Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Exotisch Eiland

De Sims 3 Exotisch Eiland ZeemeerSims screenshot

14 gedachtes over “De Sims 3 Exotisch Eiland ZeemeerSims screenshot”

 1. soeduk

  Wauw, die onderwaterwereld is zoooo mooi! Ik weet zeker dat deze wereld mijn favoriet wordt! Het uitbreidingspakket ook trouwens, want wat worden er veel nieuwe dingen en gameplay toegevoegd! Nu weer geduldig wachten dan maar, maar dat duurt ook zo lang.. 🙁

 2. FloortjeTussenDoortje

  Ik wil deze game zo graag! Maar ik denk niet dat het mag 🙁
  En ik heb ook geen geld meer…Damn..
  Ik heb bijna alle uitbreidingspaketten..maar ik wil deze ook!
  Wens me succes 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>