[Reminder] De Sims Live Broadcast 16 April

 photo nietvergeten_zps7b634c3f.jpg
Nog een paar nachtjes slapen en dan is het 16 April dan zal er weer een live broadcast plaats vinden, met daarin natuurlijk De Sims 3 Exotisch Eiland en misschien wel een nieuwe aankondiging? Vergeet het niet om in je agenda te schrijven! Kun je die avond de live broadcast niet bekijken? Wees dan niet bang, we zorgen er voor dat de herhaling ook op de site is te zien!

De Sims 3 komt weer met een Live Broadcast. Dit keer op Dinsdag 16 April 2013, om 19:00 uur. Zorg zeker dat je kijkt om een nieuwe demo te zien van De Sims 3: Exotisch Eiland (beschikbaar vanf Juni 2013). Hierin laten we je geweldige nieuwe mogelijkheden zijn om met je eigen exotische eiland te spelen. Mis zeker deze kans niet om te zien wat voor aankondigingen we nog meer hebben voor De Sims 3!

Origin: De Sims Live Broadcast

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

5 reacties

  1. Helaas kan ik de live broadcast niet live bekijken of op de zelfde dag bekijken ik ga namelijk heerlijk op vakantie naar portugal whahaha heerlijk warm 😛 maar als ik terug kom ga ik hem zeker bekijken 😀

  2. Er word waarschijnlijk meer duidelijk over resorts en waarschijnlijk ook een aankondiging voor een nieuwe store wereld!

      1. Asjeblieft niet! :O Door de store krijgen we lekker veel spullen en werelden, en zijn we minder afhankelijk van uitbreidingspakketten waar er (hoogstwaarschijnlijk) nog maar 2 van komen!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *