Uit de oude doos: De Sims 2 Seizoenen walktrough

Er zijn de laatste weken weer allerlei geruchten opgedoken over een Seizoenen uitbreiding voor De Sims 3. Het wachten is nu op een officiële bevestiging want ik denk dat De Sims 3 Seizoenen een uitbreiding is waar veel spelers echt op zitten te wachten.

Van alle Simmers die nu De Sims 3 spelen zijn er een flink aantal die De Sims 2 nooit gespeeld hebben. Daarom deze De Sims 2 Seizoenen walktrough waarin we alle 4 seizoenen voorbij zien komen met veel interacties die bij een bepaald seizoen horen.

Je krijgt bijna zin om De Sims 2 weer op te starten en te gaan spelen!

30 reacties

 1. Ik heb nooit de Sims2 gespeeld maar ik heb dit filmpje 2 keer bekeken omdat ik de effecten van seizoenen echt te gek vind.Ik snap nu ook waarom mensen soms terug verlangen naar de Sims2.Ik hoop dus dat we snel seizoenen voor de Sims3 krijgen.Wat ik trouwens erg leuk vond was de glijbaan bij het zwembad en hopelijk komt die dan ook bij deze uitbreiding als die uitkomt.

 2. Ik weet het allemaal nog, the good old days 😀 Hopelijk word deze seizoenen (als die komt) net zo gaaf of nog beter!

 3. Behalve de PlantSim was er ook nog de pinguïn die in de winter langs waggelde en als je sneeuwpoppen op je kavel had ging hij even een praatje met ze maken.

 4. Vinden zoveel mensen seizoenen dat goed…Seizoenen is zeker niet de beste uitbreiding die gemaakt is. Tenslotte bood het ook weer niet dat super veel gameplay.

  1. Toch vond ik Sims 2 Seizoenen de beste uitrbeiding. Maarja, dat is een kwestie van smaak. Seizoenen voor De Sims 3 komen er ook wel 100% maar de vraag is alleen nog wanneer..

   1. Ik weet niet. Ik vond voor de sims 3 gaan het maken de beste uitbreiding. Het bood ook meer gameplay dan seizoenen eigenlijk.

 5. De interacties vind ik zoooo veel beter dan de Sims 3
  en OMG OMG OMG die sneeuw! dat wil ik echt in de sims 3. Maar het zal me dan niks verbazen als de bomen dan gewoon nog het zelfde zijn dan anders, en niet onder de sneeuw…….

 6. Tja, soms is het leuk om De Sims 2 weer te spelen. Maar om heel eerlijk te zijn, toen ik dat ook echt deed, irriteerde ik me weer eens mateloos aan de wacht tijden, laadschermen, enz. Daarom blijf ik De Sims 3 spelen en wacht ik gewoon geduldig af. ^_^

 7. btw; als seizoenen voor de sims 3 uitkomt (dat ik heel erg hoop) denk ik dat er heel veel bugs enzo inzitten (hopen van niet) maar dat maakt me niet uit want ik wil seizoenen zooooo graag!!!

 8. waarom duurt seizoenen EP zo lang voor Sims 3 (grrr)??? EA moet nou weleens over de brug komen met seasons en geen magic gedoe, die kan wel na seasons komen 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *