De Sims 3 Bovennatuurlijk: Hands-On deel 2

Op woensdag 1 augustus hebben we deel 1 online gezet van onze Hands-On van De Sims 3 Bovennatuurlijk. En vandaag hebben we deel 2 voor jullie over de vampiers en de heksen in het spel.

| De Sims 3 Bovennatuurlijk: Hands-On deel 2 |

Als je deel 1 wil lezen, de vragen & antwoorden of alle screens wil bekijken ga dan even naar onze De Sims 3 Bovennatuurlijk: Hands-On overzichtspagina.

| De Sims 3 Bovennatuurlijk: Hands-On overzichtspagina |

11 reacties

  1. Na het lezen van de hands on ben ik helemaal om, eerst leek het me niet zo heel leuk maar nu ik er meer over weet lijkt me erg leuk om een heks of weerwolf te zijn 😀

  2. Ik had sowieso al op heksen gestemd om als eerste te spelen, maar nu zeker! 😀 Het is idd best wel kort, maar 3 uur de tijd om een geheel uitbreidingspakket te onderzoeken is kort, dus ze konden niet alles gedetailleerd onderzoeken. 😛

  3. Superleuk! De heksen waren sowieso mijn favoriet, daarna de elfjes en dan wist ik het nier meer. Jullie hebben zojuist gezorgd dat de vampier nummer 3 is. Het is wel fijn dat je niet meer hoeft te vragen aan een sim of je hun plasma mag. Of heb ik dat verkeerd gelezen?
    Het ziet er wel leuk uit! En die spiegel!
    Goed gedaan Ans en Jimmy! Mijn complimenten.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *