Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

De Sims 3 Bovennatuurlijk Hands-On deel 2

(For the English version of our handson please click here)

Een week of twee geleden hebben we jullie de eerste details van onze hands-on met De Sims 3 Bovennatuurlijk gegeven! Feeën, zombies, weerwolven, je vindt ze allemaal in de nieuwe stad Moonlight Falls. Maar er zijn nog twee schuwe wezens, gehuld door duisternis in het midden van de nacht die te vinden zijn in deze stad.

Vampiers:

Elegant, sluw en mysterieus. Het zijn de wezens van de nacht, die slapen als het daglicht over de weilanden strekt. Maar ’s nachts slaan ze toe. Vampiers zijn een van de nieuwe wezens in het spel maar eigenlijk kenden we ze al uit De Sims 3 Na Middernacht!

Wat is dan het verschil tussen die en deze vampieren? Nou, als we eerlijk zijn, vrij weinig voor zover we konden zien. Een antwoord dat je misschien zou wel verwachten; ze hebben hier meer opties, passende karaktereigenschappen en een bepaalde persoonlijkheid. En dat is het ook wel eigenlijk, voor de rest lijken ze erg op die van De Sims 3 Na Middernacht.

In het spel hebben ze dit keer ook een eigen nieuwe club waar alleen hun soortgenoten langskomen en waar ze de domme normale Sim, die daar stomweg naar binnen wandelt, kunnen bijten voor zijn of haar plasma (dat is de benaming voor bloed in het spel)!

Of we dan ook alle opties hebben gezien of slechts een paar, is natuurlijk niet zeker. Zoals je al eerder kon lezen, we hadden maar drie uur voor heel het spel dus echt lang spelen met hetzelfde wezen was niet mogelijk.

Heksen:

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is de machtigste heks van heel het land?

Hoewel de spiegel in De Sims 3 Bovennatuurlijk daar geen antwoord op geeft, geeft hij de heks of tovenaar wel een magische make-over, altijd leuk! Maar over naar het onderwerp, heksen, gevaarlijke schepsels van de duisternis, die zwarte magie gebruiken over alle inwoners van Moonlight Falls.

Zijn ze dan echt zo gevaarlijk? Dat hangt van de speler af, heksen kunnen gemeen zijn maar ook lief natuurlijk. Terwijl ze elixers maken in hun kelders, om te geven aan de buren die vervolgens in kikkers veranderen, moeten ze zich ook gewoon bezig houden met sociale taken. Het blijven hoe dan ook Sims.

De heksen zijn toch wel een van de uitgebreidste schepsels in De Sims 3 Bovennatuurlijk. Toverstaffen, ketels, vliegende bezems en elixers, dat in combinatie met elkaar leidt tot een oneindige reeks avonturen die je met ze kan beleven. Heksen moeten hun magie oefenen om nieuwe toverspreuken te leren, het gaat niet altijd allemaal even makkelijk. Maar oefening baart kunst.

AnSjJ2 en I_mJimmy


( klik hier om terug te gaan naar De Sims 3 Bovennatuurlijk Hands On overzicht pagina )

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>