Persbericht EA: Katy Perry pakt uit voor De Sims 3

We hebben al eerder bericht over dit nieuwe accessoirepakket voor De Sims 3 maar de officiële bevestiging is nu binnen.

EA PERSBERICHT: KATY PERRY PAKT FLINK UIT VOOR DE SIMS VAN EA

Perry doet verslag van het opnemen van het nummer in het Simlish: “‘Last Friday Night (T.G.I.F.)’ is een heerlijk nummer om mee te zingen, in welke taal dan ook. Dus ik dacht: waarom dan niet in het Simlish?”

In De Sims 3 Katy Perry Pakt uit kunnen spelers hun Sims verwennen met allerlei leuke fleurige spullen en hun wereld omtoveren tot een vrolijk Luilekkerland. Van bananasplit banken tot overdadige snoepfonteinen en zelfs een picknicktafel in de vorm van een ijshoorn; in deze game kom je de karakteristieke stijl van Katy Perry overal tegen. De nieuwe mierzoete kleding en kapsels uit deze game zijn echt om van te smullen. De kleding die voorbij komt heeft Katy Perry op de rode loper, in videoclips en tijdens concerten gedragen. Deze outfits zijn speciaal voor De Sims weer tot leven gebracht.

Ook de kant-en-klare locaties uit deze game zijn om je vingers bij af te likken. Spelers kunnen hun Sims laten zwemmen in de zoete sfeer van het Natuurlijke Pattybad, een gloednieuw zwembad vol kauwgomroze loungestoelen en een glijbaan met een dropthema. De Sims kunnen naar het park het Bonbon Gazon lopen, waar jong en oud zich uit kan leven op de snoeperige speeltoestellen. Spelers kunnen hun Sims ook meenemen naar de Plezierige Taarthal, de charmante ontmoetingsplek van de stad. Hier is het leven nog zoeter dan zoet.

Bekijk de officiële website op De Sims 3: Katy Perry pakt uit

*Je hebt De Sims 3 voor PC/Mac nodig om te spelen.

3 reacties

  1. Hopelijk komen er ook nieuwe speeltoestellen, ohja na een gloednieuw zwembad staat een glijbaan van drop. Zullen we die dan aan de zwembadrand kunnen zetten?

    1. Volgens mij zitten er wel nieuwe speeltoestellen in. Maar dit zijn aangepast van de “oude” speeltoestellen. Glijbaan als voorbeeld

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *