EA Benelux persbericht: The Sims FreePlay is binnenkort beschikbaar in de Android Market

Gratis met het leven spelen in The Sims FreePlay! EA Mobile biedt een van de grootste franchises voor het eerst gratis aan in de Android Market. Helemaal in lijn met De Sims serie, biedt The Sims FreePlay fans de mogelijkheid om zelf de levensverloop te bepalen met 16 verschillende personages of Sims, van fashionista en feestbeesten tot nerds en eigenhandige helden, die tegelijkertijd leven in een wereld die de werkelijke 24-uurs klok volgt. Als beheerders van hun eigen universum, kunnen spelers hun stad zelf bouwen en personaliseren, alsmede het leven van hun Sims beïnvloeden door hun baan, huisdieren en auto te kiezen in de meest uitgebreide versie van The Sims die ooit voor een mobiele telefoon ontwikkeld is.

KENMERKEN:

· Ontwerp jouw droomhuis of kies voor een volledig ingericht huis voor jouw Sims
· Zorg voor de huisdieren en de tuin of bak een taart
· Laat jouw Sims carrière maken en verdien Simoleons om hun situatie te verbeteren
· Vervul de doelen om Lifestyle Points te verdienen die je vervolgens weer kunt besteden
· Leef samen met jouw Sim in de werkelijke tijd (als het voor jou nacht is, is dat ook het geval voor jouw Sims!)

In februari 2012 beschikbaar in de Android Market. Kijk voor meer informatie over The Sims FreePlay: The Sims FreePlay Facebook.

5 reacties

  1. Ik heb hem op mn iphone maar merk dat ik het na 2 of 3 keer nooit meer heb gespeeld. Ik vind het opzich niet stom maar niet zo geschikt voor een telefoon, ik hou het bij sims op de pc:)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *