Reminder: 2e De Sims 3 Showtime chat is vanavond

De Sims Studio organiseert een nieuwe video chat over De Sims 3 Showtime en deze keer gaat het over alle nieuwe sociale netwerk mogelijkheden die in het spel zullen zitten.

De video chat zal op donderdag 23 februari om 19.00 uur plaatsvinden – dat is dus vanavond – en tijdens deze video chat zullen er ook weer allerlei leuke prijzen worden weggegeven.

| The Show Goes Live February 23 @ 10:00AM PST |

Net als bij de eerste chat over De Sims 3 Showtime zullen wij een verslag maken, zie ook dit bericht op onze site. Dus als je er niet bij kunt zijn kun je alles later gewoon even rustig terug lezen.

19 reacties

 1. Ik vraag me nou nog steeds af wat er nou precies met je sim gebeurt als je m naar een vriend verstuurd om op te treden.
  Komt jouw sim nou bij de ander in het spel op de comp of gebeurt het gewoon ergens online op een server.

  1. Ik begreep uit de vorige chat dat jouw sim bij de ander in het spel komt, en dat die ander dan een podium kan ontwerpen voor jouw sim. Tijdens het optreden krijg jij dan berichtjes van hoe het tijdens het optreden gaat (wat het publiek van je vind en zo).

 2. ik denk dat er niet veel over starlight shores komt ik denk eerder dat we meer te weten komen over de simpoort en
  nieuwe sociale netwerk

  1. Er wordt een selectie gemaakt van de vragen die bezoekers stellen; vragen over de boycot en bugs en prijzen van spel & Sims 3 Store zullen wel niet door die selectie heenkomen 😉

 3. Bij wereldavonturen toen ik op reis ging kwamen ze soms ook nooit meer terug, dat is denk ook zo met die Simport. Je stuurt ze naar je vriend en als ze terugkomen dan krijg je een foutmelding of ze komen nooit meer terug.

 4. Zo, weer 81 euro lichter. Twee keer Showtime bestellen is een rip uit me lijf. (Alleen maar omdat me vriendje hem ook wilt. >_< )

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *