De Sims 3 Showtime: ‘Mijn pagina’ gaat veranderen

De officiële Nederlandse De Sims 3 site heeft een post online gezet over de veranderingen op onze ‘Mijn pagina’ met het uitkomen van De Sims 3 Showtime.

AANKONDIGING: ‘Mijn pagina’ gaat veranderen

Hallo allemaal,

Velen van jullie zullen na onze aankondiging over het uitbreidingspakket De Sims 3 Showtime al gehoord hebben dat we geweldige nieuwe onderdelen in de game hebben geïntegreerd en nieuwe functies aan ‘Mijn pagina’ op www.desims3.nl of .be hebben toegevoegd, waarmee je als speler op nieuwe manieren in contact kan blijven met je vrienden en andere spelers van De Sims 3. Dat is nog niet eerder vertoond!

We geven je nieuwe manieren om tijdens het spelen van De Sims 3 contact te houden met je vrienden. Zo is het mogelijk om nieuwsberichten te delen, te chatten met bevriende spelers en actief deel te nemen aan verschillende prestaties.

De Sims is een gamereeks waarmee jij als speler de touwtjes in handen hebt. Je kunt zo je creativiteit de vrije loop laten en verhalen vertellen. Het gebruik van alle nieuwe online sociale onderdelen die in deze game geïntroduceerd worden is optioneel. Het is helemaal aan jou om te bepalen hoe je wilt spelen en wat je wel en niet met anderen wilt delen.

Hieronder vind je meer specifieke details over de nieuwe verbeteringen die op jou en je vrienden liggen te wachten!

Welke nieuwe onderdelen zullen er aan ‘Mijn pagina’ worden toegevoegd?

Binnenkort zul je via www.desims3.nl en .be zien dat ‘Mijn pagina’ een nieuwe indeling heeft gekregen. Je krijgt de mogelijkheid om de nieuwste avonturen van je Sims te delen, zoals updates aan je game en berichten van je vrienden. Ook zul je de mogelijkheid krijgen om je spelersprikbord op je ‘Mijn pagina’ bij te werken wanneer er in je game herinneringen voorbij komen. Wanneer je met succes prestaties volbracht hebt, kan je spelersprikbord ook bijgewerkt worden, of kun je nieuws over de dingen die je hebt bereikt met je vrienden delen. Deze toevoegingen zullen ingevoerd worden vanaf het moment waarop De Sims 3 Showtime geïntroduceerd wordt, maar je zult ook van deze nieuwe functies gebruik kunnen maken in combinatie met andere uitbreidingspakketten en de basisgame.

Je vrienden kunnen er ook voor kiezen om zelf gebruik te maken van deze nieuwe functies. Op die manier kun jij op jouw beurt weer updates en verhalen over hun Sims bekijken.

Hoe gaat de nieuwe indeling eruit zien?

De nieuwe indeling wordt gekenmerkt door een aantal belangrijke verschillen:

Commentaar:
Zoals hierboven beschreven kun je met het spelersprikbord allerlei nieuwe updates in de gaten houden. Bovendien heb je de mogelijkheid om te reageren op meldingen van je vrienden en kun je onderling berichten uitwisselen. Deze onderdelen werken op dezelfde manier als de huidige onderdelen, maar door de nieuwe functionaliteit is het mogelijk om meer verschillende soorten berichten te plaatsen. Wanneer we het spelersprikbord aanpassen en een nieuwe indeling geven, zal het oude commentaar op je spelersprikbord niet worden overgezet.

Privacy-instellingen:
Het is helemaal aan jou! Maak je pagina toegankelijk voor iedereen, laat alleen je vrienden toe of scherm anderen volledig af. Wij weten hoe belangrijk het voor je is om zelf in de hand te houden met wie je wel of geen contact wilt.

Delen via Facebook of Twitter:
Je kunt je commentaar ook delen via je accounts op Facebook of Twitter. Af en toe doen je Sims geweldige dingen, die je gewoon wel met anderen moet delen. Dankzij de nieuwe functies op ‘Mijn pagina’ is dat vanaf nu mogelijk.

Verlanglijst en ‘Mijn studio’:
Jouw verlanglijst en ‘Mijn studio’ zullen weergegeven worden op je ‘Mijn pagina’, zodat anderen die er een kijkje nemen eenvoudiger toegang hebben tot deze onderdelen

Stickers:
Je kunt je stickers nog steeds gebruiken, maar het zal niet langer mogelijk zijn om ze overal op je ‘Mijn pagina’ te plakken, zoals dat nu nog wel kan. We zijn nog aan het onderzoeken op welke manieren spelers met de stickers kunnen blijven spelen en we zijn heel benieuwd naar jouw mening over wat je hier graag zou willen zien.

Door alle nieuwe veranderingen wordt het aanpassen van je ‘Mijn pagina’, zoals het kiezen van een kleurenschema en een eigen achtergrond, niet langer ondersteund.

We zijn er zeker van dat je helemaal weg zult zijn van de nieuwe functies op je ‘Mijn pagina’ en we hopen dat je ze allemaal uit zult proberen. Vergeet niet dat we jouw reacties heel belangrijk vinden en zeer op prijs stellen, dus laat ons vooral weten hoe je erover denkt en discussieer mee over dit onderwerp op de fora!

We zijn er zeker van dat je helemaal weg zult zijn van de nieuwe functies op je ‘Mijn pagina’ en we hopen dat je ze allemaal uit zult proberen. Vergeet niet dat we jouw reacties heel belangrijk vinden en zeer op prijs stellen, dus laat ons vooral weten hoe je erover denkt en discussieer mee over dit onderwerp op de fora!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *