EA Benelux: April doet wat hij wil in De Sims 3 Jaargetijden

De Engelse versie van dit De Sims 3 Jaargetijden blog hadden we al online gezet in dit bericht op onze site en EA Benelux heeft nu ook een vertaling online gezet.

De Sims 3 Jaargetijden wordt echt steeds leuker, kijken of het pakket kan voldoen aan de erg hoge verwachtingen die we allemaal hebben!

April doet wat hij wil in De Sims 3 Jaargetijden

Hallo allemaal!

Ik vind het reuze spannend om samen met jullie vandaag een eerste blik te werpen op een van de jaargetijden van De Sims 3 Jaargetijden – LENTE! Omdat we oorspronkelijk de thema’s aan het ontwikkelen waren voor het De Sims 3 Jaargetijden Uitbreidingspakket, werd lente het jaargetijde van regen, felle kleuren en, hoe kan het ook anders, de liefde!

Het weer is een van de nieuwe toevoegingen van dit uitbreidingspakket en een geweldige manier om de jaargetijden van elkaar te onderscheiden. Diegenen die De Sims 3 kennen, zijn al gewend aan zonnig weer, maar de lente bestaat niet alleen uit blauwe luchten, maar af en toe ook motregen, mist, zware regenbuien en zelfs onweer. Hoewel je Sims kletsnat worden van de regen, zijn er ook een paar voordelen aan regenachtige dagen. Sims kunnen in plassen water springen, brandjes blussen of er de planten mee water geven. Je Sims hoeven dus niet langer binnen te blijven met slecht weer om wat lol te beleven! Voor de allereerste keer in De Sims-franchise zijn er nu ook paraplu’s. Met deze waterbestendige paraplu’s in de hand kunnen je Sims wandelen, een babbeltje maken en zelfs buiten rondrennen zonder nat te worden.

Je kunt niet alleen de kleur en de patronen van de paraplu veranderen, je kunt ze zelfs upgraden zodat ze licht geven!

Naast het weer, spelen ook kleuren een grote rol in het veranderen van de jaargetijden. Na de winterse sneeuwstormen wordt de lente verwelkomd met een explosie aan kleuren. De bomen krijgen weer blaadjes en er schieten her en der wilde bloemen uit de grond. Sims kunnen deze wilde bloemen plukken om wat extra kleur aan hun huizen toe te voegen. Maar kijk uit, het kan zijn dat ze aan hooikoorts lijden. Maar maak je geen zorgen, met een allergiespuit in het plaatselijke ziekenhuis zijn de symptomen van je Sims zo verholpen.

Om elk seizoen te vieren, komt er een speciaal festival naar de stad! Elk festival is uniek en biedt het hele jaar door nieuwe voorwerpen en decoraties. De festivals verschijnen niet alleen in Sunset Valley, maar ook in de andere werelden. Je kunt wat festivalpret beleven in Bridgeport uit De Sims 3 Na Middernacht of van de droge hitte genieten in Lucky Palms en deelnemen aan de seizoensactiviteiten.

Maar goed, terug naar de lente. Aangezien de lente het jaargetijde van de kleur is, vonden we het wel passend om een eierjacht te organiseren voor het lentefestival. Er worden elke dag eieren verstopt op het terrein. Het vinden van deze kleurrijke eieren levert je Sims waardevolle festivalkaartjes op die ze in kunnen wisselen tegen prijzen. Misschien vind je zelfs wel een aantal andere verrassingen tijdens je zoektocht!

In De Sims 3 Jaargetijden hebben we tal van nieuwe manieren verzonnen om andere Sims te ontmoeten. Sims kunnen feestjes geven, liefdesbrieven per post versturen en zelfs online naar een date op zoek gaan. Zodra je een leuke Sim hebt gevonden, biedt het lentefestival tal van activiteiten waar nieuwe tortelduifjes optimaal van kunnen genieten. Ze kunnen een rondje wagen op de rolschaatsbaan, hun kennis van de ander testen met de Liefdetest, een gooi doen naar de titel van Lentekoning of -koningin of elkaar uitdagen voor een potje Hoefijzers.

En als je Sim vrijgezel is (of gewoon zin heeft om de lippen te tuiten) kan hij of zij om een kus vragen in het kushokje. Je kunt ook in het kushokje werken! Als je een onbemand kushokje ziet, kun je jouw Sims erheen sturen om zelf een lekkere pakkerd aan te bieden. Met een klein beetje charme en flair kunnen je Sims zo wat extra Simdollars verdienen.

Ik hoop dat jullie hebben genoten van dit voorproefje van De Sims 3 Jaargetijden. Houd je ogen open voor meer informatie over de andere jaargetijden, aanvullende weereffecten en nog meer spannende onderdelen.

-Charles Murakami, medeproducent, De Sims 3 Jaargetijden

12 reacties

  1. Ben hier echt blij mee, maar het heeft wel eventjes (3 jaar sinds de sims 3 uitgekomen is) geduurd voordat ze bedachten dat dit toch echt bij de sims hoort XD. Maarja beter later dan nooit zal ik maar zegen.

  2. Ik kan niet wachten! Ik las gisteren een tweet van Graham en daarin zei dat ze sinds huisdieren al bezig met Seizoenen zijn, moet wel wat beloven dan 😀

  3. Ahhhh zóóó leuk! Kan niet wachten!! Had liever gehad dat Jaargetijden volgende maand uit kwam pff.. Zit niet te wachten op Bovennatuurlijk, ga k ook niet kopen, nog ff wachten tot November..Iets leuks om naar uit te kijken!! 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *