Eerste screenshot van Island Paradise is online!

 photo criminal_zps8a7b3a90.jpg

SimGuruSarah heeft net deze screenshot online gezet op twitter. Op deze foto is de Rabbithole van het criminele circuit te zien, dit wordt dus één van de nieuwe werkplekken (van misschien wel jou Sim)

6 reacties

  1. Hier werken mijn sims nooit, omdat ik geen criminele sims maak! 😉 Maar dat neemt niet weg dat deze rabbithole er prachtig uitziet! Lekker onopvallend. 😀

    1. Ik heb het 1 keer gedaan omdat ik eens wat anders wou, was best leuk om eens een keer een gemene sim te hebben die doet wat ie maar wil :3

  2. De wereld gaat me steeds meer denken aan Hawai’i al die kleine eilandjes en bergen. Nu ook nog deze stukken tropisch woud. De wereld gaat volgens mij echt prachtig worden.

  3. @Mitch, ik heb het ook es 1 keer geprobeerd, maar hij kwam niet aan werken toe. Toen was ik er al mee gestopt.. XD Hij jatte overal spullen en wilde met iedereen vijanden worden.. XD

  4. ik wil meerrrerrrrrrrrrrrr zieennnnnnn ik will hemmm hebbennnnnnnnnn echttttttt maarrrr eerstt misschien beestenbende even kijkennnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!¡!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!¡!!!!!!!!!!!!!!!!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *