De Sims 2: Een nieuw gedeelte

Het is jullie vast wel op gevallen in ons forum, we hebben weer een De Sims 2 forumdeel. Eerst stonden De Sims 2 dagboeken en uitdagingen ergens tussen De Sims 3 dingen, maar om het gemakkelijker te maken voor jullie en voor ons, hebben we een klein De Sims 2 gedeelte aangemaakt.

Hier kan je onder meer je dagboeken, screens, filmpjes, uitdagingen en eventuele tutorials kwijt. Hopelijk kunnen jullie deze tutorials goed gebruiken en zien we jullie graag in ons nieuwe  ‘De Sims 2’ gedeelte. Op het moment hebben we al drie tutorials:

SN Tutorial: Compatibiliteit modus Windows 7/Vista oplossen |

SN Tutorial: De Sims 2 in Window Mode |

SN Tutorial: De Sims 2 Downloads installeren |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *