan klim je op: aan actieve familie toevoegen en dan heb je een eenhoorn in je huishouden. en elke avond is er bij het basinmeer een eenhoorn.. en inderdaad je ziet een lichtgloed.. πŸ˜€

 29. Eva

  nee dat verschilt, of hij is er wel of hij is er niet, maar kijk tussen de visstekken tussen 23:00 en 05:00 uur in Kaart Bekijken, als er een regenboog of wolkje (ik weet niet precies wat het was) verschijnt, moet je daarop inzoomen en dat is de eenhoorn πŸ˜€

 30. ~~

  Appaloosa PLains
  Ze komen om 12 uur ’s nachts, je moet om ongeveer 23.00 snelheid 1 kiezen, dan druk je op ‘m’. Dan zie je de hele stad, en dan ga je uitgezoomd naar de waterbassin van de stad (zitten ze meestal. Dat is ergens bij de heuvels.
  Je moet voor 24.00 er zijn, dan zie je misschien een soort glinsterende wolk boven een paard, zoom daar in. Dit paard wordt een Eenhoorn.

  CODE:
  Om de Eenhoorn te behouden, toets deze code in: testingcheatsenabled true
  Daarna houdt je shift in gedrukt, en klik je met je linkermuisknop op de eenhoorn, en dan op ‘aan actieve familie toevoegen’ of zoiets.
  Daarna komt je bij je ‘pets’ lijst.
  Maar als je de sims afsluit en daarna opnieuw opstart, is ie waarschijnlijk weer weg…;'(

 31. ......

  er is40% kans dat je hem vind en ze hoeven niet perse 0.00 uur want ik had een eenhoorn gezien om 21.00 uur XD ps als je die cheat doet van testingcheatsenabled true en daar dan op klikt dat hij bij je famili komt dan komt de levenswens van de sim die je heebt niet uit

 32. Soraya

  Hoeveel verschillende kleuren eenhoorn’s zijn er? πŸ™‚ Ik heb al een grijze ( geloof ik) en een zwarte πŸ™‚ Had ergens gelezen dat er ook bruine en goude zijn.. Klopt dat? of zijn er alleen grijze en zwarte? πŸ™‚

 33. Bibi

  ik heb een gouden gehad. erg cool.
  maar ik had hem spierwit gemaakt. ;p
  maar, ik kwam 3 x een eenhoorn tegen in appaloosa plains,
  en ik zag er 1 om 18:00.
  de 2e om 22:00 en de andere om 1:00
  dat was allemaal bij de kaneelwaterval ;p
  als een eenhoorn je zegend is echt cool. xD

 34. Mariet

  Meer tips overeenhoorns:

  -Je moet elke nacht kijken op de kaart tussen 20uur en 5 uur smorgen s dan zie je een roos soort wolkje

  -Je moet met minstens 1kat hond en 1 paard bevriend zijn as dat niet luk denk ik dat je ook bevriend moet zijn eteen vogel.

  -De eenhoorns met een sikje( baardje)zijn de mannetjes en zonder de vrouuwtjes

  -ze komen het vaakst in de nacht bij de wissenvijvers

  -Als je je eenhoorn geadopteerd hebt kan je darmee spelen dan kan j een brand stichten of blussen dus je kan kiezen of je eenhoorn slecht of goed is hij kan ook mensen vervloeken en genezen van een vloek

  -en jaa een mannetjes eenhoorn en een vrouwtjes eenhoorn kunnen een veulentje krijgen.
  als je een eenhoorn met een gewoon paard een veulentje laat krijgen is het 50 procent kans op een eenhoorn of 50 procent op een gewoon paard.

  -de veulentjes hebben nog geen krachten pas als ze volwassen word.

  Ik hoop dat dit jullie vragen een beetje oplost πŸ˜€

 35. simmertje1981

  sory voor de powerpost, ik zag net een eenheern terwijl mijn sim geen enkele eigenschap heeft die met dieren te maken hebben. Enb ik heb altijd zwarte, heb nooit een witte of gouden mogen aanschouwen.

 36. Laurababy

  Als je een eenhoorn ziet moet je alles op pauze gooien, dan doe je CTRL+SHIFT+C dan ‘testingcheatsenabled true’ intypen, nu kan je bij je kennissen familie etc alle balkjes die je hebt helemaal naar voren trekken dat je met iedereen beste vrienden bent, dat kan je ook bij de eenhoorn doen als hij daar al tussen staat. en dan kan je hem vragen of hij bij je wilt intrekken en dan doet ie dat en dan staat hij er de volgende keer gewoon nogsteeds. en ik krijg ook elke keer zwarte maar dan moet je gewoon zijn uiterlijk veranderen bij verzorging ofzo dacht ik en dan kan je hem de kleur en zadel etc geven die je wilt! en dan kan je ook die stomme geiten sik weghalen ^^

 37. natje2

  now, ik ben er al 4 tegen gekomen, altijd witte(schamp paard) en we zijn BFFs en toch wilt ie niet intrekken en ben toch BFFs met een hond en kat en een paard+mijn sim heeft niveau 8 met paardrijden! stomme eenhoorn!… maar heb wel al een wild paard πŸ™‚

  1. simlover3

   ik heb al een eenhoorn fokkerij en heb er 12 gemaakt alleen z4e zijn slecht ze hebben bij mijb de monument bij die museum in de fik gezatten als ik even mijn sim verzorg of een eenhoorn ofso dan gaan er weer eenpaar iets vernielen ze hebben de BUUREN DOOD GEMAAKT!!! hoe moet ik nou die eenhoorns aan pakken? iemand een tip?

 38. Ava

  hoe krijg je een Eenhoorn in èèn keer ?
  ik ben al vrienden met alle dieren en opeens kwamen alle wilde paarden bij mijn huis een eenhoorn kwam bij mij om te vrienden met me woorden

 39. Angg..

  heejjj..
  gwn testingcheatsenabled scheelt zoveel werk :p
  hoef je lekker geen vrienden te worden met al die dieren…
  er is niet veel aan maar je hebt wel een eenhoord//
  hoe zien gouden eenhoorns eruit
  ik weet niet of deze vraag of een antwoord hier al staan maar ik speel leiver sims dan dat ik hier de hele avond zit te lezen :p
  xx

  1. Danisha

   Angg.. het werkt bij mij niet.
   Doe ik wat verkeert ofzo ?

   Ik doe CTRL – SHIFT – C,
   Dan testingcheatsenabled treu. ( Misschien schrijf ik het fout ? )
   Maar dan snap ik het niet SHIFT ingedrukt houden etc etc.

   Kan je me plies precies uitleggen wat je moet doen.
   Want die eenhoorns gaan dan altijd weg xd.

 40. Femkeβ™₯

  in sunset vally heb ik een zwarte eenhoorn gevonden maar ik wist niet eens dat ze bestonden toen heb ik hem toegevoegd aan mijn familie maar ik kon er eigenlijk niets mee want ik had een groot gezin toen heb ik heb vrij gelaten en nu is ie weg ik heb spijt!!
  xxx

 41. styn

  maar ik was wel eens bij zo,n eenhoorn toen wou die met mij vrienden worden en maar net op het moment dat ik hem wilde toevoegen aan mijn huishouden want ik had nog geen dieren maar dus net toen ik dat wou doen kwam er een soort wolkje en toen was hij ineens weg en ik vindat echt heel jammer!

 42. Danisha

  Ik zeg een ding.
  Geen zwarte eenhoorn nemen.
  Die vernielen alles en jouw sim krijgt daar allemaal de schuld van.
  Die stichten brand en veel meer.
  Laatst kwam de politie voor mijn sim terwijl de eenhoorn de buren gepakt had . XD Op de sims he dan xd

 43. Cloe

  Ik speel al een jaar ofzo op de sims 3 beestenbende en ik be pas 12 en ik heb nog nooit een eenhoorn gezien ik ben zelfs al men dieren kwijt door dat zoeken aubb help me ik heb al deze berichtjes gelezen maa geen ee werkte ik heb over gezocht HELP ME PLEASE!!!!!
  ik weet we hoe je een eenhoorn moet adopteren maat nieom er een te vinden dus help me plzz !!

 44. Marie Eebhoorn

  ik zocht naar een eenhoorn en toen zag ik alleen maar een hert! ik dacht: baluuu! maar toen verdween hij en verscheen even later een paar meter verder. ik ging er met mijn muis op staan en hij had een naam! bambi. even later verdween hij weer maar kwam niet meer terug als je ooit ook zoon hert ziet laat het even weten.

 45. Lisanne

  Als je ’s nachts op de kaart kijkt zie je soms een wolk. Zoom in bij die plek, daar ergens is een eenhoorn. Gevonden? Doe Ctrl+Shift+C dan kan je de code invoeren. De code: testingcheatsenabled true
  Nu doe je Shift en klik je op die eenhoorn en dan staat er: Toevoegen aan actieve familie.

  1. Sims3Freak

   Je moet het een beetje beter uitleggen.

   Uitleg:

   1. Raak beste vrienden voor altijd met 1hond 1kat en 1paard.
   dat doe je zo: je klikt op de kat profiel en je klikt je poppetje aan en klik beste vriend voor altijd. (doe dat ook met het paard en de hond.)

   2.Nu moet je een paar dagen w8en tot je een wolk ziet boven vis plekken (met het symbool vishaak)

   3. de eenhoorn zal je zien omdat hij verlicht zal zijn door licht stralen (gekleurde)

   4. te doet CTRL + Shift + C en je typt de chet in : Testingcheatsenabled true

   5. klik shift en voeg toe aan actieve familie, je hebt 1 eenhorn.

   Veel suc6 ermee.

 46. liz

  STAPPEL STAP EENHOORN KNAPPIE KNAP EENHOORN!! JWZ! ik heb een zwarte eenhoorn heel heel erg bedankt jullie allemaal voor de tips en truuks!! het is trouwens n zwarte heb m bij sunset bij de waterval rond 12 u mdd indd gevonden en toen ge-testingcheatsenabled true’d haha,

 47. liz

  ik heb wat vragen, met testingscheats heb ik de eenhoorn wel toegevoegd, maar als ik het wil aanpassen, gaat het niet, er verschijnt geen ” sim creeeren optie” als ik er met shirft op klik. niet met mijn poppetje en ook niet via de eenhoorn zelf, en dan nog wat, ik weet niet hoe ik ze moet laten paren… en wat ik ervoor nodig heb

 48. Alizadeh AvA

  ik heb al een eenhoorn gevangen maar ik ben in gevaar want ik heb al 6 eenhoorns ze zijn allemaal anders dan van jullie maar ik heb al de zes mooiste eenhoorns ooit πŸ™‚

  1. Lilly

   Oow sorry en als je dat heb ingevoerd heb moet je naar die eenhoorn toe en als je bij die eenhoorn ben moet je shift in gedrukt houden en dan op die eenhoorn klikken en dan staater : aan family toevoegen Ofzo?!
   Succes.!!

 49. charlotte

  de eenhoorns komen meestal tussen 20:00 en 5:00 s nachts
  dan ga je boven de stad hangen en ga dan naar een beekje
  toe en als je een soort wolk ziet ga er dan op in zoemen en dan zie je een eenhoorn hij kan wit/zwart of bruin zijn maar bruin komt haast niet voor. ik denk dat jullie hier wat aan hebben… Groetjes Charlotte

 50. suze

  ik had ook een eenhoorn, mantanzia paard ofzo, toen heb ik die met een wild paard laten dekken ( die donker bruine) en die heb ik toen met testingcheatsenabled treu verouderd en dood gemaakt toen het veulen nog niet was geboren.
  miss weten jullie wel dat een dood paard rood of blauw word, en omdat zijn vader dood was kreeg ik een felblauw eenhoorntje!!!!!

 51. Ellen

  Je moet helemaal niet bevriend zijn met ene kat een hond en een paard om ze te zien! Ik zie die af en toe met een sim die niet bevriend is met een dier. Je moet gwn geluk hebben en er niet specifiek naar zoeken…Die eenhoorn komt wel.

 52. renzo

  Dit vind ik nou het magische aan Beestenbende, de eenhoorn, iedereen heeft een andere wijze en er zijn wel 5 mogelijkheden om hem te zien als ik deze reacties moet geloven. Mij lukt het ook nooit en ik speel nooit met cheats maar het leuke eraan is: als ik aan een eenhoorn niet denk of ik hem niet zoek rent hij gewoon door de tuin enzo :3

 53. LoveyourMB

  gebruik de cheat: testingcheatsenabled true. Als je hem dan hebt gevonden klik je met shift op de eenhoorn en klik je op aan huishouden toevoegen. Als je dan een andere kleur eenhoorn wil gebruik je weer die cheat klik je met shift op de eenhoorn en klik op sim aanpassen in sim cri-eren(sorry vond de knop met de e met puntjes niet) en klik je een andere kleur aan

 54. Isabeer

  Ik had zon paard in mijn tuin en zo toegevoegt en toen had die zo kind gemaakt met normaal paard en ik kreeg gwn een eenhoorn baby maar da lukt soms nie dan krijg je gwn normaal paard maar gwn blijven proberen succes

 55. Baloutje

  weetje wat ik doe, ga naar de thesims3.com en dan naar de uitwisseling en dan bij huisdieren zoeken unicorn of eenhoorn en dan die downloaden ga naar je spel en sim creeeren en dan heb je die eenhoorn erbij staan!

  hoef je ook niet te zoeken πŸ˜‰

    1. baloutje

     v anoniem dat kun je allebei doen πŸ˜‰
     dus als je een registratie code (de code die je gebruikt met het installeren van de sims) invoert met de nieuwe account aanmaken lukt het echt wel hoor! en anders contact opnemen met EA

   1. kaylee

    Heey je hebt 3 kleuren eenhoorns maar je vind ze meestal bij de vissers plekjes en je kan ze vinden rond 20:00 tot 05:00
    Dan zie je bij de kaart een licht plekje met kleuren daar vind je ze
    Xx.

