Gratis Carnavalskostuumpakket bij bestelling van Exotisch Eiland (Origin)

 photo 019edd8a-546a-47e6-9cd9-90afda00401b_zpsbd94099a.jpg

Wanneer je De Sims 3 Exotisch Eiland besteld krijg je nu niet alleen een gratis accessoires pakket, wat wij al eerder hadden vermeld op de site, maar nu krijg je er ook nog eens een gratis ‘Carnavalskostuumpakket’ er bij! En vergeet niet dat je bij De Sims 3 Exotisch Eiland ook nog de ‘Eiland overleving pakket’ krijgt.  Jammer genoeg kun je het pakket alleen krijgen wanneer je het pakket besteld bij Origin, de carnavalspakket wordt in de lijst van je bestelling toegevoegd, samen met de overige gratis extra’s die je er bij krijgt.

| Origin: De Sims 3 Exotisch Eiland Caranavalskostuumpakket |

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *