Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Magazines

SIMplified Living magazine issue 2

Het SIMplified Living magazine heeft weer een nieuwe editie online gezet met dit keer onder andere internationale thema’s uit Australie, Frankrijk en Afrika. Het magazine kun je online lezen en is 68 pagina’s dik.

Op de laatste pagina’s van het magazine vind je bovendien links naar de huizen die in het magazine te zien zijn. En uiteraard vind je er ook mode tips en nog veel meer. Echt de moeite waard dus om even te lezen.

| SIMplified Living magazine issue 2 |

Meer weten over alle (online) magazines over De Sims? Klik dan op onze Magazines Categorie en je vind alles mooi op een rijtje!

2 gedachtes over “SIMplified Living magazine issue 2”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>