De Sims 3 Store: openbaar lot en buitendouche (premium)

Sereen Rustoord
Breng lichaam en geest tot rust met een heerlijk uitstapje naar het Serene Rustoord! Neem een verfrissende duik in het heilzame water, laat je betoveren door de weelderige tuinen of doe het rustig aan en geniet van een van de massages uit het ruime aanbod. Het paradijs is nog nooit zo dichtbij geweest!

13 items voor 1700 Simpoints, na 2 november 2012 zal deze set 1900 Simpoints kosten.

Let op: dit lot zit al in de Gold versie van Sunlit Tides, dus als je die gekocht hebt heb je dit Sereen Rustoord lot al in je spel. Heb je de gewone versie van Sunlit Tides gekocht, dan is dit een aanvulling op je buurt.

Bij dit lot zit ook een nieuw premium object – Brandschoon Buitendouche – dit object is nog niet los te koop.

Brandschoon Buitendouche
De Brandschoon Buitendouche is ideaal voor al je douchebehoeften buiten. Modder, zand en interessante microben maken geen schijn van kans tegen de reinigingskracht van deze geweldige douche. Neem een snelle afspoelbeurt na een duik in het zwembad, de oceaan of de badkuip…

500 Simpoints – nog niet los te koop!

5 reacties

    1. Dat begrijp ik ook niet, je kunt er niets meer mee dan met andere douches. Het enige is dat deze douche volgens mij niet perse tegen een muur hoeft, maar dat weet ik niet zeker.
      Ik vind het typisch die inhalige EA.
      Er staat trouwens bij deze twee dingen niet dat het bij Sunlit Tides hoort…

  1. Die buitendouche was juist géén premium, werd in die chat gezegd. Maargoed, ik heb Sunlit Tides gold, dus ik hoef me geen zorgen te maken… (:

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *