Simcity en Gamescom 2012

SimCity Physics

Op de officiële SimCity website is een nieuw blog online gekomen van Michael Donahoe, Community Manager.

In dit blog verteld hij wat meer over wat er op de Gamescom 2012 gaat gebeuren rondom SimCity en natuurlijk ook iets over de Live Chat op woensdag 15 augustus 2012.

De kronkelende weg naar Gamescom

Hoor je dat? Dat is het zachte geluid van ‘Reticulating Splines’. We zijn hard aan het werk om de nieuwe SimCity volgende week te kunnen presenteren in Keulen, Duitsland, voor het superpopulaire evenement Gamescom, ofwel de grootste gamebeurs voor consumenten en media ter wereld. Hoe groot? Groot genoeg voor ruim 270.000 fans! Enthousiastelingen uit heel Europa zullen de hallen overspoelen om een glimp op te vangen van de grootste games uit de industrie, waaronder SimCity! Net als op E3 zullen we je een samenvatting geven van wat je kunt verwachten op Gamescom. Volgende week hebben we spannend nieuws over het spel. Kon je het spel ook maar spelen…

Nou, dat kan dus. Wacht, meen je dat? Ja, dat menen we! Het Maxis-team kondigt vol trots aan dat de personen die de mazzel hebben om Gamescom bij te wonen, ook de kans krijgen om daar SimCity te spelen. Stel je eens voor dat je die dag ereburgemeester bent. Dat is niet niks. Hier is het laatste nieuws van niemand minder dan producent Jason Haber:

‘Hallo, allemaal! We zijn in de Maxis-studio in Emeryville hard aan het werk om het spel op tijd klaar te hebben voor Gamescom. Alle puzzelstukjes vallen perfect op hun plek. Dit wordt de eerste keer dat er buiten de studio een speelbare versie van SimCity beschikbaar wordt gesteld en we vinden het superspannend dat mensen het spel kunnen testen. Ik zal zelf op Gamescom aanwezig zijn om de nieuwe functies te tonen en ik zal vragen beantwoorden tijdens de live chat op 15 augustus. Als je ook op Gamescom bent, kom dan gerust even langs om gedag te zeggen!’

Zoals Jason al zei, zullen we met Origin samenwerken voor een live chat met onze producent, op woensdag 15 augustus om twee uur ’s middags Nederlandse tijd. Je kunt dan niet alleen al je vragen stellen, maar je krijgt ook de kans om een speciaal en gloednieuw screenshot te zien en je kunt de Britse, Franse en Duitse steden bewonderen, evenals het hoofdkwartier van zowel MaxisMan als Evil Dr. Vu. Dat wil je niet missen, dus hier vind je meer informatie over deze chat.

O, en we zullen ook andere geheime dingen aankondigen die ik je het liefst nu zou willen vertellen, maar daar zal de juridische afdeling van Maxis absoluut niet blij mee zijn. En volgens mijn adviseur krijg ik er geheid spijt van als ik nu niet snel mijn mond hou.

Maar maak je geen zorgen! Ik zal je via Twitter, Facebook en hier op SimCity.com op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes, alle spannende feitjes en onze Gamescom-avonturen.

Laat ons in de opmerkingen weten waar je het meest naar uitkijkt! En tot ziens in Keulen volgende week, burgemeesters!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *