Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende

De extra’tjes bij De Sims 3 Beestenbende

Gisteren heb ik De Sims 3 Beestenbende geïnstalleerd en 5 minuten geleden heb ik pas de extra’tjes die erbij horen opgehaald want ik was die even helemaal vergeten.

Dus voor jullie ook nog even de extra’tjes op een rijtje zodat jullie ook niet vergeten deze leuke gratis spullen in het spel te zetten. Niet voor alle spullen hoef je De Sims 3 Beestenbende te hebben trouwens, wel moet je een account hebben op de officiële De Sims 3 site.

| Dierenwinkel (alleen als je de Limited Editie hebt)* |

| Iams Dieren Starters pakket |

| De Sims 3 Beestenbende registratie beloningen |

* Sommige Simmers vertellen ons dat je deze dierenwinkel ook kunt downloaden als je de Limted Editie niet hebt. Ik weet niet helemaal zeker of dat nog zo is. Waarschijnlijk wil EA ALLE Simmers, die nu De Sims 3 Beestenbende hebben gekocht, voor een beperkte tijd de speciale dierenwinkel geven.

[UPDATE] yanyo111 over de dierenwinkel:

ja inderdaad toen ik dit bericht las keek ik snel op de sims3 site en ja hoor ik kan evengoed de winkel kopen terwijl ik niet de sims 3 beesten limited edition heb 😛 echt vet! thank you EA games!

37 gedachtes over “De extra’tjes bij De Sims 3 Beestenbende”

 1. yanyo111

  ja inderdaad toen ik dit bericht las keek ik snel op de sims3 site en ja hoor ik kan evengoed de winkel kopen terwijl ik niet de sims 3 beesten limited edition heb 😛 echt vet! thank you EA games!

 2. SNOEPxSTOK

  Nou zeg ik ben lekker genaaid :l
  Vandaag SPESIAAL naar Rotterdam om limded edition te halen voor 22,00 en dan zag ik dat er alleen maar norm verzie was!
  Ik dacht ‘Ships, Dan heb ik geen dierenwinkel’
  Dus ik terug leggen teleur gesteld weer uur in tram zitten.
  Naar Bart smit lopen daar Limded edition kopen voor 40,00
  En kom ik nu thuis zie ik dit bericht!
  Ik ben zo pissed!

 3. Rudy

  Heb Anita een mail gestuurd. Hopelijk wordt dit wel snel opgelost. Niet dat ik heel veel geld heb uitgegeven aan die limited edition, maar Simmers die dat wel hebben gedaan, hebben eigenlijk niets unieks in handen zo. Niet zo slim van EA.

 4. Redhead0966

  Is er dan prijs verschil tussen de gewone en LE versie?
  Volgens mij is er alleen prijverschil tussen somige winkels.
  De LE versie zou inprecipe net zo duur zijn als de gewone versie dus wat maakt het dan uit of EA de dierenwinkel voorlopig voor beide online heeft staan?De prijverschillen worden veroorzaakt door de winkels en niet EA.
  Ik denk juist dat EA iedereen die m de eerste week koopt gewoon of LE versie blij wilde maken. (trouwens ik heb 35,00 betaald bij bartsmit dus SnoepxStok haal jij je 5,00 ff terug bij bartsmit lol )

 5. Fantastic.

  Ik heb daarvoor speciaal de LE gekocht via computer… Beetje oneerlijk, als ik dat had geweten dat je zonder LE ook gewoon die dierenwinkel kon krijgen, had ik hem gewoon in de winkel gekocht. (LE is bij mij nergens in de buurt te koop) Maarja gelukkig is het dezelfde prijs. (;

  1. hiki

   dat velletjes met De Sims Social reclame en op andere kant LE materiaal reclame: die code moet je hebben voor registratie.

   Erg onduidelijk is het dat dat de registratie code is: ook fout van EA.

 6. Big Mama

  Heb daar ook last van gehad en ik heb hem toen verwijdert uit het geinstalleerde gedeelte en opnieuw gedownload van mijn account in de store.Dan die download opnieuw installeren en het spel via het startprogramma opstarten.Als het goed is staat hij dan bij de openbare kavels in stadbewerken.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>