Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende

SN review: De Sims 3 Beestenbende (PC)

Na onze review van de Xbox360 versie van De Sims 3 Beestenbende, staat nu ook onze review online van de PC versie van het spel geschreven door Fransor.

We hopen dat jullie het een leuke review vinden en dat jullie even de tijd hebben want de review is 3 pagina’s lang.

Hijs de vlaggen en sla de trom! Want na lang wachten is hij hier dan eindelijk: De Sims 3 Beestenbende. Al sinds het uitkomen van De Sims 3 in 2009 willen de fans dieren kunnen toevoegen aan hun huishoudens. Dan nu eindelijk heeft EA deze gebeden verhoord. Even dacht men dat de sirenes afgingen op 20 oktober 2011, maar gelukkig waren dit de opgewonden kreten van Sims fans die de gloednieuwe game hadden aangeschaft. Weten waarom zij zo enthousiast waren en nog steeds zijn? Lees alles over dit nieuwe fenomeen in onze review.

| SN review: De Sims 3 Beestenbende (PC) |

3 gedachtes over “SN review: De Sims 3 Beestenbende (PC)”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>