De Sims Middeleeuwen vanaf vandaag te downloaden voor iPad

Vanaf vandaag is De Sims Middeleeuwen ook beschikbaar voor de Apple iPad. Het spel is nu tijdelijk voor een introductie-prijs van €2,39,- verkrijgbaar in de App Store. Hieronder kan je de kenmerken lezen. Heb jij het spel gekocht, en gespeeld? Laat je mening achter in een reactie op dit bericht!

STUUR JOUW SIMS™ TERUG NAAR DE MIDDELEEUWEN – OP JOUW IPAD!

Fans van De Sims™ franchise kunnen nu hun fantasie tot leven brengen in De Sims™ Middeleeuwen (The Sims™ Medieval) voor de iPad. Neem De Sims mee naar de Middeleeuwen en de tijd van de kastelen, koningen, hofnarren en ridders! De visuele glorie van de iPad laat je de vetes, feesten en frivoliteit nog beter ervaren! Spelers kunnen hun eigen helden creëren, een queeste ondernemen of een gevecht aan gaan. Spelers kunnen de Middeleeuwen beleven als nooit tevoren in dit land vol verhalen, avontuur, drama en romantiek!

Belangrijkste kenmerken

  • MIDDELEEUWSE OMGEVING – Ga met De Sims terug in de tijd in een prachtig gedetailleerd middeleeuws rijk.
  • BEREIK JOUW DOEL DANKZIJ DE QUEESTEN- Bepaal het lot van jouw Sim door diens behoeften te vervullen en zorg ervoor dat jouw Sim zich ontwikkelt tot bijvoorbeeld een tovenaar of een koningin!
  • VORM JOUW GUILD – Voeg Sims aan jouw guild toe, zodat ze je kunnen helpen in queesten en gevechten.
  • SPANNENDE SIMS GEVECHTEN – Voor het eerst kan jouw Sim wapens verdienen en verzamelen. Vecht tegen jouw vijanden met een zwaard of met Thor’s Hammer. En Guard!
  • TEST JOUW VAARDIGHEDEN – Speel minigames, zoals vissen, toverspreuken en landbouw. Laat jouw Sim vrienden maken in de taverne of op het marktplein om nieuwe queesten vrij te spelen.
  • COMPLEET NIEUWE AVATARS – Betreed een magische verhaal gedreven wereld en speel als lijfeigene, nar of zelfs als vampier.
  • MIDDELEEUWS INTERIEUR – Het huis van jouw Sim kan een kasteel worden in De Sims Mddeleeuwen! Bouw jouw koninkrijk en pas jouw huis aan met coole items zoals een hemelbed.
  • RETINA DISPLAY – Dankzij het retina display van jouw iPad zie je alle gevechten, feesten en frivoliteit in een nog mooiere grafische kwaliteit.

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

5 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *