Release datum van De Sims 3 Katy Perry Pakt Uit is donderdag 7 juni 2012

Gisteren konden we in dit bericht op onze site al melden dat de release van het De Sims 3 Katy Perry Pakt Uit accessoirespakket in de Benelux waarschijnlijk op donderdag 7 juni 2012 is.

Inmiddels is op de officiële Nederlandse De Sims 3 site een (nieuwe) banner komen te staan waarin deze release datum ook te vinden is.

Dus we kunnen nu donderdag 7 juni 2012 in onze agenda’s zetten. Wil je mee aftellen (we zitten nu op 64 dagen) dan kan dat in dit topic op ons forum:

| Sims Nieuws forum: Sims 3 Katy Perry Pakt Uit (SP6): Het grote aftel topic |

11 reacties

 1. Lees net bij Origin de systeemeisen voor dit AP

  SYSTEEMEISEN

  Systeemvereisten voor PC (De Sims™ 3 Showtime Limited Edition)

  Het spijt me zeer maar als EA zelfs al gaat eisen dat je een UP heb voor een AP gaan we wel heel erg ver

 2. Ja ik zie het nu ook staan op origin op de pv zelf…Op de website staat het niet. Maar er staat ook achter limited edition? hmmm

 3. beetje vreemd, een paar voorwerpen uit de LE zouden geen vereisten moeten zijn voor het draaien van nog meer voorwerpen… evengoed ben ik blij dat ik een LE van Showtime heb 😀

 4. Het is stom dat je een uitbreidingspakket nodig hebt om dit te kunnen spelen!!! En ik heb niet eens de LE van showtime! Maar dat maakt voor mij niet uit want ik ga dit niet kopen!!! :p maar het is wel onzin dat EA niet de gewone base game hiervoor laat gebruiken i.p.v van een uitbreidingspakket

 5. Trouwens rechts boven staat weer dat je alleen de sims 3 nodig hebt. Typfout? Of is het vanwegen dat je het maybe ook als prop kunt gebruiken op podia’s in showtime (dus als een soort van “als je dit spel hebt kun je dat”)

 6. Misschien betekent het dat dit een SP is voor Showtime LE. En komt er alsnog een gewone SP voor de gewone sims3. Hahaha

 7. Nee je hebt showtime niet nodig :P. Die specs zijn exact dezelfde als de specs van de katy perry collecters edition en sims 3 showtime limited edition (vandaar staat het ook tussen haakjes) Of het spel moet zo groot worden dat het dezelfde specs als showtime in neemt.

 8. ok, ik begrijp het nu even niet meer…
  heb je nou de LE van showtime nodig om `katy perry pakt uit` te kunnen gebruiken of kan dit ook met sims 3 showtime zonder de LE?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *