EA Benelux persbericht: De Sims 3 Showtime assets & Starlight Shores

EA Benelux heeft, naast het gisteren al genoemde persbericht, nog een extra persbericht gestuurd die ik met veel moeite terug heb kunnen vinden. Hierin worden de assets vermeld, waaronder de nieuwe stad voor De Sims 3 Showtime: Starlight Shores.

Deel het succesverhaal van je Sims in De Sims™ 3 Showtime

Vandaag kondigt EA De Sims 3 Showtime aan, het nieuwste uitbreidingspakket van The Sims Studio, waarmee spelers het succesverhaal van hun Sims kunnen beleven en deze ervaringen met hun vrienden kunnen delen. Dankzij nieuwe en innovatieve sociale onderdelen, zoals in-game nieuwsoverzichten en live updates, zijn spelers als nooit te voren aan elkaar verbonden. Spelers kunnen belevenissen delen met vrienden en andere De Sims fans, zonder de game te verlaten.

Ze hebben de mogelijkheid om zich aan een nieuwe wereld te wagen en de droom te beleven van zangers, acrobaten, illusionisten en DJs. Door gebruik te maken van het nieuwe onderdeel, SimPort, kunnen spelers zelfs hun Sim naar de game van een bevriende speler sturen om in die wereld op te treden, om optredens te boeken in de stad van hun vriend , op tour te gaan en beoordeeld te worden.

Gedurende hun carrières kunnen spelers beloningen verdienen door doelen te bereiken en speciale uitdagingen aan te gaan, die gevolgd en gedeeld kunnen worden via in-game berichten op het prikbord. Spelers hebben de mogelijkheid om de successen van hun Sims op hun prikbord te zetten, hun gameplay-technieken te delen, lijstjes met goede wensen op te stellen en cadeautjes te sturen, te zoeken naar nieuwe vrienden en herinneringen te delen via hun in-game nieuwsoverzichten en e-cards.

Belangrijkste onderdelen

 • Rijzende sterren: Waag je aan een nieuwe wereld en beleef de droom van een zanger, acrobaat en illusionist.
 • Creëer nieuwe Sims: Nieuwe karaktereigenschappen en Levenswensen geven spelers meer mogelijkheden om verhalen op hun eigen manier te vertellen.
 • Een gloednieuwe wereld: Het nieuwe uitbreidingspakket bevat een gloednieuwe wereld, die Starlight Shores heet. Hier vind je allerlei nieuwe openbare gelegenheden en nieuwe voorwerpen, waarmee je Sims hun talenten kunnen ontwikkelen en beroemd kunnen worden.
 • Word beroemd: Bouw je eigen aangepaste podia en zie je Sims optreden in uitverkochte zalen, voor een groot publiek.
 • Boek of organiseer optredens: Met behulp van het innovatieve onderdeel dat SimPort heet, kan je jouw Sims naar de game van een bevriende speler sturen, of de Sims van vrienden boeken voor een optreden in jouw game.
 • Blijf verbonden: Maak nieuwe vrienden en deel je verhalen en belevenissen, zonder de game te verlaten door middel van: de nieuwe in-game nieuwsoverzichten, live updates, op je prikbord zetten van je Sims’ successen, delen van gameplay technieken, lijstjes met goede wensen op te stellen en cadeautjes te sturen, zoeken naar nieuwe vrienden en delen van herinneringen.
 • Nieuw prestatiesysteem: Elke beloning voor het behalen van doelen en voltooien van speciale uitdagingen kunnen worden bijgehouden en gedeeld via de in-game prikborden. Er worden regelmatig nieuwe prestaties toegevoegd.

9 reacties

 1. dat hoop ik van niet kelvin.
  ik zou graag een stad willen zien die niet te vol is (bridge port) maar ook niet leeg (die van beestenbende XD) een stad met veel sims maar ook veel woonmogelijkheden

 2. Awesome!!! 😀 Alleen wat dan goed begrijp.. ;Dankzij nieuwe en innovatieve sociale onderdelen, zoals in-game nieuwsoverzichten en live updates, zijn spelers als nooit te voren aan elkaar verbonden. Spelers kunnen belevenissen delen met vrienden en andere De Sims fans, zonder de game te verlaten.

  is dat dan gelinkt aan De Sims 3 zelf? (met de herrineringen delen enzo weetjewel) of aan facebook ofzo? of misschien wel aan je hotmail-account (live) :p

  ^ Ik hoop juist ook dat het een bridgeport stad is, maar natuurlijk dan ook waar dieren enzo komen. :p

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *