Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Patricilonia- Kleurpaletten

 photo patricionella_zpsc5cf858e.jpg

Leuke tips zijn altijd welkom voor ons geliefde spel De Sims 3. Patricilonia heeft een leuk overzicht geplaatst met allerlei kleur paletten zodat je het huis van je Sim nog mooier kunt inkleuren!

Zoals jullie allemaal weten heb je vele mogelijkheden in De Sims 3. Je kan van allerlei spullen, kleding, muren, auto’s etc. de kleur kiezen. Persoonlijk heb ik meestal moeite met kleurencombinaties. Welke kleuren passen goed bij elkaar? Vloekt het? Of kom ik, na een middag lang werken aan een kamer, erachter de het er afschuwelijk uitziet qua kleuren, printen e.d.

| Patricilonia – Kleurpaletten |

10 gedachtes over “Patricilonia- Kleurpaletten”

  1. Charge

    Ik vind het helemaal geweldig!! ;D ik maak nooit zulke leuke kleurencombinaties, dus dit ga ik zeker gebruiken. Ook vind ik de namen erg leuk. ik zag dat een paar kleurenpalleten gebaseerd waren op de karakters van Avatar: the legend of Aang. Pluspunten! xD

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>