Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Showtime

De Sims 3 Showtime: Verslag tweede video chat

Fransor heeft een verslag gemaakt van de tweede video chat over De Sims 3 Showtime van afgelopen donderdag. Het is een uitgebreid verslag met veel screens geworden want er valt gewoon veel uit te leggen.

23 februari was er weer een chat over De Sims 3 Showtime. Simguru Graham Nardone presenteerde de chat en naast hem zaten twee experts van De Sims 3 Showtime en van de online features van deze nieuwe uitbreiding, Sarah Nelson en Megan Myers. Tijdens de chat ging het vooral over Simport, de nieuwe online mogelijkheid van het spel, kort is Starlight Shores laten zien en ook werden er vragen van spelers beantwoord.

| Sims Nieuws forum: Verslag video chat van 23 februari 2012 |