Nieuwe screens en trailer van De Sims 3 Showtime

Via Twitter ben ik door diverse fansites net gewezen op een pagina van De Sims 3 Showtime van de Amerikaanse EA. Er staan ook wat nieuwe screens op, als er wat grotere versies van online komen melden we die uiteraard meteen.

| The Sims 3 Showtime |

Bovendien heeft Amazon ook nog een trailer online gezet die je op de onderstaande link kunt bekijken:

| De Sims 3 Showtime trailer |

19 reacties

 1. Echt heel leuk, ik had niet verwacht het te zeggen, maar dit ziet er echt wel vet uit! Wel jammer dat ze dit neit gelijk hebben meegenomen in NM want deze 2 lijken nu best veel op elkaar en mensen zitten volgens mij al vet lang op seizoenen te wachten, maarjaa..

  1. Dat doet EA juist wel nu, dit is al een langer gevraagde uitbreiding dan Seizoenen.
   Dit speelt al sinds de start van de sims 2, toen seizoenen nog helemaal niet bekend was.
   En nu, eindelijk, luistert EA dus wel.

 2. Als je de pagina ‘source’ bekijkt. Zie je bijna helemaal onderin verschillende links naar de iets grotere foto’s maar dan zonder die ‘links-rechts’ pijlen erin.

 3. Ik vind het er heel gaaf uitzien, maar ik denk niet dat het iets is wat ik in het spel ga/kan gebruiken. Ik laat mijn Sims gewoon een simpel leven leiden en niet in een circus or what ever. Zelfs “Na Middernacht” gebruik ik haast niet en dat ziet er voor mij een beetje hetzelfde uit, alleen heeft dit dan meer mogelijkheden. Heel leuk voor EA en de mensen om screens en video’s mee te maken. Helaas zal ik er niks aan hebben.

 4. Ik kijk wel uit naar deze uitbreiding. 😀 De eerdere beschrijving vond ik een beetje tegenvallen, maar als ze het sociale media aspect eruit laten en de rest wat uitbreiden dan ben ik zeer tevreden. Hier heb ik al tijden op gewacht en met mij vele andere Simsfans. Superstar en Abracadabra in minder mate zijn toch een van de meest gewilde uitbreidingen. Ik speel overigens weer op het moment met De Sims 1 en het blijft leuk. 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *