SimGuruRyan’s blog over De Sims 3 Jaargetijden (vertaling Kelly)

Op 3 augustus is op de Amerikaanse De Sims 3 site een blog online gekomen met een Q&A met SimGuruRyan over De Sims 3 Jaargetijden, zie ook dit bericht op onze site.

Kelly heeft dit blog voor ons vertaald wat we natuurlijk erg waarderen.

V: Waar gaat De Sims 3 Jaargetijden over?

A: Met De Sims 3 Jaargetijden kan je spelen met het leven op nieuwe manieren terwijl je de lol ervaart van alle seizoenen en pret maakt in je favoriete tijd van het jaar. Met alle nieuwe activiteiten, seizoensgebonden festivals en feesten, plus nieuw eten, decor, mode en weereffecten, jouw Sims kunnen nu genieten van de schatten en schoonheid van de steeds veranderende seizoenen, als nooit tevoren.

V: Welke nieuwe karaktereigenschappen en vaardigheden komen er in deze uitbreiding?

A: De Sims 3 Jaargetijden introduceert de nieuwe karaktereigenschap “houd van de kou” en “houd van de hitte”. Sims met deze eigenschappen genieten van meer extreme temperaturen en vinden de kou of hitte eerder aangenaam dan ongemakkelijk. Voetbal en snowboarden zijn vaardigheden die nieuw zijn in De Sims 3 Jaargetijden. Als ze oefenen, zullen de Sims over een tijdje in een natuurlijk proces vooruitgaan en beter worden.

V: Welke nieuwe weereffecten kunnen we verwachten?

A: Met de nieuwe weereffecten in het spel, kan je veel veranderingen verwachten in je Sims werelden. Van een sneeuw bedekkende winter wonderland tot regenbuien in de lente en een felle zomerzon tot de kleur veranderende bladeren in de herfst, De Sims 3 Jaargetijden brengt een variatie van alle nieuwe creatieve mogelijkheden. Bereid je voor op hagel, mist, donder, bliksem en nog veel meer!

V: Zijn er nieuwe carrières?

A: Er zijn geen volledige nieuwe carrières, maar er is wel een parttime baan, dat alleen Aliens kunnen krijgen door een “Proefpersoon” te worden bij het wetenschapslab.

De rest van de vertaling vind je op ons De Sims 3 Jaargetijden forum:

| SimGuruRyan over De Sims 3 Jaargetijden (vertaling Kelly) |