Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Reviews, De Sims 3 Store en De Sims 3 Store Werelden

SN World Review: Monte Vista (ENG)

MV1

 

The world is already out for a while now but during circumstances with the website we weren’t able to make time for this world review. In order to keep the site as complete as possible, we have decided to do the review.

Introduction

At Monte Vista you can discover a landscape rich with charm and money, where villas featuring sweeping views dot the gently rolling hills. Explore the vibrant community by visiting renowned museums, taking a stroll across the piazza, or learning the culinary arts on an authentic wood-fire oven. Fill your Sims’ homes with the smell of fresh-baked pizzas, calzones, lasagnas and breads. Will your Sims find the inspiration to fuel their culinary fires?

According to The Sims 3 Store, but what do we think of Monte Vista? Can you find the love of your life here and make a lot of pizzas with him or her or is it a boring world with the regular life?

| SN Review: The Sims 3 Store World – Monte Vista |

8 gedachtes over “SN World Review: Monte Vista (ENG)”

  1. AnsjJ2

   We hebben een tijd lang geen Engelse Reviews gedaan maar de laatste paar maanden hebben we wel vaker dat we van beide talen de reviews online zetten. Dit omdat wij ook Engels talige bezoekers of andere buitenlandse fansites ons bezoeken. 😉

 1. mark

  Nee hoor, mensen van overal op de wereld komen hier!

  SimsNieuws in zelfs 1 van de grootste van de wereld! Daarom mochten ze ook een telefoontje van EA ontvangen toen de sims 4 werd aangekondigd, dat mochten echt maar 8 andere sites!
  En in Nederland wonen ook Engelstalige gezinnen (Mijn vriend) Die het ook fijn vinden om Engelse reviews te lezen!

 2. Going4Quests

  Ik weet dat Simsnieuws één van de grootste simsfansites is als het niet de grootste is. Maar wat ik niet snap is wat niet Nl’ers aan nederlandse tekst hebben buiten deze hoomepage berichten.

   1. Going4Quests

    Waarom mensen die geen nederlands kunnen nederlandse fansites zouden opzoeken eigenlijk (als de engelse berichten er niet zouden zijn) aangezien het dan toch allemaal chinees voor hun is. 😛

    1. AnsjJ2

     Er zijn zat bezoekers vanuit het buitenland die onze site bezoeken. De site in google translate gooien is niet zo moeilijk. We plaatsen ook vaak zat Engelse blogs, en we posten ook al heel lang Engelse reviews zie het punt eigenlijk niet om daar nu pas over wat te zeggen.

  1. Steefjee90

   Misschien vinden ze het gewoon leuk om screenshots etc. te kijken 🙂 Ik kan me namelijk voorstellen dat mensen inspiratie opdoen voor bijv. inrichtingen, huizen of sims. Ik lees ook Engelse sims-tijdschriften voor inspiratie. Volgens mij waren er verder ook een aantal dagboeken in het Engels op dit forum 🙂 Je kunt trouwens ook een google vertaling instellen wanneer je webpagina’s bezoekt. Dat heb ik ingesteld voor Russische en andere Aziatische landen.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>