Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Exotisch Eiland

Nog een paar dagen tot de De Sims 3 Exotisch Eiland trailer!

 photo 543959_10151360337100079_677840577_n_zps352f5033.png

Today marks the countdown to the release of the announce trailer for The Sims 3 Island Paradise! Are your Sims ready to set sail within a tropical paradise? Find out more about the game at www.thesims.com/island-paradise

Gisteravond werd er door de , De Sims 3 Facebook, verteld dat er over 5 dagen een trailer uit komt van De Sims 3 Exotisch Eiland.  Vandaag is weer een nieuwe dag, dus staat de teller al op vier! Wij zijn al heel benieuwd naar deze trailer dus telen wij af tot het zover is! Tellen jullie mee!?

10 gedachtes over “Nog een paar dagen tot de De Sims 3 Exotisch Eiland trailer!”

  1. abctje

    Ik zie op de achtergrond, op de eilanden allemaal groen! En een stoer beeld+nog meer groen!
    Daar wachtte ik eigenlijk op, het wordt dus niet helemaal zo’n kaal eiland!

    Ik kan niet wachten op de trailer! 😀

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>