Je kunt gewoon niet zonder!

De Sims 3 Showtime trailer

Deze De Sims 3 Showtime trailer hadden we al gemeld in dit bericht maar Simgoodie heeft hem nu op hun YouTube gezet en we kunnen de trailer nu dus ook makkelijk embedden.

Wat vinden jullie ervan? Worden we al een beetje enthousiast over De Sims 3 Showtime?

54 gedachtes over “De Sims 3 Showtime trailer”

 1. Adoror

  Dit is toch dé Sims Superstar van deze generatie? Iets waar mensen om vragen? Hadden ze dit gecombineerd met Sims Na Middenacht, hadden ze echt een nieuwe generatie uitbereidingen gemaakt. Het ziet er groots en meeslepend uit. Eigenlijk totaal niet Sims, wel heel nieuw. Vraag me af waarin het gaat tegenvallen, want EA kennende doet het dat.

 2. Kira

  Ziet er erg groots uit . . . te mooi om waar te zijn.
  En ik ben het eens met wat Adoror zegt, waar ergens onder het gras zit de adder/waar zit de valkuil? Ik denk in de vele ‘foutjes’ en krijgen we eerst 200 updates voordat het spel eindelijk goed werkt.
  We zullen zien . . .

 3. Hikari-desu

  De trailer ziet er op zich wel oke uit, maar 40 euro is wel errug veel geld. 😮 Dus of ik het ga kopen weet ik nie, het is ook niet echt iets waar ik op dit moment op zat te wachten, aangezien ik nu op seizoenen wacht. Hadden ze dat eerst gedaan, dan was ik nu minder teleurgesteld geweest. 😉

 4. Bloos6

  Dat ziet er SUPER leuk uit.(komt ook door de goeie muziek natuurlijk ROFL ) Als dat online gebeuren uit gezet kan worden dan is het zeker de mijne want ik wil geen sims van anderen in mijn spel en ik hoef niet te chatten tijdens het spelen. Ik chat wel hier thuis met mijn mond als ik iets te vertellen heb 😉

  1. Fantastic.

   Nou, de meeste hebben toch gewacht op seizoenen. Ik vind dit uitbreidingspakket nogsteeds geen 40 euro waard, en al zou het goedkoper zijn vind ik het niet waard… Dezelfde mening als voor het filmpje.

   1. Lam6

    Jij hebt duidelijk de sims 1 tijd niet meegemaakt. Dan weet je dat superstar het meest gewachte spel was sinds simstijden. Dit was al gevraagd in het begin van de sims 2, toen seizoenen nog helemaal niet aan de orde was.

 5. Vogelzang

  omg, social media. Je kan gewoon met je vrienden via een simport in elkaars game komen, echt leeuuuuuuuuuk! Had verwacht dat het wat minder zou zijn, hierna MOET seizoenen komen. Daarna laat ik me compleet verrassen 😀

 6. Vogelzang

  (srry voor powerpost) Hij staat ook weer gewoon op origin. Ga naar die informatiepagina en dan ”reserveer nu” en daar is die 😛 Ben trouwens benieuwd wat het monster is en moet de LE gwn hebben xDD

 7. Olivier Dadema

  het ziet er gaaf uit. Maar 40 vind ik veeeeel te duur. 20€ is voldoende en accessoires 15€. Kijk misschein over 3 jaar komt er een sims 4 en dan heb je misschien wel 200€ uitgegeven aan de sims 3 en dan wil je over gaan tot de sims 4 een erg duur grapje! Maar zoals mensen ook zeggen ik zit meer op seizoenen te w8ten en niet op dit en die slaap-en badkamer kan ook wel weg! Die vult alleen die 2 dingen aan voor 20€ veel te duur! Dit was ff mijn menig:D

 8. Simandcool

  Nou zit ik te denken, sinds Beestenbende doet EA aan LE versies. Ze weten dat de community de spellen al duur genoeg vindt, gaan ze voor de verandering toch maar twee versies uit brengen zodat ze stiekem toch wat meer kunnen vragen? Ik koop waarschijnlijk toch de normale versie. Bij Beestenbende kreeg ik met de normale versie ook alle items van de LE 😮

 9. Big Mama

  Het lijkt mij een ontzettend leuke uitbreiding maar ik zit nog steeds met een paar kleine bugs in beestenbende en vraag mij dus af of die nieuwe socialmedia mijn computer helemaal in de war zal sturen.Ik denk dat ik dit keer even afwacht.

 10. Boblesponge

  Ooh! Heb nu al zin in een pooltafel en optrek-muur-ding voor mijn simmies!

  Zouden die beroepen (zanger, dj, goochelaar, ik-vergeet-er-vast-1) rabit holes zijn of live-action beroepen? Vind t altijd wel erg druk als ik 3/4 sims moet managen die live-action beroepen hebben…

  Social media gebeuren moet ik nog zien, en ben ook erg benieuwd naar het “monster”!

 11. Stefsel

  Op zich vindt ik het idee wel leuk, maar toch… Ik weet niet, ik had liever Seizoenen gehad. Ik vraag me af waarom ze dat social media-gebeuren erin doen..? Ik denk dat daar héél veel bugs mee komen :S

 12. Stèphanie

  Dit lijkt bijna een vervolg op night-life.. weet niet of ik erop zit te wachten. Had ook véél liever seizoenen gehad.. En dat social media gezeik word ik al helemaal ziek van.. Nja, weet nog niet of ik het koop straks, ik dacht eerst dat het een grap was..:+

 13. Mimi

  Nou ik weet serieus niet waarom iedereen zo blij is met dit uitbreidingspakket.
  Het is overduidelijk gewoon deel 2 van nachtleven!
  Dit had makkelijk in nachtleven kunnen zitten, dit doen ze alleen maar om nog meer geld aan ons te verdienen en dus niet om de fans blij te maken…

  1. hiki

   Ik denk dat we lang nog niet alles weten over De Sims 3 Showtime? De Sims Studio wil natuurlijk geregeld nieuwe info gaan geven om zo de aandacht van ons vast te houden. Dat doen ze elke keer bij een uitbreiding namelijk.

   We zullen het wel zien allemaal 😀

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>