Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Nieuws

SN Mededeling: Alle in-game informatie up-to-date

 photo SNmededeling_zpsdeed2030.jpg

Sommige van jullie hadden het al gemerkt, SimsNieuws was niet helemaal up-to-date met de in-game informatie! Rellen werden gepland, supermarkten geplunderd en de vrouwen en kinderen zaten in de schuilkelders. Maar wees gerust, weldra keert de vrede terug want achter de schermen zijn wij hard bezig geweest om alles weer op orde te krijgen. Neem dus snel een kijkje.

Alle in-game informatie op een rijtje:

Levenswensen | Levenslange Beloningen | 

Het carrière overzicht | Karaktereigenschappen | Favorieten |

2 gedachtes over “SN Mededeling: Alle in-game informatie up-to-date”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>