Nieuwe spullen op De Sims 3 Store

Elke eerste donderdag van de maand komen er nieuwe spullen op De Sims 3 Store en dat was vorige week dus ook zo. Maar gisteravond zijn er opeens ook nieuwe sets bijgekomen, gaan we nu elke week nieuwe sets krijgen?

Toekomstige Loft Collectie
Omring jezelf met futuristische meubels die je meevoeren naar de toekomst waarin intergalactische reizen plaatsvinden via teleportatie, informatie via een supercomputer direct naar je hersens wordt gedownload en het opmaken van je bed…nou ja, dat blijft min of meer hetzelfde…maar dan IN DE TOEKOMST!
10 items voor 850 Simpoints

Jaren ’50 Moderne Slaap- en Badkamer
Moge dromen van wolkenkrabbers, blitse bolides en ruimtereizen je hoofd vullen als je tot rust komt in onze Jaren ’50 Moderne Slaapkamer, en moge nachtmerries van polyester broekpakken en andere weerzinwekkendheden je nooit storen.
19 items voor 800 Simpoints

Jaren ’50 Moderne Slaapkamer Collectie
Moge dromen van wolkenkrabbers, blitse bolides en ruimtereizen je hoofd vullen als je tot rust komt in onze Jaren ’50 Moderne Slaapkamer, en moge nachtmerries van polyester broekpakken en andere weerzinwekkendheden je nooit storen.
9 items voor 350 Simpoints

Jaren ’50 Moderne Badkamer Collectie
Deze Jaren ’50 Moderne Badkamer vervoert je naar eenvoudigere tijden waarin badkuipen lekker diep waren, lotions en geurtjes achter de schuifdeurtjes van het badkamerkastje waren opgeborgen en de extra handdoeken netjes waren opgerold. Ach, die goede oude tijd!
10 items voor 500 Simpoints

De Niet Zo Routinematige Machine (Premium materiaal)
Zit ’s ochtends de sleur er goed in? Ben je het zat om hongerig, stinkend en smoezelig op je werk te verschijnen? Heb je er een hekel aan om altijd maar te laat te komen? Nu kun je vol goede moed aan de dag beginnen, dankzij onze gepatenteerde ultra-gecombineerde, super-teleporterende en technische wonderlijke uitvinding! Eet, douche en doe je ding en teleporteer daarna naar je gewenste bestemming… in minder dan de helft van de tijd die het normaal kost! Rol je bed uit en omarm de nieuwste technologie vandaag nog, door de Niet Zo Routinematige Machine in huis te halen!
1 item voor 500 Simpoints (dit item zat al in een set maar is nu ook los te koop)

16 reacties

  1. Die jaren 50 sets zijn echt leuk! Ik heb ook de jaren 50 woonkamer set en keuken set! Ik hou van store meubels!

    1. Vorige week was er maar 1 set volgens mij, en inderdaad een grote 50er jaren set stond er op 1 maart op. En nu is alles in losse sets geknipt.

  2. Ik kan nog steeds niet enthousiast worden over de dingen die ze in die hele store drukken. Om over de prijs nog maar te zwijgen.. Als ze nou eens een ”goed gevulde” uitbreiding maken… Daar hebben ze schijnbaar erg veel moeite mee, maar om de store te vullen is geen probleem..

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *