De Sims 4 komt in Maart 2014?

 photo sims4maart2014_zps018b75b0.jpg
Gisteren heeft SimsVIP een heel interessant stukje geplaatst, hun werden getipt door iemand uit Australië die een bord had zien hangen met daarop de maand dat het spel zal uitkomen en een release prijs. Nu moet je niet schrikken, er is nog niks defenitief qua prijs en ook niet qua datum of maand, maar vreemd is het wel.

SimsVIP plaatst bij hun artikel het volgende:

Australian retailer JB HI-FI is confirming a possible release month for The Sims 4. According to a “poster” found in one of their brick and mortar shops, we can expect a release as early as March 2014. 

EA recently confirmed an early 2014 release in their financial reports, so this news just further confirms how soon the game will arrive. Again, we always have to leave room for push-backs (which do happen), but as it stands now, we can expect The Sims 4 to be in our hands in less than a year.

7 reacties

 1. In Australie betalen ze veel meer voor games dan wij aan deze kant van het water. Voor hun is het een hele normale prijs van de game. Werd ook door meerdere comments op Simsvip bevestigd.

 2. In Australië hebben ze volgens mij geen euro’s. Dus dan moet je het omrekenen om de Europese prijs te weten. (Denk ik) 🙂

 3. Verander dit bericht een beetje.

  de prijs op het bord is in Australische Dollar, geen euro, geen Amerikaanse Dollar, en geen pond.

  Dus even omrekenen, daar is het een normale prijs, alles is ook duurder in australie, common fact.

  en ik en meerdere hebben gezegd dat de sims 4 in het eerste financiele kwartaal zou komen, het zou dus niet zo vreemd zijn dat het maart is, net zoals simcity.

 4. Heb het even omgerekend, met de huidige koersen (dus niets staat vast)

  89.00 AUD =
  66.97 EUR

  Normale prijs.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *