Officiële aankondiging De Sims 3 Supernatural komt snel

Deze 2 berichten zijn gisteravond op de officiële De Sims NL Facebook verschenen niet lang nadat de uitgelekte De Sims 3 Supernatural trailer er was:

Eng… Ik zou toch zweren dat ik net een wolf hoorde huilen…

Ooit het gevoel gehad dat je wakker werd als een zombie?

Dit soort hints worden niet zomaar even online gezet; het is en blijft een officieel De Sims (Facebook) bericht. Het kan zijn dat ze het over De Sims 2 hebben maar dat lijkt me sterk.

Mijn conclusie is: deze week, misschien vandaag al, komt de officiële aankondiging van de 7e uitbreiding voor De Sims 3.

20 reacties

 1. Ik vraag me trouwens ook af of het wel de bedoeling was dat de officiële aankondiging deze week er al kwam.

  We hebben wel eerder uitgelekte trailer gehad en dat EA wel met een een officiële aankondiging moest komen.

 2. Ik snap nog steeds niet waarom EA zo geheimzinnig doet over een volgend pakket,Voorheen in sims 2 zat er al info in voor een volgend pakket als je een pakket kocht.

 3. Mij is opgevallen dat EA meestal iets aankondigt op een dinsdag of donderdag 🙂 dus wie weet horen we vandaag wel iets 🙂

 4. ik hoop ook op seizoenen en als er een nieuw pakket uit komt denk ik ook wel eens iel wat saai maar dit pakket vind ik echt leuk en ga hem zeker kopen 😀

 5. Ik ben eigenlijk wel enthousiast. Ondanks dat ik nog steeds verlang naar een De Sims 3 Seizoenen, vind ik dit wel een leuke uitbreiding.

 6. Nog geen officiële email binnen van EA Benelux over the Sims 3 Supernatural. Wat zal de NL titel worden voor de 7e uitbreiding?

 7. Waarom duurt het zo lang voordat er eindelijk eens een aankondiging komt? The cat is out of the bag! Dus hou op met die kinderachtige hints droppen en geef een officiele aankondiging EA.Ik vind het trouwens wel een leuke nieuwe uitbreiding en wat ik van de nieuwe wereld gezien heb lijkt hij een beetje op Hidden springs met die bergen en bossen.1 van mijn favoriete werelden waar ik veel in speel.

 8. Op Origin staat Supernatural limited edition (de Sims 3 bovennatuurlijk) al als preorder voor €39,99 en Diesel accessoires voor € 19,99

 9. Zou je de sims 3 bovennatuurlijk ook kunnen bestellen via de pc dit is echt een gaaf spel en als er iet is van de sims koop ik ht

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *