Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Exotisch Eiland

Aankomende weken screens van De Sims 3 Exotisch Eiland Island Paradise Wereld!

 photo screens_zps7b6bc81e.jpg

SimGuruSarah heeft op haar twitter geplaatst dat er vanaf morgen elke dag, waarschijnlijk tot aan de release, nieuwe screens zullen worden geplaatst van de nieuwe wereld Island Paradise. Deze tweet werd vannacht geplaatst toen wij sliepen, dus ik verwacht dat vanavond de eerste screen onthuld wordt. Spannend!

Een gedachte over “Aankomende weken screens van De Sims 3 Exotisch Eiland Island Paradise Wereld!”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>