Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Exotisch Eiland

Live Broadcast De Sims 3 Exotisch Eiland

 photo sims3exotischeiland-logo_zpsdf965f2c.jpg

Op 16 April 2013 zal er weer een live broadcast chat verschijnen, dit maal over het aankomende uitbreidings pakket De Sims 3 Exotisch Eiland. Zoals gewoonlijk zal de chat in de avond rond 19:00 uur beginnen, een link naar de live broadcast pagina is er nog niet. Wanneer deze komt zullen wij deze natuurlijk plaatsen op de homepage!

5 gedachtes over “Live Broadcast De Sims 3 Exotisch Eiland”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>