SN Preview: De Sims Showtime

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn, woensdag 8 februari heb ik op het kantoor van EA Duitsland in Keulen de kans gekregen om De Sims 3 Showtime te bekijken en te spelen. Het event op zich was heel erg goed geregeld, het was dus op het kantoor zelf maar als je dit niet wist dan kon je het ook nergens aan zien. De ruimte waar we in waren was redelijk donker met groene tinten, er was een DJ en er stond een grote plumbob lamp. Aan de ene kant was er een groot scherm voor de presentatie van Michael Cox en aan de andere kant was een loungegedeelte en heel veel computers.

We begonnen de middag met een demo en een presentatie van Michael Cox, wat ik heel raar vond is dat het filmpje en het praatje hetzelfde was als degene die we hebben gezien tijdens de broadcast een paar weken terug. Hierna hadden we de tijd om te spelen. Allereerst schoot ik supersnel door het spel om te zien wat er nieuw was en wat ik aan jullie moest vertellen. Na te hebben gekeken kwam ik erachter dat ik nog veel meer tijd had, en dus ben ik mij gaan verdiepen in het beginnen van een zangcarrière. Benieuwd naar wat ik allemaal heb gevonden in het spel? Lees het allemaal in deze preview!

| SN Preview: De Sims Showtime |

14 reacties

  1. Wow, een beetje streng voor de kleding en kapsels… Die onderdelen hebben toch meer met je persoonlijke stijl te maken, verder een erg leuke preview!!

  2. Toch wel jammer van dat “beloningssysteem”.Aangezien ik simport niet ga gebruiken ziet het ernaar uit dat ik niet alles uit deze uitbreiding zal kunnen halen.Baal hier eigenlijk wel enorm van.

  3. dit soort dingen zijn dus de reden van de boycot:Wist je dat je vanaf nu ook spullen van de store te zien krijgt in de koopmodus? Je ziet niet alle spullen, maar aan het begin van het menu staat er altijd een aanbieding.

    1. De Sims 3 en alles wat daarbij komt kijken is naar eigen keuze te kopen, ze dwingen je niet. Als ze ons iets zouden dwingen zou dat een boycot waardig zijn. Dit is een hobby en die kost (ongewild) soms wat meer geld. Vrijwillig.

      Daarnaast over het verslag: erg leuk geschreven! 🙂 Ik begin ook erg nieuwsgierig te worden. ^_^

  4. Het is toch echt een leuke uitbreiding, ben alleen nog wel aan het denken : welke kopen en waar ..er is zoveel mogelijk nu!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *