SN Mini Review: Dakraam Studio voor de Uitvoerende Kunsten

Dakraamstudio1

We weten allemaal hoe belangrijk beweging is en we worden ons hiervan steeds bewuster. Zo ook onze Sims, maar welke sport moeten zij gaan beoefenen? De Dakraam Studio voor de Uitvoerende Kunsten is een nieuw kavel dat je nog een keuze geeft. Maar voor je je Sims er heen stuurt, gaan we kijken of je je portemonnee echt moet trekken hiervoor.

Geregeld verschijnt er een openbare kavel in de Store. Voorbeelden hiervan zijn de Oude Bibliotheek en de Steenworp Kas. Deze maand heeft het The Sims-team de Dakraam Studio voor de Uitvoerende Kunsten aan de Store toegevoegd. Openbare kavels uit de Store hebben vaak een uniek en stijlvol karakter. “Door de weelderige, open dakramen schijnt de innerlijke ster van je Sim helder in de nacht.” aldus het The Sims-team.

Dakraam Studio voor de Uitvoerende Kunsten
Opvallend aan deze locatie zijn de dakramen. Deze dakramen doen denken aan het Louvre in Parijs. De ramen zorgen voor een open geheel en zorgen voor veel licht in het gebouw. De Dakraam Studio voor de Uitvoerende Kunsten is een ideale locatie voor creatieve Sims. In het gebouw is een muziekstudio, een fitnessruimte en een zwembad te vinden. Ook kunnen Sims lekker ontspannen, door in het Bubbelig Bubbelbad te gaan relaxen. Deze set bevat 27 items waaronder twee premiumitems. De set kost in de uitverkoop 1.700 SimPoints. Vanaf 6 juli 2013 zal de prijs stijgen met 200 SimPoints.

Dakraamstudio3 Dakraamstudio2

‘Stijf als een Plank, Licht als een Veertje’ Danscollectie
Deze danscollectie is onderdeel van de Dakraam Studio voor de Uitvoerende Kunsten. In deze collectie zitten de balletbarre en de ‘Stijf als een Plank’ Dansvloer. Met deze twee items kunnen spelers hun favoriete moves uit De Sims 2 oefenen. Onder deze moves vallen de clubdans, klassiek ballet, kippendans, mascottedans en de Smist. Nieuwe gemoedstoestanden zijn ‘schitterend’ en ‘elegante zwaan’. Dans de sterren van de hemel met deze danscollectie! De collectie heeft een prijskaartje van 500 SimPoints, maar is nog niet los verkrijgbaar.

Dakraamstudio4 Dakraamstudio5

‘Echt Niet Vies’ Openbare Douche
Douche in het openbaar! Deze douche is ideaal voor Sims die zich even snel willen afspoelen na een flinke sportsessie of een zweterige sessie op de dansvloer. Door deze douche te gebruiken kunnen Sims de ‘verfrissende douche’ gemoedstoestand krijgen. Dit item kost 300 SimPoints, maar is nog niet los verkrijgbaar.

Dakraamstudio6 Dakraamstudio7

Conclusie
Als er een nieuwe set aangeboden wordt, komt al snel de vraag of de set het geld waard is. De prijs na de uitverkoop zal 1.900 SimPoints bedragen. 1.900 SimPoints staan gelijk aan 13,30 Euro. Voor 27 virtuele items is dat een fiks bedrag. De twee premiumitems die deze set bevat, zijn niet erg bijzonder. Als voorbeeld: in De Sims 3 Na Middernacht werd er al een dansvloer geïntroduceerd. De ‘Echt Niet Vies’ Openbare Douche is niet de eerste douche waarmee Sims in het openbaar kunnen douchen. In Sunlit Tides werd namelijk een soortgelijke douche uitgebracht. Het enige wat echt interessant lijkt uit deze set, zijn de dakramen. Echter, schijn bedriegt. Een nadeel aan deze dakramen is dat ze erg kolossaal zijn. Daardoor zijn de ramen niet praktisch. De Dakraam Studio voor de Uitvoerende Kunsten is niet vernieuwend en bijzonder genoeg, en is daarom veel te duur. De balletbarre is het enige wat leuk is, maar ook bij dit item zijn de interacties beperkt.

Ben je toch benieuwd naar de Dakraam Studio voor de Uitvoerende Kunsten? Kijk dan hier.

8 reacties

  1. Er is ook nog een dansvaardigheid die je kunt leren als je de set heb gekocht. Maar het kan alleen met de dansvloer en niet met de balletbarre; daarme leer je namelijk atletisch.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *