Anita – Senior Community Manager – weg bij EA Benelux

Beste fansite,

Hierbij wil ik jullie laten weten dat ik vanaf aanstaande maandag helaas niet meer werkzaam zal zijn bij EA.

Ruim zeven jaar heb ik me ingezet als community manager voor onder andere De Sims en heb dit altijd met enorm veel plezier gedaan, mede door jullie passie voor De Sims en de activiteiten op jullie fansites. Het is het goed om zo nu en dan even stil te staan bij hoe uniek de community van de Sims is en ik ben dan ook erg trots op alle mooie dingen die we gedaan hebben in de afgelopen jaren. Jullie zijn een inspiratie, zowel voor ons hier lokaal als voor de studio teams.

Bedankt voor alles. Het ga jullie goed en keep on Simming!

Groetjes, Anita

Vanmiddag hebben we gehoord dat Anita, senior community manager van EA Benelux, vanaf maandag niet langer werkzaam zal zijn bij EA Benelux. Haar taken worden overgenomen door Jordy, die al langere tijd bij EA Benelux werkt.

Ik ken Anita uit de tijd dat zij moderator was op het officiële De Sims 2 forum en later is ze dus community manager en senior community manager geworden. Al die jaren hebben wij als fansite altijd een erg goed contact met haar gehad en konden we altijd alles vragen.

Achter de schermen zette Anita zich altijd enorm in voor de Nederlandse fansites en als we haar ergens in Nederland of daarbuiten ontmoette was het altijd én informatief én gezellig.

Ik ben eerlijk gezegd een beetje in schock van dit nieuws: dit komt echt onverwacht. Een betere community manager konden we ons gewoon niet wensen. We zullen haar ontzettend gaan missen.

Bij deze wil ik dan ook Anita (aka SimGuruNita) ontzettend bedanken voor alles wat ze voor de community gedaan heeft, ook namens het Sims Nieuws team. En ik weet zeker dat de fans Anita ook zullen gaan missen.

We willen Jordy bij deze feliciteren met zijn nieuwe baan en hopen net zo een goed contact met hem te kunnen opbouwen als we dat met Anita hadden.

| SN Interview: Interview met Anita van december 2011 |

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Overige Getagged

6 reacties

  1. Ik zal je missen Anita ! 🙁 Het was altijd erg gezellig om met je te babbelen! Hopelijk zien we je nog wel op events!

  2. Misschien gaat ze weg bij EA omdat het helemaal niet meer goed gaat met de sims en het commentaar niet meer kan aanhoren XD

    Nee, ik zal je wel erg missen Anita, het was altijd erg gezellig.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *