EA Nederland kondigt ‘De Sims 3 Slaap- en Badkamer Accessoires’ aan

EA Nederland heeft nu ook het persbericht van het nieuwe accessoires-pakket ‘De Sims 3 Slaap- en Badkamer Accessoires opgestuurd. Lees hieronder en laat weten wat je tot nu toe denkt van het accessoires-pakket.

Vernieuw de stijl van je Sims met De Sims 3 Slaap- en Badkamer Accessoires

Het nieuwe accessoirespakket bevat gloednieuwe luxe en romantische spulletjes voor de inrichting van je huis, kleding, kapsels en meer

Voeg wat pit toe aan het huiselijke leventje van je Sims! De Sims 3 wordt nóg leuker met het nieuwe accessoirespakket beschikbaar vanaf januari. De Sims 3 Slaap- en Badkamer Accessoires bestaat uit luxe spullen voor in de slaap- en badkamer, plus romantische lingerie! Creëer de ultieme slaapkamer met een romantisch hemelbed, een prachtige kaptafel en een strakke badkuip. Van vazen vol bloemen tot kaarsjes en bloemblaadjes; het zijn de kleine dingen die het ‘m doen. Het maakt niet uit of je Sim er een romantisch avondje wil maken met een nieuwe vlam of zijn of haar levenspartner, met de nieuwe lingerie sla je nooit de plank mis. Maak je look helemaal af met een nieuw eenvoudig en elegant kapsel, dat symbool staat voor de nieuwe ontspannen levensstijl van je Sim.

Of je nu op zoekt bent naar een spontaan samenzijn, een spabeleving in je eigen huis of comfort en rust zoekt voor je Sim, je vindt het allemaal in het nieuwste accessoirespakket De Sims 3 Slaap- en Badkamer Accessoires.

De Sims 3 Slaap- en Badkamer Accessoires kan op dit moment al gereserveerd worden en zal vanaf  26 januari 2012 voor de PC/Mac in de winkels liggen. Kijk voor meer informatie op www.DeSims3.nl.

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

24 reacties

  1. Denk maar niet dat je je kan opmaken ofzo hoor, dat soort dingen gaan naar een EP 🙂
   Hoewel… in de store komen ook al zulke dingen…

 1. Ik hoop dat ze dan weer iets gaan verzinnen zoals seizoenen ofzo
  en wie kan mij vertellen waar ik het ontvlooings apparaat kan vinden voor beeste benden??

 2. ik vind het eigenlijk nergens op slaan! het is wel leuk enzo, maar zet het dan te koop op de site en niet als een heel accesoires pakket. het zou leuk zijn als ze bijvoorbeeld zoiets deden als kleding voor je huisdier, dat machted(<-hoe schrijf je dat?!?)met kleding van je sims ofzoow. ik denk dat deze echt niet gaat verkopen!

  en de naam is idd echt bagger.

  1. Natuurlijk verkoopt deze wel. Alles waar ”Sims” voor, achter, op, in staat verkoopt. Mensen kopen deze gewoon wel, omdat mensen de verzameling compleet willen houden. Én reken er maar op dat EA dat wel weet. Dus al brengen ze shit op de markt kopen mensen het nog..

 3. kleding voor huisdieren zou niet bepaald slim zijn.Als er dan mensen die huisdieren niet hebben,hebben er geen nut aan.Maar toch denk ik dat ik stop met accessoirepaketten te kopen.Veel te veel geld en de sims begint ook last van te weinig geheugen te hebben.

 4. net op een site de spullen gezien die er allemaal inzitten
  valt toch wel wat tegen niet echt iets vernieuwends wel veel ondergoed deze keer

 5. Het lijkt me erg saaaaaaaaaaaaai. ik heb me duizend keer meer verheugd op sims 3 beestenbende. maar ik wil hem wel, ik heb tot nu toe alle uitbreidingen en accessoires pakketten

 6. de naam is idd niet erg bijzonder.
  maar ik ga m zeker wete kopen! lijkt me vett leuk met al die leuke stuff, kw8 ook al best lang voor meer leuke spulletjes voor me badkamer en slaapkamer. kan ni w8e tot er nog meer over bekend is ;D

 7. Oke, ik hoef mijn portemonnee blijkbaar voorlopig niet uit dat stoffige hoekje te halen.
  Ik zou eerst iets originelers van EA verwachten, maar de laatste tijd lijkt dat wel teveel gevraagd.. 😉 Ze slaan de plank voor mijn part alweer goed mis wat betreft de accessoirepaketten. 😉

 8. Ik denk dat ze de nederlandse naam hebben beacht n het zien van de engelse naam. Toen zeiden ze denk ik ‘kunnen we niks mee, laten we eens de beschrijving lezen’. En ze lazen er maar een eee kort stukje van. Denk ik.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *