Nieuwe patch voor de Sims 3: 1.33

Als je je spel opstart via De Sims 3 Opstarter zul je zien dat er een nieuwe patch beschikbaar is: patch 1.33.

Update van de game voor 1.33

Deze update voor de game bevat de volgende wijzigingen:

 • Enkele updates in de vormgeving
 • Sims opgeslagen met update 1.32, die vooral donkere stoffen dragen, kunnen weer naar normaal hersteld worden door de Sims in ‘Sim creëren’ aan te passen.
 • Verbeteringen voor stabiliteit

47 reacties

   1. Alleen de superpatch is zo groot. De specifieke patch (1.32 naar 1.33) is iets van 120 MB. De superpatch bevat alle voorgaande updates en is daarom zo groot.

    1. Je bedoelt die van 1.31 naar 1.33. Er is helaas geen 1.32-1.33 patch, dus mensen die al gepatcht hadden naar 1.32 moeten die hele superpatch downloaden…

    2. Ik heb hetzelfde formaat als Hiki gehad, en ik heb alle voorgaande updates gewoon geinstalled. maar nog steeds werkt t niet

 1. Wat bedoelen ze eigenlijk met verbeteringen voor de stabiliteit?Heb de patch uitgevoerd en tot nu toe geen problemen en mijn launcher doet het ook nog steeds.(die raakte steeds van slag bij de vorige patch)Duurde wel even voordat ie klaar was met installeren.

 2. Trouwens wat me opvalt.. Na die ”geweldige patch” is mijn hele showtime stad veranderd in ”uitbater city” er lopen nu echt HORDES uitbaters rond! wtf. Ik heb bij een simfest hier op het moment echt nu (ff tellen) 25!! uitbaters staan! omfg. Kan EA niets goed doen ofzo. Kutspel.

 3. Ik heb nu ongeveer 25/30 papparazi lopen met allemaal hetzelfde uiterlijk maar een andere naam.. Geel petje geel shirt en een witte broek… Heel irritant zijn ze! Voor showtime heb ik nooit zoveel problemen gehad als ik nu ik showtime heb !!

  1. Ik zeg niet dat ik EA na kan doen, ik concludeer alleen maar dat het de laatste tijd echt overdreven slecht gaat met de producten die ze ”produceren”. Het is niet voor niets dat De Sims 3 al zoveel patches telt.

   Ik geloof dat ik voor genoeg mensen spreek die het wel zat zijn op het moment. Inderdaad; Download deze patch niet. Het is weer niet goed.

   1. maar dan hoef je nog niet zo te schelden 😉

    maar ik ben het wel met je eens hoor, met elke EP word het erger lijkt het wel

 4. wat slecht zeg, sinds de nieuwe patch kan ik geen auditie meer doen :S ben nog slechter af dan voor die patch. Ze blijven maar blunderen >:(

 5. In een korte tijd heeft EA al 3 updates gemaakt! dat zijn er wel erg veel hoor! ik heb tot nu toe geen problemen gekregen door de nieuwe patches 😀

 6. Showtime heb ik nog niet, maar wat ik wel krijg is een fout tijdens het bijwerken. Namelijk: bestand niet gevonden…
  Vaag hoor

 7. Moest per see updaten anders kon ik me niet aanmelden bij Simport, hij is nu aan het downloaden, hoop dat ik niet meer problemen krijg!

 8. ik heb de update ook gedaan en heb nergen las van het zal wel ergen anders aan lichen want over het algemeen zijn de update van ea niet slecht

 9. Ik krijg steeds dezelfde update aangeboden, heb hem onderhand al 3 keer gedownload en geinstalleerd. Heb ook showtime geinstalleerd staan. Ga hem dus maar niet meer voor een vierde keer downloaden….

 10. ik heb in het verleden elke sims2uitbreiding gekocht en met veel plezier en maar 4 keer opnieuw installeren in heel wat jaartjes.

  Nu heb ik in februari dit jaar alle sims3 spellen met uitbreidingen en accesoures paketten gekocht,ik heb ze al 6 keer opnieuw moeten installeren na ofwel vastlopen ofwel foutcodes of zoals de laatste keer een totale crash.

  ik heb een gamer pc met een schitterende videokaart,een groot geheugen ,en voldoe ruimschoots aan alle systeemeisen!.
  En alles is schoon weer opnieuw geinstalleerd ,alleen spullen uit de store en enkele van de uitwisseling ,en na een dag normaal spelen,begint het weer opnieuw!!..er is een fout tijdens het opslaan ontstaan,foutcode12 eerst,daarna foutcode16…ik ben een heel optimistisch ingesteld mens,maar nu heb ik er schoon genoeg van!..ik vind dat EA hoofdelijk verantwoordelijk is voor de vele fouten en tekortkomingen in dit peperdure sims3 spel .
  Ik vind ook dat er waar geleverd hoort te worden voor het vele geld wat mensen hebben uitgegeven aan dit zo het schijnt nu… ondeugdelijke spel!
  ik zal op mijn woordenkeuze letten dat is zeker,zelf heb een praktijk aan huis,en als er mensen bij mij komen die niet tevreden zijn met de aanpak die ik geef,hebben hun het recht om mij ter verantwoording te roepen en dat doe ik nu ook!!..
  EA,zou het niet een idee zijn ,om eerst al jullie spellen geducht uit te testen met en zonder downloads?..is het niet het recht van de spelers om te downloaden wat ze zelf willen na de aankoop van uw product,zonder als het ware jullie store spullen die zowieso te duur zijn ook nog te moeten kopen?
  Het is gewoon een grof schandaal zoals EA met ons geld en ons spelers omgaat!..want dit hebben ze geweten ,of op z’n minst kunnen vermoeden….foei EA!!..schaam jullie

  1. Ik ben het helemaal met je eens!

   En ik had de laatste tijd ook heel vaak foutcode 12 bij het opslaan, maar sinds de update niet meer

 11. Heb de hele Sims eraf gedaan en er maar weer op geïnstalleerd en die update maar weer (moeten doen) gedaan. Nu lijkt het goed te werken. Het is dus ook nog maar afwachten of je bij EA in de bug prijzenmolen valt of net gelukkig niet! Het werkt in ieder geval weer.. en nee, ik gebruik 0,0 custom content, dus daar kan het niet aan gelegen hebben 😉

 12. Help me! Als ik the sims 3 levensweg installeer, gaat alles goed. Wil ik hem opstarten moet ik updaten, dus ik updaten..:s ALles start mooi op, ik klik op start, opeens laad hij RAZENDSNEL en staat er : Er is een foutmelding

  Wat moet ik doen?
  En waar kan ik die nieuwe patch vinden?

  HELP ME, IK WIL GEWOON KUNNEN SIMSEN:$

 13. ik heb vandaag de sims showtime geinstaleerd nu probeer ik de update te instaleren maar zodra ik dat doe loopt het start programma gewoon vast.
  heeft hier iemand nog meer problemen mee?
  hoop dat hier een oplossing voor is leuk is het niet..

 14. ik heb een melding voor de nieuwe patch maar ik kan niet klikken wat ik wil ja, nee, later
  gaat gewoon niet O.o
  en kan dus ook niet beginnen spelen

  1. Ik heb precies hetzelfde! Dat scherm komt en ik kan nergens op drukken en dus ook niet spelen.. Weet iemand anders wat je hieraan kunt doen?

 15. Sinds de nieuwe patches werkt alles prima, behalve…. dat het spel er om de zoveel tijd ineens uitklapt. Het is niet aan te geven om de hoeveel tijd, dus het lijkt willekeurig. Meer mensen last van?

 16. Ook ik heb sinds Showtime een aantal problemen. Eerst kon ik zomaar ineens geen auditie meer doen. Dus een nieuwe familie gemaakt uiteindelijk.. en nu staat er op het hoofdscherm mijn familie wel maar als ik in de stad wil gaan dan krijg ik een melding of ik 5 nieuwe openbare plekken wil bouwen en dan maakt het niet of uit of ik het wel of niet doe maar daarna is gewoon heel mijn stad leeg (alle huizen leeg en dus ook mijn simpoppetje is niet meer in het huis waar die hoort).
  Jammer dat ik deze uitbreiding gekocht heb. Hij valt me zwaar tegen tot nu toe.

 17. Oke ik voel me erg, Ik heb de sims gedownload maar dat komt omdat mijn ouders amper geld hebben, Daarom Downloade ik het dus, ik ben ook heel goed met Computers Ik doe alle cracks goed, (ik spaar nu btw ook voor de sims 3 gewoon om te kopen maar het is gewoon zo duur) Dus als ik m opstart alles doet het gewoon, Die voorscherm dan waar je op play klikt. Maar hij start de sims niet op ik doe er echt alles aan om het te verhelpen. Ik heb al 10x opnieuw geinstaleerd,
  Weten jullie wat ik dan kan doen?

 18. Ik heb nou last van uitvallingen sinds de sims 3 wereldavonturen, foutcode 12 na levensweg en vastlopen na sims 3 showtime (zo ongeveer dan). Elke keer als ik eindelijk eens heel goed kan spelen (wat ongeveer anderhalf uur is en dan kapt ie ermee) dan gaat het uiteindelijk toch ineens weer fout. Ik had nou eindelijk dat hij het dagen goed deed, wat voor de sims 3 dus enorm veel is ):/, dan komt er weer een nieuw probleem. Weet niet precies welke maar nu kan ik nog maar 1 simdag opslaan en de tweede keer dat ik opsla komt weer foutcode 12 of 16. Ik begin het zo langzamer hand echt zat te raken en de sims 3 lijkt nou eerder rommel te worden dan nog een leuk spel waar je echt je geld voor uit moet geven!! Ik durf dit hier gewoon te schrijven, zo grof als EA me nou weer behandeld heeft. Ik zoek nou al een heeeeeeel jaar naar oplossingen en geen enkele helpt! Toen kwam ik op een site waar ik pas echt een goeie oplossing had gevonden: dat je ctrl shift en c tegelijk in moest drukken en dan in het cheatbalkje fullscreen off moest typen. Nou zat je dan op een kleiner scherm en dan kon je hem voor de zekerheid nog minjmaliseren.

 19. Sorry, ik tikte op een verkeerde knop. :p. Maar dan heb je het dus geminimaliseerd en als je dan terug klikt zou hij dus weer gewoon op het grote scherm moeten komen. Gebeurde bij mij dus weer eens niet!! Maar als dat dus wel lukt moet je weer fullscreen off doen en dan opslaan. Als je nu zonder foutcode 12 opslaat ben je goed onderweg. Maar nu moet je nog naar documenten die je in “start” kan vinden. Dan naar de map electronic arts en dan klik je op “de sims 3” en daarna op saves. Nu staat er als het goed is de naam van je stad met de naam “sims3” erachter en daarachter bad. Dat badbestand moet je verwijderen en naar de prullenbak gaan en daar weer verwijderen. Bad kan namelijk foutcode 12 veroorzaken. Nou, hopelijk helpt het bij jullie. Bij mij niet ):'(. Maar toch, het blijft vervelend dat ze de games niet eerst hebben getest want nou hadden mijn sims een baby gekregen en dan is ie eindelijk veranderd in een peuter want met een baby kan je nog maar vijf dingen doen. Dus toen sloeg ik op en dan komt weer die wereldberoemde foutcode 12 opduiken. Ik weer afsluiten x-(. Nou ben ik er dus echt klaar mee en het is jammer dat de makers van de sims 3 Engels zijn anders konden we ze uitgebreid uitleggen hoe kwaad we zijn. Ik ga zo nog opnieuw proberen want in mijn sims 3 spel slaat hij tenminste nog 1 keer op. Sorry als dit een lang verhaal was maar ik moest het even kwijt.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *