Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende

SimGuruHydra over grafische problemen met De Sims 3 Beestenbende

We hebben op onze site al eerder aandacht besteed aan de grafische problemen die sommige Simmers hebben met De Sims 3 Beestenbende. SimGuruHydra heeft op het officiële Amerikaanse Sims 3 forum een post gemaakt met wat tips.

Eigenlijk komt het er op neer dat je computer én je grafische drivers echt goed uptodate moeten zijn. Dit is een tip die wij altijd geven maar ik meld het hier toch nog maar eens.

Hi fellow Simmers,

There have been reports from users who are running into issues with horses or may be seeing graphical issues in their game.

Here are some steps that will help make sure your computer is fully up to date:

1.) Ensure that your version of Windows or OS X is fully up to date.

a. For Mac, you will want to go to the upper left corner of the desktop and click the Apple logo drop down and click “Software Update…”
b. For PC, please follow this link http://windows.microsoft.com/en-US/windows/help/windows-update

2.) Now you want to make sure that you are running the latest available graphics drivers.
a. If you have an Nvidia graphics card you will want to visit the following site and use the drop down menus to specify which graphics card and operating system you are using: http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
b. If you have an ATI/AMD graphics card you will want to visit the following site and use the drop down menus to specify which graphics card and operating system you are using: http://support.amd.com/us/Pages/AMDSupportHub.aspx

To find out which operating system and graphics card you are using, you can use the DXDiag tool built into Windows. To access this program, you will want to click start and in the text entry field (under “Run” in Windows XP) type in “dxdiag” without the quotations.

Your operating system will be listed on the first page next to “Operating System:”.

Your graphics card will be located on the second tab labeled “Display 1” next to “Name:”

Bron: officiële Amerikaanse Sims 3 forum

26 gedachtes over “SimGuruHydra over grafische problemen met De Sims 3 Beestenbende”

 1. Patricia

  Ach, met al die grafische standjes in spellen tegenwoordig moet je om de 2 jaar of je laptop vervangen, of je computer weer eens flink bijwerken qua grafische kaart e.d. Belachelijk eigenlijk maarja, dat zal alleen nog maar erger worden in de toekomst :-S

  1. alexie

   stel je niet aan, sims 3 is grafisch van t jaar 2005, computer voor 400 euro speel t spel al max, je hoef niet eens een top end systeem te kopen, voor dit spel.
   je moet alleen wel weten wat je koop en dat zijn er maar weinig!
   Als ze de grafische details gaan toevoegen wat er nu op de markt is ,zijn er bijna geen mensen meer die de sims 3 zouden kennen spelen omdat er heel veel meesten gewoonweg met ondermaatse systemen zitten te kloten.

 2. Vlindertjegeel

  Het is niet prettig als je er achter komt dat al je downloads “raar”doen en je laptop het bijna niet meer aan kan .Omdat je een nieuw spel hebt….Dat je nieuwe spullen moet kopen is duidelijk om de 2a 3 jaar .Maar als je in de winkel zegt : ik moet er wel sims mee kunnen spelen snappen ze er niets van .En mijn ondermaats systeem deed het tot september prima.Ik zal eerst al die downloads maar gaan omzetten ( als het lukt) en hopen dat het weer soepeler gaat .

 3. Sabrina

  Serieus, ik heb nu een pc van het jaar 2004 en al mijn spellen doen het nog perfect het enige probleem is te weinig geheugen maar dat komt omdat ik maar 22 gb over heb van de 44. Dus niet zeuren, je moet goed kijken voor goedkoop en goed.

 4. Fantastic.

  Ik heb mijn laptop nu pas 3/4 maanden, 400 euro van MSI. Ik heb wel een aantal problemen, mijn scherm reageert na 1 uur of iets langer niet meer (beeldstuurprogramma reageerde niet meer maar is hersteld ofzo) en daardoor moet ik mijn computer soms helemaal weer uitdrukken, want hij loopt dan helemaal vast. Ook heb ik als ik met de ene sim speel en dan even met de ander in dezelfde familie, dat ze dat allebei nog ‘aangeklikt’ staan.. dat heb ik alleen als ik huisdieren in mijn familie heb, echt raar.. ;s en nogal vervelend om sims te spelen. ik heb nu alleen nog maar nm & bb erop…

 5. x_beestenbende

  NOU ik ZEIK wel want ik moet een dure computer gaan vervangen omdat mn sims vervelend loopt te doen en ik heb dus bijna precies hetzelfde als Fantastic., mijn computer zijn beeld doet nu ook niet meer werken enzo en dan word mn windows der weer afgegooid of mn internet doet het niet meer of mn sims valt weer uit of mn computer valt gewoon ineens uit allemaal sinds dat ik beestenbende heb geïnstalleerd dus iedereen kan wel zeggen niet zeiken maar ik vind het het ZEIKEN wel waard als ik weer is even 600 euro moet gaan uitgeven omdat ik de sims speel ;(

 6. Mikese

  Een toontje lager kan volgens mij ook wel, maar ik begrijp het heel goed. De Sims maakt wel meer computers kapot, maar heb je wel gekeken of je computer aan de eisen voldoet? Anders ligt het probleem toch echt wil bij je/jullie zelf.

 7. Kira

  Ik heb tijdens het kopen van mn laptop (een paar jaar geleden) bij paradigit gewoon gevraagd naar een laptop die de sims aankon. okeej hij was wat prijzig (ruim 600), maar ik heb nooit problemen en doe er ook en hoop andere dingen mee 🙂
  op aanraden van mn broertje een externe HD gekocht vann een paar tientjes om daar mn games en andere dingen op te zetten voor het geval de C-schijf eens crashed ofzo.

 8. x_beestenbende

  Ja nee, laat maar mijn computer kan de sims eigenlijk niet aan maar hij kan het toch net :), maar het bleek dus dat mijn windows niet meer goed werkt en dus moet mn comp eventjes gereset worden :s, en mijn c schijf stond dus honderd GB op en die stond ook helemaal vol, 10 GB simsdownloads enzoo, :$, maar hij word vanavond dus gerester en dan ff sims opnieuw installeren en dan doet ie het hopelijk en als het goed is gewoon weer 🙂 !

 9. Hikari-desu

  mijn computer was bij de mediamarkt voor 600 euro, met alles erop en eraan. (scherm, toetsenbord, etc. Ik hoefde eigenlijk alleen nog maar speakers te kopen ;D) Ik heb nu bijna 3 jaar, en ik ben supertevreden. Alleen was de grafische kaart wel kapot gegaan, maar dat was mijn eigen schuld (ik had zo nu en dan de boel moeten uitzuigen, maar heb dat niet gedaan :$) Daarna heb ik een grafische kaart gekocht voor 100 euro, maar die is dan ook echt supergoed, speciaal voor het gamen.
  Voor dit alles vind ik 600 euro eigenlijk wel meevallen qua prijs, omdat je dan ook wat hebt. 😉 Natuurlijk stelt EA wel hoge eisen, maar die is echt niet de enige. En vergeet ook niet dat de meesten hun computer ook voor andere dingen dan de Sims gebruiken, dus dan komt dat allemaal wel van pas. 😉

 10. tom12

  daar heben we weer oplosing die geen nut heeft laat ea is naar probleem kijken maar die zijn in geen velden of wegen te bekenen en als je daar met probleem komt word je van het kasje naar muur gestuurd maar oplosing ho maar die blijft uit

 11. NienkeJoe

  Ik heb maar eens in mijn leven een nieuwe pc ‘moeten’ kopen voor een spel. Mijn eigen keuze, want ik had het spel ook terug kunnen brengen naar de winkel. Het gaat om The Settlers 7. Een spel wat grafisch meer vraagt dan de Sims 3 met alle uitbreidingen.
  Mijn pc is een i5 met een goede grafische kaart van 500MB. Ja, nog niet eens een GB dus.
  Ik heb grafisch nooit problemen gehad met De Sims 3.
  Maar ik heb toch een probleem.

  Ik kan als ik mijn Sim heb geselecteerd, geen interactie aangaan met een dier in mijn huishouden.
  Ik kan dus niet gaan jagen of paardrijden.
  En dat ligt niet aan mijn pc, maar aan het spel.

  Het klopt dat EA erg moeilijk doet als je een probleem hebt. In de eerste plaats is het al een drama om te vinden waar je contact kan opnemen.
  En als je dat dan gedaan hebt, beloven ze binnen 24 uur contact met je op te nemen, wat niet gebeurt.
  En als ze al een mail naar je sturen, is dat niet eens een antwoord op je vraag, maar een automatisch gegenereerde standaard mail die nergens op slaat.
  En als je dan eindelijk het voor elkaar hebt met een mens te mailen, beloven ze je SimPoints omdat je je spel niet hebt kunnen spelen.
  Maar krijg je die ook? NEE!

  Ik ben ontevreden over EA en ik ben duidelijk niet de enige!

 12. DENNUSZ

  yeah, ik heb dus een game laptop van 2000/3000 euro, kan sims op zn hoogst spelen, en nu ga ik een eigen laptop bestellen, 700 euro, en die is nog beter dan de laptop van 3000, dus laat je niet gek maken door de prijs als je denkt: hoge prijs, hoge prestaties, want zoals je ziet kan een laptop van rond de 500/600/700 al goed zat zijn! 🙂

 13. Marijnpoppedein

  Haaai’

  ik heb voor kerst de Sims 3 gekregen voor de Wii.
  ik heb supper veel geld en zoo, en ik wilde verhuizen,
  met een mooi GROOT huis, maar ik kan hem niet neerzetten.
  en als ik he’m steets probeer neer te zetten, dan komt er zon balkje of zo’ en daar staat: je overtreed de brandveilig heit regels, ga met je brand blusser in de aanslag staan.

  Als iemand mij kan helpen, Mail me dan ff
  Alvast Bedankt !

 14. miran

  het probleem word veroorzaakt doordat je videokaart de sims niet goed aankan. de instellingen verlagen helpt soms maar in principe “spreekt” je videokaart niet helemaal dezelfde taal als het spel. je kan kijken voor een recentere videokaart driver update of een andere nieuwe videokaart die wel goedgekeurd is door EA.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>