Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Exotisch Eiland, De Sims 3 PC, De Sims 3 Previews, De Sims 4 en Uitdaging van de Maand

SN Nieuwsoverzicht #3

Ondanks dat de zomer als een bom is ingeslagen in Nederland, bleef de nieuws molen maar draaien! Dus ook deze week weer een overzicht met een preview, een aankondiging en zelfs een gerucht dat al snel niet waar bleek te zijn!

SN Preview: De Sims 3 Exotisch Eiland

SN Preview: De Sims 3 Exotisch Eiland

Hoe kunnen we anders beginnen dan met onze preview? AnsjJ2 was op 29 mei op het EA kantoor en heeft daar De Sims 3: Exotisch Eiland mogen zien en ook spelen. Al haar bevindingen kan je lezen in de Sims Nieuws preview!

| SN Preview: De Sims 3 Exotisch Eiland Speelsessie verslag |

Nog meer sneak previews!

 photo exotischeilandiederedag1screenbanner_zpsfbf2f7b5.jpg

Tijdens een preview maken we altijd ontzettend veel screens, zo ook dit keer weer. En omdat we alles met jullie willen delen zetten we elke dag een exclusieve screen online die tijdens de speelsessie is gemaakt!

| Hier vind je alle extra screens van de speelsessie |

De Sims 4 toch niet op de E3

Heel even waren wij Simmers heel blij, want er was een bericht verschenen dat De Sims 4 naar de E3, een grote game conferentie, zou komen! Dit zou betekenen dat we meer zouden zien van dit nieuwe spel, maar helaas is niets minder waar. De Sims 4 zal NIET te zien zijn op de E3.

De Sims 3: Op naar de toekomst

Een gerucht dat wel waar is, maar nog niet bevestigd door EA, is een nieuw uitbreidingspakket waarmee je Sims naar de toekomst kunnen! Op een pagina van EA was namelijk een copyright te vinden waar duidelijk deze nieuwe uitbreiding in vermeld stond.

Uitdaging van de maand juni

Kan je niet tegen deze warmte of wil je gewoon even creatief bezig zijn? Dan kan dit natuurlijk weer met onze uitdaging van de maand! Wat is het leukste typetje dat jij kan maken?

| Uitdaging van de maand juni 2013: Het leukste typetje dat er bestaat |

10.000 leden!

Hoe anders kunnen we dit nieuwsoverzicht afsluiten met ontzettend leuk forumnieuws?! Inmiddels hebben zich daar al 10.000 leden geregistreerd en om dat te vieren doen we een random giveaway, om mee te doen heb je een forumaccount nodig en maf je ons vertellen waarom je eigenlijk steeds terug komt op SimsNieuws!

| SN Random Giveaway: 10.000 forum leden! |

2 gedachtes over “SN Nieuwsoverzicht #3”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>