 56. unicorn lover

  Ik heb een witte eenhoorn met roze manen. Als je een eenhoorn wil kijk dan om 8 uur savonds bij een vis plek! Daar vind ik best vaak een eenhoorn, en ook een mooie eenhoorn!

 57. unicorn lover

  Als je een mooiere eenhoorn wil open dan de cheatbalk en typ in testingcheatsenabled true en klik dan met de rechter muisknop op de eenhoorn en dan aanpassen in sim creΓ«ren ofzo iets en dan kun je hem maken hoe je wil πŸ™‚

 58. iemand

  Als ik de cheat testingCheatsEnabled true doe en dan met shift op de eenhoorn klik dan komt de functie toevoegen aan actirf huishouden en als ik het gwn zo probeer dan lukt het niet wat moet ik doen?:(

 59. maud

  en als je niet weet hoe dat moet klik gelijkertijd op shift ctrl en de c op je toetsen bord dan zie je bovenaan een balk komen daar voer je de cheat in testingcheatsenabled true in daarna klik je op shift en tegelijkertijd op de eenhoorn en dan kan je hem toevoegen

 60. luna

  Het is niet heel moeilijk om er een te VINDEN (ik zeg niet om hem aan je huishouden toe te voegen)
  Ga gewoon vanaf 20:00 op de kaart kijken en zet de tijd niet op pauze zodat de eenhoorn zich kan verplaatsen. Op een gegeven moment zie je een soort zilvere witte wolk met allemaal kleuren. Het is niet heel duidelijk allemaal maar als je de ‘gekleurde wolk’ ziet weet je meteen dat je hem jebt gevonden. Het moet niet ee kleine glinstering zijn, want dat kan ook gewoon weerspiegeling van het water zijn (eenhoorns zitten vaak bij het water of de bergen) het kan zijn dat de eenhoorn een nacht niet verschijnt, dat klopt. Je moet gewoon de hele (sims) nacht een beetje rondkijken en als jje iets ziet zoom je in. Zo vind je een eenhoorn
  hoop dat je er wat aan hebt.

 61. Megan Pets

  Ik heb heel vaak een eenhoorn gevonden met en zonder cheats. Wil je ook een eenhoorn ???? (Zonder cheats) zorg ervoor dat je sim een dierenvriend is en beste vriend is met 1 hond 1 kat en 1 paard ( je mag ook met meer bff zijn) en dan kan je vragen of de eenhoorn in je huishouden komt. (Nu met cheats) ga naar cheatvenster en toets in Testingcheatsenabled true dat is de cheat dan klik je met je rechtermuisknop op die eenhoorn en kies voorwerp (er staat een rondje achter) dan staat er naar actief huishouden overplaatsen DAN HEB JE DE EENHOORN!!!! Zou het leuk vinden als je mijn youtube kanaal abonneert ik ben daar blij mee!

 62. Gast

  Wat ik ook een keertje heb gehad was dat ik in Bridgeport de cheat gebruikte, op de brievenbus klikte en toen koos ik ‘Zorgen dat ik iedereen ken’. Na wat gescroll bleek er ook een eenhoorn tussen te zitten! Waarschijnlijk verschijnen de eenhoorns niet in Bridgeport omdat daar geen visplekken zijn. (En nee: eenhoorns verschijnen niet op het strand, zoals sommige gidsen beweren.)

 63. Leona

  Eindelijk 3 dagen (voor sims) om 20:00 op de kaart gekeken naar visplekken zag ik een keer een kleuren straal en ben er naar toe gegaan heb hem op stop gezet en ik mijn familie gedaan hoefte er niks voor te doen!!

 64. alyssya

  hallo ik heb een vraageje ! ik woon in de sims 3 in de sunset vally ofzo en ik kijk op het strand bij een waterval op bechutten plekjes en bij vis plekjes maar nee niks geen eenhorntje zo stom help hoe vind ik ze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. Rudy

   Ze zijn ook heel erg lastig te vinden. ’s Nachts zie je als je geluk hebt wel eens een plek met daarboven een soort straal van noorderlicht (dat werkt het best als je uitzoomt en de hele map bekijkt terwijl je de tijd steeds vooruit laat lopen). Daaronder bevindt zich dan een eenhoorn, maar het kan ook best een paar weken duren voordat je het ΓΌberhaupt ziet.

 65. Tess D'Haese

  je moet eerst op ctrl pijltje omgoog en op c en in dat blauw moet je dit intiepen testingcheatsenabled true en dan enter dan aleen dat pijltje omgoog druken blijfen in drukken en op de eenhoorn en dan family toevoegen

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>