De Sims 3 Katy Perry Pakt Uit te bestellen op Origin

De Sims 3 Katy Perry Pakt uit, het 6e accessoires pakket voor De Sims 3, kun je nu al bestellen op Origin. De prijs is € 29,99, een release datum zie ik echter niet staan.

De Sims 3 Katy Perry Pakt uit

Verwen je Sims met de mierzoete levensstijl van Katy Perry. De Sims™ 3 Katy Perry Pakt uit Accessoires bevat decoratieve spullen, meubels en natuurlijk geweldige kleding en kapsels! Deze meubels, decoraties en kleding zijn ontworpen naar aanleiding van de echte spullen van Katy. Hiermee kun je het leven van je Sims nog zoeter maken. Het Accessoirespakket bevat meer spullen dan je kunt indenken en je Sims krijgen ook drie gloednieuwe openbare locaties, zoals een plek om te chillen, een stadspark en een buurtzwembad; stuk voor stuk vormgegeven in de stijl van Katy Perry!

• Trakteer je Sims op spullen in de stijl van Katy Perry, van een gitaar in de vorm van een cakeje tot snoepspeeltoestellen en enorme suikerspinbomen en meer.

• Tover de huizen en buurt van je Sims om in een Luilekkerland met grappige kleurrijke meubels en decoraties.

• Trek je Sims allerlei nieuwe kleding aan en geef ze een kapsel om op te eten.

• Tover de buurt om met drie kant-en-klare gebouwen die de stad van je Sims dat vrolijke tintje van Katy Perry geeft.

• Luid het weekend in met je Sims en ontvang een exclusieve versie van de nieuwe hit van Katy Perry in het Simlish!

• Een berg spullen om je vingers bij af te likken – dankzij de grote variatie in voorwerpen en kleding PLUS 3 kant-en-klare openbare locaties, is dit zoveel meer dan een gewoon accessoirespakket.

| Origin: De Sims 3 Katy Perry Pakt uit |

21 reacties

 1. 3 hele openbare gebouwen en 1 heel nummer in simlish?!
  Ik vind het belachelijk dat het pakket zo duur is. Er komt geeneens nieuwe game play bij! Alleen omdat mevrouw Perry erop staat is het zo duur? Ik ben heel benieuwd wat er precies allemaal in zit en hoeveel.

 2. 7 juni komt hij uit (staat op de webesite van de Sims 3)
  Konden we maar skippen naar het zevende uitbreidingspakket 🙁
  Want ik zit hier niet op te wachten, al die snoep meubels vind ik niks het is niet mijn stijl

 3. Dit. Is. ECHT. ZIELIG. Excuseer voor diegenen die het gaan kopen, (lees: zijn/haar geld gaat aan verspillen, wat zijn/haar volste recht is) maar lees nog eens de prijs: 30 EURO??????!!!! Ik wil niet dat EA er failliet aan gaat (wie moet anders seizoenen, ik herhaal: SEIZOENEN(!!!!!) maken) maar dat ze maar lekker eens een financiële opdoffer van krijgen!

 4. Iedereen weet dat origin altijd duur is :P. Ik heb geen 20 euro over voor de normale accesoires pakketen. Ik betaal ook normaal gesproken maar rond de 11 euro voor een stuffpack en 25 euro voor een uitbreiding…Verwacht niet dat dat hier gaat veranderen.

 5. IK GA DIT NIET KOPEN BELACHELIJK WAT EEN ************* ACCESSOIRES PAKKET ZEG WIL ALLEEN SEIZOENEN EN NOG GAAN HET MAKEN OVZO

 6. Sowieso vind ik het echt dom dat ze alweer iets met Katy Perry doen. Vind die voorwerpen ook niks,en dan moet het ook nog eens €30 wezen. Is EA gek geworden ofzo? Pff,dit is echt totaal waardeloos! Nou weinig mensen die dit gaan kopen denk ik, grote faal..

 7. wat een klaagzang weer zeg hier 😉

  zo waar is de release datum, ik ben er tenminste wel 1 die hem gewoon gaat halen voor die scharminkele 30 euro!

 8. 30 euro voor een accessoires pakket!? EA, doe normaal!
  Ik vind hem sowieso niks aan, die meubels vind ik allemaal te overdreven. Eerst een Katy perry uitbreiding, nu weer een accessoires pakket. Alsof iedereen fan van Katy perry is :S! Ik heb nog nooit accessoires pakketten gekocht omdat ik het altijd duur vond voor weinig spullen. En nu lees ik dat dit 30 euro is… kom op zeg!

 9. katy perry is goed, maar dit gaat mij ook te ver. Doe dat allemaal lekker in een set in de toch al veel te dure store!

 10. Naja, weet je wat het is: als ze alle pakketten uit de sims 2 herhalen, is het ook weer gezeur dat ze met niks origineels komen. Nu komen ze tenminste met iets nieuws dat we nog niet gezien hebben. (:

 11. Ik ben man én ook nog eens oud dus mij kijken zo sowieso raar aan als ik De Sims 3 koop in een winkel. Vandaar dat ik het online koop en thuis bezorgd krijg ROFL

  1. hahaha je kan altijd nog zeggen pak maar in tis voor mn klein kind

   en dan doe je thuis net of je een kadootje gekregen heb en helemaal blij bent net als een klein kind

   1. wahaha ja, ik loop soms met me broer winkel in en zeg ik hardop: “wat wilde ons zisje nou hebben :P” XD nee ik geef er niet zo heel veel om. Als ik deze toch koop, laat ik hem wel inpakken als cadeautje XD

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *