De Sims 3 Bovennatuurlijk: Limited Edition gewoon in de winkels

Een flink aantal van jullie vroegen zich af of de Limited Edition van De Sims 3 Bovennatuurlijk ook gewoon in de winkels te koop zal zijn.

Inmiddels hebben we een reactie binnen van EA Benelux op een email van ons en het antwoord is – zoals wij al verwachtte – ja.

Deze zal inderdaad beschikbaar komen in Nederland en België. Ik kan je nog niks vertellen over de precieze beschikbaarheid en of hij bij alle winkels zal komen te liggen, maar mocht ik hier meer info over hebben kom ik er op terug.

Jordy – EA Benelux

13 reacties

  1. Ik ben vaak te laat, ookal koop ik het op de dag van de release, dat wou ik ook bij beestenbende kopen maar toen was hij al op. Gelukkig kon je de content van de Limited edition gratis kopen in de Store.

  2. Limited edtions zijn nog niet verkocht bij Toys XL in hoofddorp. Daar zijn er nog 3, daar lopen ze dus niet zo hard 😛 (was er toevallig een weekje geleden)

    1. Nop. De sims 3 pets kwam ook in de winkel. De eerste limited edition die niet in de winkel kwam was Showtime.

  3. Is hij ook dichtbij Veldhoven te koop, of zelf in Veldhoven? (e-plaza , of zoiets) Want ik wil hem HEEL ERG graag, en nu kan ik tot ik een uitbreidingspakket koop geen Sims meer spelen haha.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *