SN review: Lunar Lakes voor De Sims 3

De nieuwe wereld Lunar Lakes is een fantastische wereld vol fantasie en is perfect voor de Sims die willen ontsnappen aan het dagelijkse leven. Het verhaal achter Lunar Lakes is dat er Sims die zijn gestrand op een buitenaardse planeet, nadat hun ruimteschip het begaf. Dit schip hebben zij tevens in het midden van de stad gelaten en hebben er een gebouw omheen geplaatst. De overlevende Sims gebruikten de technologie van hun thuisplaneet in combinatie met de ontdekte kristallen, zo kunnen toch overleven op Lunar Lakes.

Deze vindingrijke Sims hebben op deze manier al een paar generaties weten te overleven. Ze hebben wegen gebouwd, landbouw ontwikkeld en een bruisende kolonie gesticht. Maar is Lunar Lakes wel iets voor de Simmer die niet van fantasie houdt? In deze review willen wij, Nina en AnsjJ2, jullie zo veel mogelijk informatie geven over Lunar Lakes en of het de moeite waard is om de wereld aan te schaffen.

| SN Review: Lunar Lakes voor De Sims 3 |

5 reacties

 1. Ik maak de portalen eigen. Dus bij het stadion zet ik zo’n groot 12:00 uur bord neer, dan kan ik het zien en geef ik mijn eigen stijl eraan 😀

 2. Beetje verwarrend en jammer dat de eind conclusie tegenstrijdig is over de prijs. Er staat meerdere malen dat het de prijs wel waard is maar tegelijkertijd staat dat het ook wel erg duur is voor alleen de wereld. Terwijl het niet alleen om de wereld gaat.

  Voor de rest leuk geschreven en mooie foto’s 🙂

   1. Nee er staat :**Het is de prijs meer dan waard, maar 20 euro voor alleen een wereld vind ik toch wel een beetje duur.** dus twee dingen die elkaar inderdaad tegenspreken.
    Of je vind het te duur of je vind de prijs goed voor de buurt.
    Of Patricia en ik zijn muggenzifters dan kan ook natuurlijk 😉

    Maar verder een heel mooi stukje wat je geschreven hebt.Complimenten 😀

 3. **Het is de prijs meer dan waard, maar 20 euro voor alleen een wereld vind ik toch wel een beetje duur.**

  Note het woordje ‘een’. Het is ook belachelijk dat je 20 euro moet betalen voor een wereld in een spel! Maar deze wereld is wel heel mooi als ik het zo zie.

  Ik vind de screens echt prachtig! 😀

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *