Je kunt gewoon niet zonder!

Video preview van Simcity door Gamekings

Eindelijk komt er een nieuw deel aan van SimCity en wij hebben hier de preview voor je.

De naam SimCity zal bij iedere gamer wel een lichtje doen laten branden. De citybuilder afkomstig uit 1989 kent al verschillende delen en nu na een aantal jaren is er dan eindelijk een nieuwe SimCity in aantocht. Jelle heeft een presentatie gehad bij EA Showcase over dit deel en Donny is gewoon verzot op deze serie. Voor hen dus reden genoeg om eens even een stevige vooruitblik te serveren.

| Gamekings: [Preview] SimCity |

3 gedachtes over “Video preview van Simcity door Gamekings”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>